2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Pachulia Ekim ayında sahalara dönüyormuş.Form tutması falan epey zaman alabilir.Begic' e gelince menajerler hem bize hem FB'ye önermişler anlaşma yokmuş

Ergin Hocada bu yüzden Sinan'ı almış olabilir ..Domercant'ın yaz kampı durumuna göre Domercant yada Jamont'tan birini gönderecek heralde...Zaza olmayınca 6. yabancıyı uzun rotasyonunda kullanmak istiyor olabilir...

Fanatik'e inanmamak lazım.

Yeni Cska mı olacağız?15-20 kişilik rotasyon hedefimiz mi var?

Ender Aslan-Engin Atsür-Kerem Tunçeri?-Carlos Arroyo

Göksenin Köksal-Sinan Güler-Henry Domercant-Jamont Gordon

Cenk Akyol-Manuchar Markoishvili

Erwin Dudley-xxxx

Furkan Aldemir-Zaza Pachulia-xxxx

Böyle bir rotasyon olabilirmi?Can Korkmaz-Sertaç Şanlı falan saymadım bile

Kerem alınmaz, Sertaç ve Can kiraya verilecek, diğer transferlerde zaten ihtiyacımız olan pozisyonlar.

İçeriden aldığım bilgiler;

Uzun rotasyonu için Zaza ve bir yabancı. Krstic ve Sofoklis'i Ergin hoca istememiş. İzzet Türkyılmaz yada Orhan Hacıyeva.

Spanoulis' e teklif yapmışız beklemedeyiz. Başkan çok istiyor.

Saygılar.

Hoca'nın Sofo ve Kristic'i istememesine çok sevindim. İzzet veya Orhan'dan birisini tercih etmek gerekirse İzzet'i seçerdim. Orhan sakatliktan sonra eskisi gibi olamadi. İzzet daha iyi bir tercih olur. Zaza transferi muthis olur. Yabanci isim ise 4-5 oynayabilen birisi olacak sanirim. Lampe cuk oturur. Allah utandirmasin insaAllah...

5 numarada hücuma katkı yapmaktan çok Bonsu ve Ndong gibi fiziğiyle, bloklarıyla, hücum-savunma ribaundlarıyla ve mücadele gücüyle o bölgeyi karartacak, savunma konsantrasyonu yüksek bir oyuncuya ihtiyacımız var..Beşiktaş'ta Bonsuyu bizde NDong'u çıkart kadrodan anında yumuşak takımlara dönerdi bu iki kadro...Önerilen bazı oyuncuların hücum varyasyonları yüksek ama elimizde varolan uzunlar düşünüldüğünde savunmadaki sorunlarımızı çözmeye yetmeyecek isimler...

Vatan gazetesinde yer alan habere göre takımımızın pivot mevkisi için öncelik gösterdiği 3 isim var. Geçen sezona Memphis Grizzlies'ta başlayıp Phoenix Suns'ta bitiren İranlı HAMED HADDADİ, Olympiakos'la Euroleague şampiyonluğu yaşayan SHERMADİNİ ve Khimki'nin ABD'li yıldızı PAUL DAVİS !

Hoca bence Planinic-Gordon değişikliği düşünüyor ki Planinici isterim şahsen.Pivot olarak da bugun Pual Davis,Haddadi,Shermadini yazılmış.Hoca Sofo do olabilir bize önerildi demişti.Bu dörtlüden biri olacak gibi yeni pivot

Arkadaşlar Planinice burun kivirarak şaka mi yapiyorsunuz anlamiyorum :)

1-2-3 oynayabilen, dünyada sayılı guardlardan biridir. İnşallah gelir

Zoran Planinic has a 2-year €2.5m deal in place from Galatasaray.

Planinic yahu Planinic.. Buna da burun kıvıran varsa Rajon Rondo'yu flan getirin de ''haklısınız'' diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...