Euroleague'de TOP 16'ya kaldığımızı düşünürsek, kafadan 24 maç yapıyor.. Bize 14-15 kişilik bir kadro lazım, gelecek sezon ligde Sertaç ve Can süre almalı.. Sinan mantıklı transfer
Hines tam bir Mahmuti oyuncusu, ancak Ergin hocanın onu tercih edeceğini pek sanmıyorum.
Aylin Abla bu haberleri nerden aliyorsunuz. Herhangi bir site ise bizde o siteyi ogrenebilir miyiz ? Bu arada bu transfere Semih Nişancı Ağabey çok üzülecek
Şu an en önemli konu N'dong'un yerini nasıl dolduracağımız. Çünkü bu sezon katkısı olağanüstüydü. Avrupanın en iyilerinden birini almalıyız mutlaka. Macvan gider büyük ihtimal hatta Gordon da gidebilir. Sinan iyi fakat gerek var mıydı tam emin değilim. Zaza inşallah olur ancak son durumu nedir bilmiyoruz. Domercant'in de sakatlıktan nasıl döneceği merak konusu. Spanoulis gelirse Arroyo ile müthiş ikili olacaklarından şüphem yok. Neyse ki takımın başında Ergin Ataman var. O en iyisini düşünür, karar verir ve uygular. Bize de beklemek düşüyor. Geliyoruz Euroleague!!!
Sinan transferini çok olumlu bulmadım, olumsuz da değil ama lazım mıydı?... Hoca geniş bir kadro istemiş olabilir diye düşünüyorum. yoksa herşeye rağmen Gordon'dan vazgeçilmemesi gerektiği kanaatindeyim.
geçen sene veya ondan önceki sene alınsa havalara uçacağım bir trandfer olurdu. ne mutlu takımımızın geldiği duruma bak. Sinan'ı beğenmiyorum.
neyse. hayırlı olsun. yine de iyidir 30'larına merdiven dayamış da olsa.
bu arada Efes'in bu küçülme politikası inşallah doğru değildir. onlar adına üzülürüm. basketbolumuzun ihtiyacı var bu takıma.
yine bu arada HINES boşa çıkmış, duyurulur.