2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euroleague'de TOP 16'ya kaldığımızı düşünürsek, kafadan 24 maç yapıyor.. Bize 14-15 kişilik bir kadro lazım, gelecek sezon ligde Sertaç ve Can süre almalı.. Sinan mantıklı transfer

bunu murat özyer'den birebir duydum kardeşi banvitte çünkü shumpert ile banvit anlaşmış ama asıl hedefleri bootsy thornton'u türk vatandaşlığına geçirmekmiş,eğer emekli olmazsa thornton banvitte,yoksa sol köşe dip preston banvitte :((

yeni kural gereği 26 yaş ve üzeri oyuncular türk vatandaşlığına geçirilemiyor Shumpert ve Simmons'dan sonra kural değişti diye biliyorum

Aylin Abla bu haberleri nerden aliyorsunuz. Herhangi bir site ise bizde o siteyi ogrenebilir miyiz ? Bu arada bu transfere Semih Nişancı Ağabey çok üzülecek :)

Milka Bjelica Beşiktaş bayan takımının oyuncusu.Ama zaten Beşiktaş'ta oynuyordu.Onunla ilgili bi karmaşa olmuş olabilir.Caja Laboral'de Milko Bjelica ve Nemanja Bjelica var.Bütçesi düşük olduğu için Beşiktaş Milko Bjelica'yı zaten alamaz ama , hadi oldu da alsa bile muhtemelen Semih arkadaşın istediği de Nemanja'dır , çünkü Nemanja 4 numarada oynuyor ve çok iyi dış şutu var , Milko 4-5 oynayan dış şutu çok iyi olmayan Nemanja kadar iyi olmayan bi oyuncu.4 numaraya Milko'yu istemez kimse.5 numarada da aman aman iyi bi pivot değil , Caja'da rotasyon oyuncusu.

Nemanja Bjelica benimde 4 numara için en çok istediğim oyunculardan birisidir.Milko Bjelica'yı almak büyük bir iş değildir.

Ama biz Nemanja Bjelica'yı alabilirsek.Euroleague düzeyinde iş yapmış oluruz.Bence tam aradığımız 4 numara.

Şu an en önemli konu N'dong'un yerini nasıl dolduracağımız. Çünkü bu sezon katkısı olağanüstüydü. Avrupanın en iyilerinden birini almalıyız mutlaka. Macvan gider büyük ihtimal hatta Gordon da gidebilir. Sinan iyi fakat gerek var mıydı tam emin değilim. Zaza inşallah olur ancak son durumu nedir bilmiyoruz. Domercant'in de sakatlıktan nasıl döneceği merak konusu. Spanoulis gelirse Arroyo ile müthiş ikili olacaklarından şüphem yok. Neyse ki takımın başında Ergin Ataman var. O en iyisini düşünür, karar verir ve uygular. Bize de beklemek düşüyor. Geliyoruz Euroleague!!!

Bu gidişler çok kolay olmuyor biliyorsunuz. Sezon başında istikrar adına oyuncularımızla uzun süreli kontratlar yapıldı. Macvan'ın performansının beklenen kadar olmadığı doğru ama Lakovic örneğini hatırlarsak git deyince gidemiyor oyuncular. O nedenle Macvanı göndermek yerine Özyer'in de dediği gibi 4-5 oynayabilen bir oyuncu alarak rotasyonu çeşitlendirmek, bu arada Macvan'ın performansını geliştirip daha fazla verim almaya çalışmak daha doğru olacak gibi geliyor bana...

Sinan transferini çok olumlu bulmadım, olumsuz da değil ama lazım mıydı?... Hoca geniş bir kadro istemiş olabilir diye düşünüyorum. yoksa herşeye rağmen Gordon'dan vazgeçilmemesi gerektiği kanaatindeyim.
geçen sene veya ondan önceki sene alınsa havalara uçacağım bir trandfer olurdu. ne mutlu takımımızın geldiği duruma bak. Sinan'ı beğenmiyorum.
neyse. hayırlı olsun. yine de iyidir 30'larına merdiven dayamış da olsa.

bu arada Efes'in bu küçülme politikası inşallah doğru değildir. onlar adına üzülürüm. basketbolumuzun ihtiyacı var bu takıma.

yine bu arada HINES boşa çıkmış, duyurulur.

Engin Atsür'ün dönüşünün gecikeceği ihtimaline karşı yapılmış bir transfer diye düşünüyorum. Savunması ve yürekli oyunu ile takıma çok katkı yapan, işler kötü giderken takımı ateşleyebilen bir oyuncu. Geniş rotasyon sağlayabilecek çok iyi bir tercih bence. İki taraf açısından da çok isabetli bir transfer...

Fanatik'e inanmamak lazım.

Yeni Cska mı olacağız?15-20 kişilik rotasyon hedefimiz mi var?

Ender Aslan-Engin Atsür-Kerem Tunçeri?-Carlos Arroyo

Göksenin Köksal-Sinan Güler-Henry Domercant-Jamont Gordon

Cenk Akyol-Manuchar Markoishvili

Erwin Dudley-xxxx

Furkan Aldemir-Zaza Pachulia-xxxx

Böyle bir rotasyon olabilirmi?Can Korkmaz-Sertaç Şanlı falan saymadım bile

bencede çok mantıksız eğer öyle bir durum olursa 1 ve 2 numarada inanılmaz bir şişkinlik olur ayrıca Ergin hoca 1-2 takviye yapacağız demişti fanatik'e göre 5-6 takviye yapacağız !

Bu arada Pachulia Ekim ayında sahalara dönüyormuş.Form tutması falan epey zaman alabilir.Begic' e gelince menajerler hem bize hem FB'ye önermişler anlaşma yokmuş

İçeriden aldığım bilgiler;

Uzun rotasyonu için Zaza ve bir yabancı. Krstic ve Sofoklis'i Ergin hoca istememiş. İzzet Türkyılmaz yada Orhan Hacıyeva.

Spanoulis' e teklif yapmışız beklemedeyiz. Başkan çok istiyor.

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...