2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Planinic'e burun kıvırmak tabii ki olmaz da Spanoulis dendi yani :) Umarım Planinic'de sıkıntı çıkmaz, Teodosic'in 3 kez updatelenmiş hali kendisi :)

Şutuna güvenilen bir oyuncu olmadiğini okudum. Ama Spa'dan sonra en iyi 2.elit guard olduğunu da okudum. İnşaAllah Arroyo'nun yerine alinmamistir...

Şutuna güvenilmez doğru ama pek şut kullanmaz zaten, atmaktan ziyade attırmayı oynatmayı sever. 1.99 boyu sayesinde sırtıdönük hücum varyasyonları da mevcuttur.

Saha görüşü çok üst düzeydedir. Asist özelliği çok gelişmiş bir guarddır.

Eğer kendisini alırsak, en önemli konu alınacak 4 ve 5 numaraların şutunun iyi olmasıdır. Bu şekilde Planinic'ten alacağımız katkı çok daha fazla olur.

Sportando'nun twitter hesabında Arroyo'nun sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılması konusunda anlaşıldığı bilgisi geçildi.

Sinan Gordon'un yerine geldiyse, Gordon'un ayrılması kötü olur. 4 numaraya kadar savunmada herkesi tutabiliyor, yediğimiz fast breakleri hep o karşılıyor, top çalıyor, blok yapıyor, takımı ateşliyor, hücumda istikrarsız olsa da gününde olduğunda tek başına maç alıyor. Hücumu da sağlam olsa Türkiye'de oynamazdı zaten. Böyle bir Gordon'dan vazgeçmek zor karar.

Gordon gitmesin Planinic ve Sinan transferleriyle. Onu kaybetmek cidden büyük hata olur. Bu noktada Emre Kiser Ağabeyime katiliyorum. Ayrica Sportando'ya göre Arroyo ile sozlesmemiz 1 sene uzatilmis. Bu mukemmel bir haber insaAllah doğrudur. Macvan'i da gonderip şutu olan 4 numara ile şutu olan ribauntçu 5 numarayı da kadromuza katabilirsek muthis bir iş yapmış oluruz. 4 numara için Erceg,Kaimakoglu ve Nmenja Bjelica'dan 1i muazzam olur. 5 numara içinde Bourisis, Paul Davis ve Lampe'den birisi mûkemmel olur. Erceg ve Paul Davis gönlümden geçen isimler. İnsaAllah Planinic haberleri dogrudur da onu parcali formamizla gorebiliriz. Allah utandirmasin...

Macvan gider gibi.

Planinic, Sinan, Bourasis /Zaza, ve 4 numaraya eli düzgün,temiz bir şutör bulabilirsek çok iyi takım oluruz.

Domercant'ın durumu ise önemli bizim adımıza tabi yine.

Allahım nolur Planinic gelsin nolur :(

Bir iki hafta önce de yazmıştım. Spanoulis'e milyon dolarlar döküp maddi bir risk almaktansa Planinic hem daha ucuz hem de benzer katkıyı verebilecek bir isim. Hem oynar hem oynatır, gerekirse 2 ve hatta 3 bile oynayabilir.

Umarım gerçekleşir bu hamle.

Kadro iyice uçuyor:)
PG:Arroyo,Planinic,Ender,Kerem
SG:Sinan,Göksenin,Domercant
SF:Cenk,Marko
PF:?,Ersin
C:Zaza,Furkan,Bourousis

Ne kadarı olur bilemem ama ilerisi için çok umutluyum,darısı kadın basketbolun başına:)

Engin'den yararlanamayacaksak onu kiraya verip Kerem'i almaliyiz. Aslinda bence hic gerek yok Kerem'e. Kötu günümûzde bizle olmadilar. İyi günde de olsun istemem ben. Belki yanlis olacak ama goruşüm bu. Ama gelirse destek veririm. O armayi giydikten sonra eyvallah herşeye...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...