2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göksenin konusunda herkesin içi rahat olsun Galatasaray'ın alt yapısından yetişmiş karakterli ve sözleşmeli oyuncumuz.
Varsa bir etiksizlik o da Planiniç konusundadır. Arroyo da olamaz. Muhtemelen Planinic !
Bu arada Kyle Hines, CSKA ile anlaşmış.

Ergin Hoca, GS TV'ye katıldığı programda;

* Birçok oyuncu bize öneriliyor, birçok oyuncu bizimle çalışmak istiyor. Ancak şu an netleşmiş bir durum yok, alternatiflerin hepsini, kalitesini, performansını, takıma olası uyumunu düşünüyoruz, değerlendiriyoruz. "Sorulan isimler; Paul Davis, Haddadi, Bourousis, Schorsanitis, Hines.."

* Arroyo'nun menajeri şu anda İstanbul'da. Arroyo'yu takımda tutmak istiyoruz, o da kalmak istiyor. Ancak kontratında da bazı iyileştirmeler istiyor, şu anda görüşüyoruz, bugün de yine bir görüşme olacak.

* Spanoulis ile başkanımız ilgileniyoruz diyorsa, ilgileniyoruzdur. Ancak bu transfere bel bağlamıyoruz. Takım içi dengeleri göz ederek gerekli şartlı altında takımımıza katmak istiyoruz. CSKA ve Barcelona gibi rakipler var, düşük bir ihtimal. Ama uğraşıyoruz.

* Arroyo kalsa da, gitse de o pozisyona takviye düşünüyoruz. Spanoulis gibi, Planinic de düşündüğümüz oyunculardan biri.

* 10-15 Temmuz gibi kadromuz belli olur.

EKLEME; Bu arada Başkanımız Spanoulis'i getirmeyi çok istiyormuş, geçen seneden beri bu dilindeymiş. Menajeri de haftaya İstanbul'a gelecekmiş.

Ergin Hocanın da kafası karışık sanırım. Çok değil 1 hafta önce kısa rotasyonuna oyuncu düşünmüyoruz diyordu. Ki o zaman da Spa diyorduk. Şimdi ne olursa olsun Arroyo'nun yanına birinin alınacağını söylüyor ki Sinan da alındı. Aslında aklın yolu bir. Arroyo Ender ile EL-BBL gitmez. O tempo yorar oyuncuyu. Ki Arroyo'nun yaşı da var. Spa alınırsa Arroyo erken gelse bile özellikle ligde yaş durumuna da göre bir çok oyuncu dinlendirilecektir. Yalnız süreç o kadar karışık ki (GEzi-Seçim-Şike davası) Ne futbol ne basketbolda ne şampiyonluğa konsantre olup doya doya kutladık ne de transferlere odaklanıyoruz.

Ergin Ataman'ın programına gelirsek GSTV rezillikte tavan yaptı gerçekten. Yahu ne yayınlayacağın maç var ne canlı yayın. Ergin hoca senin stüdyona gelmiş bırak yahu!! Bırak adam kaça kadar konuşuyorsa konuşsun. Hoca "tamam" diyene kadar konuşturacaksın hocayı. Reklam aralarında öğreneceksin tamam diyorsa kapatacan programı. Ama program başladı devam etti bitiyor o ismi aklıma gelmeyen jöleli bünye "Süremiz bitmeden", "Süremiz az kalmışken", "süremiz bitti ama" diye diye programın affedersiniz içine etti!

Ben açıkcası programdan bir şey anlamadım. Her yerden çıktı. Veli bir şey diyecek "Sevgili Veli sen onu demeden ben şunu ekliyeyim.." diye diye konu da bırakmadı odaklanmaya da izin vermedi. Yahu ne işin var ne i-şin var! Sonradan Gurmeler izleyelim diye mi bu telaşınız da 1 saat yayın yapmak için yırttınız g.tünüzü?

Yahu şunu NTV Spor yapsa burda herkes küfrediyoru şu an. Benim kulübümün kendi kanalı resmen şaklabanlık yaptı Yazıklar olsun!

sonny weems 3 numaraya ilaçtanda öte olur 5 numara için zaza aranan kan numara için zoran erceg ve izzet türkyılmazın katılmasıyla takımımızın rotasyonu şöyle olur
1 numara carlos ender engin
2numara domercant göksenin sinan gordon
3 numara sonny weems cenk
4numara zoran erceg ersin izzet
5 numara zaza furkan
macvan ve manuya teşekkür ederek yollar ayrılmalı

Ergin Hocanın da kafası karışık sanırım. Çok değil 1 hafta önce kısa rotasyonuna oyuncu düşünmüyoruz diyordu. Ki o zaman da Spa diyorduk. Şimdi ne olursa olsun Arroyo'nun yanına birinin alınacağını söylüyor ki Sinan da alındı. Aslında aklın yolu bir. Arroyo Ender ile EL-BBL gitmez. O tempo yorar oyuncuyu. Ki Arroyo'nun yaşı da var. Spa alınırsa Arroyo erken gelse bile özellikle ligde yaş durumuna da göre bir çok oyuncu dinlendirilecektir. Yalnız süreç o kadar karışık ki (GEzi-Seçim-Şike davası) Ne futbol ne basketbolda ne şampiyonluğa konsantre olup doya doya kutladık ne de transferlere odaklanıyoruz.

Ergin Ataman'ın programına gelirsek GSTV rezillikte tavan yaptı gerçekten. Yahu ne yayınlayacağın maç var ne canlı yayın. Ergin hoca senin stüdyona gelmiş bırak yahu!! Bırak adam kaça kadar konuşuyorsa konuşsun. Hoca "tamam" diyene kadar konuşturacaksın hocayı. Reklam aralarında öğreneceksin tamam diyorsa kapatacan programı. Ama program başladı devam etti bitiyor o ismi aklıma gelmeyen jöleli bünye "Süremiz bitmeden", "Süremiz az kalmışken", "süremiz bitti ama" diye diye programın affedersiniz içine etti!

Ben açıkcası programdan bir şey anlamadım. Her yerden çıktı. Veli bir şey diyecek "Sevgili Veli sen onu demeden ben şunu ekliyeyim.." diye diye konu da bırakmadı odaklanmaya da izin vermedi. Yahu ne işin var ne i-şin var! Sonradan Gurmeler izleyelim diye mi bu telaşınız da 1 saat yayın yapmak için yırttınız g.tünüzü?

Yahu şunu NTV Spor yapsa burda herkes küfrediyoru şu an. Benim kulübümün kendi kanalı resmen şaklabanlık yaptı Yazıklar olsun!

Doğruyu söylemek gerekirse, en iyi yayını fbtv yapıyor.
Bu anlamda onlar tebrik ediyorum.
canlı, aktif, olayların içine ruh katan, profsyonel yayıncılık anlayışı var.
Tüm dünyada izlenebilirlikleri var.

Bzimkiler ise sanki mahalenin 3-5 çocuğunun amatör olarak kurduğu televizyonculuk oynayan bir yapıya sahip!

Bourousis who talked about his future. "I am free agent at the moment. I did not talk with Olimpia Milano. There are some teams from Spain and Turkey who showed interest in me but I am not in a hurry to choose my next destination. I want to make the right choice. I want to go to a team where I can win. Money is not always the most important thing. Years are passing and I want to sign where I have the chances to fight for something."

Ioannis Bourousis: 'I am free agent and not in a hurry to choose my next destination'

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, sarı kırmızılı kulübün basketbol transferinde 1 numaralı gündem maddesi Spanoulis ile ilgili açıklamada bulundu.

GSTV'ye konuşan Aysal, Ergin Ataman'ın Türkiye'de kendisini kanıtladığını ve Spanoulis gibi bir transferin başarılı çalıştırıcının yanına yakışacak bir isim olduğunu söyledi.

"SPANOULIS ERGİN HOCAMIZA YAKIŞIR"

"Spanoulis'i teknik ekibe opsiyonlarımızdan biri olarak önermiştik. Arkadaşlarımız çalışıyor. Bir mutabakat olursa tabii ki isteriz. Ergin hocamıza da yakışır. Aslında takımımızda kaliteli oyuncular bulunuyor tabii ki. Ancak marka değerinin yanına kendisi marka olmuş bazı oyuncuları eklemek bu güzel oluşumu tamamlayacaktır diye düşünüyorum."

Aysal son olarak "Fatih Hoca kendi sektöründe nasıl hakediyorsa Ergin Ataman da en başarılı ünvanları hakediyor." diyerek sözlerini noktaladı.

bourousis gününde oldugu vakit hücumda inanılmaz bir güç oluyor.pota dibinden orta mesafeden hatta yay gerisinden çılgın attıgı çok maça tanık oldum fakat özellikle milano'dayken savunmada hep yumuşaktı..o sebeple dong'dan aldıgımız savunma katkısını bourousis'ten beklemek olmaz..

artık avrupaya dönecekse 5 numarada Darko Milicic'i görmek isterim..

AMK; Davis, Planinic, Maric, CJ Wallace ile ilgilendiğimizi söylemiş ki kaynakları sağlam bir gazetedir.Açıkçası Planinic dışında hiçbirisi tatmine etmedi beni.

Davis - Planinic ikilisi olsa keşke.
Arroyo - Planinic - Cenk - Ersin - Davis
Ender - Göksenin - Marko - Yabancı 4 - Furkan

+ Sinan, Sertaç

göze hoş geliyor. Tabi yabancı 4 yerinede iyi bir isim lazım.

Dong yerine bir 5 numara kesin alinacak arrayo yanina bir numara dusunuyor koc lakin yabancilarin hepsi kalacakmis gibi konustugunu unutmayalim macvan gordon ismi bile gecmiyor forumda ergin hoca birakmaz onlari spa bonus olur bu sene transferde pek yabanci olmayacak bana kalirsa

Cska Hines'i aldıysa Lasme için hala umut var demektir.

Ben Bourousis'i istiyordum ama guard tercihlerimize uygun olan ismin Stephen Lasme olduğunu düşünüyorum.

Lasme Euroleague'nin en iyi savunmacısı seçilmiş bir Pivot Panathinaikos'ta iyi performansı vardı alırsak iyi olur.

Futbolda olduğu gibi basketbolda da yabancı sınırlamasını sacma buluyorum keşke bu saçma sınırlama kalksa da; şu gitsin bu gitsin diye konuşmak zorunda kalmasak ve daha kaliteli kadroları izlesek ligimizde.

Öyküm Kanbir ‏

Menajeri, Novica Velickovic'i Galatasaray dahil 3 Euroleague takımının istediğini ve en iyi teklifin Galatasaray'dan geldiğini açıkladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...