bu ne iş yahu ? Gece gece bu ne stres ? İnsaAllah kotu birsey yoktur. Ergin Hoca asla olmaz. Bundan yana korkunuz olmasin..
Ergin Hocanın da kafası karışık sanırım. Çok değil 1 hafta önce kısa rotasyonuna oyuncu düşünmüyoruz diyordu. Ki o zaman da Spa diyorduk. Şimdi ne olursa olsun Arroyo'nun yanına birinin alınacağını söylüyor ki Sinan da alındı. Aslında aklın yolu bir. Arroyo Ender ile EL-BBL gitmez. O tempo yorar oyuncuyu. Ki Arroyo'nun yaşı da var. Spa alınırsa Arroyo erken gelse bile özellikle ligde yaş durumuna da göre bir çok oyuncu dinlendirilecektir. Yalnız süreç o kadar karışık ki (GEzi-Seçim-Şike davası) Ne futbol ne basketbolda ne şampiyonluğa konsantre olup doya doya kutladık ne de transferlere odaklanıyoruz.
Ergin Ataman'ın programına gelirsek GSTV rezillikte tavan yaptı gerçekten. Yahu ne yayınlayacağın maç var ne canlı yayın. Ergin hoca senin stüdyona gelmiş bırak yahu!! Bırak adam kaça kadar konuşuyorsa konuşsun. Hoca "tamam" diyene kadar konuşturacaksın hocayı. Reklam aralarında öğreneceksin tamam diyorsa kapatacan programı. Ama program başladı devam etti bitiyor o ismi aklıma gelmeyen jöleli bünye "Süremiz bitmeden", "Süremiz az kalmışken", "süremiz bitti ama" diye diye programın affedersiniz içine etti!
Ben açıkcası programdan bir şey anlamadım. Her yerden çıktı. Veli bir şey diyecek "Sevgili Veli sen onu demeden ben şunu ekliyeyim.." diye diye konu da bırakmadı odaklanmaya da izin vermedi. Yahu ne işin var ne i-şin var! Sonradan Gurmeler izleyelim diye mi bu telaşınız da 1 saat yayın yapmak için yırttınız g.tünüzü?
Yahu şunu NTV Spor yapsa burda herkes küfrediyoru şu an. Benim kulübümün kendi kanalı resmen şaklabanlık yaptı Yazıklar olsun!