2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalan haberdir...Ergin Hoca almaz Velickovic'i mecbur kalmadıkça...3 senedir yatıyor adam zaten süreklide sakatlanıyor...Macvan kalsın daha iyi...
Chuck Davis bizi uçurur macera aramaya gerek yok...İzzetide yanına koyarsan müthiş olur...

Chuck Davis için bonservis ödemek ne kadar mantıklı? Daha iyisini alma imkanımız varken hem de? Erceg, Bjelica, Kaimakoglou vs vs.

Diğer transferlerin bütçesini etkileyecekse bence Spanoulis sevdasından tez zamanda vazgeçelim.

Chuck Davis in bonservisi yokki Semih... Buy-out u var oda senelik kontratı çok uçuk bir rakkam değildir...Banvit yönetimide güzel bir yönetim..Yurt dışına bedavaya vereceğine 100-200'e verirler...Yıllardır Türkiyeye alışmış Banvitte bile en ufak sorun çıkarmadan oynamış bir oyuncu....Erceg benim için soru işareti Beşiktaş önceki performansı ve geçen seneki sakatlığı bence riskli...Bjelica ve Kaimakoglu gelirse onlara itirazım olmaz...Özellike Kaimak'ı çok severim...

Cem abi buy-out demek istemiştim, futboldan alışkanlık kaldı "bonservis" kelimesi :)

Erceg ağır bir sakatlık geçirmesine rağmen geçen sezon -vasat da olsa- oynamayı başardı. Bu sezon yine bomba gibi döneceğini düşünüyorum.

Chuck Davis'e "hayır" demem ama daha iyisi için şartların zorlanmasını isterim.

Cem abi buy-out demek istemiştim, futboldan alışkanlık kaldı "bonservis" kelimesi :)

Erceg ağır bir sakatlık geçirmesine rağmen geçen sezon -vasat da olsa- oynamayı başardı. Bu sezon yine bomba gibi döneceğini düşünüyorum.

Chuck Davis'e "hayır" demem ama daha iyisi için şartların zorlanmasını isterim.

Beşiktaştaki Erceg'e bende hayır demem Semih'çim zaten hayranlıkla izledik...Bu kadar bileği düzgün uzun çok azdır heralde... Ama bana Macvan'in o kontratla elden çıkarılması hayal gibi geliyor zaten..Hiç olmazsa İzzeti alsak...Macvan tutulursa mecburiyetten, İzzet çok işe yarar seneye...

Datome,Kleiza,Kaimakoglou,Medley,CJ Wallace bunlar hocanın tercihine uygun olabilecek isimler umarım aralarından biri gelir.

Ergin hocanın söylediğine göre 15 milyon dolar civarında olacak bütçemiz. Bütçe artarsa Spanoulis için artarmış.

Onun için ekstra ücretler ödeyeceğimiz oyuncuları hayal etmenin anlamı yok bence. Kleiza, Pekovic, Krstic, Teletovic gibi isimleri getirmek çok zor. En azından bu sezon için.

Galatasaray taraftarı olan Tunçeri-Gönlüm ikilisini çok isterim. Sinan da Galatasaray taraftarıymış. Bu sezon şampiyon olduk ama Galatasaray ruhu oluşturduk dersek abartmış oluruz. Bunda taraftarın sezon boyunca tribünü boş bırakmasının da etkisi vardı. Taraftar-sporculara ihtiyaç var her zaman. Futbolda 90lı yıllardan itibaren gelen üst düzey başarının temelinde bu ruh olduğunu biliyoruz.

Ergin hocanın söylediğine göre 15 milyon dolar civarında olacak bütçemiz. Bütçe artarsa Spanoulis için artarmış.

Onun için ekstra ücretler ödeyeceğimiz oyuncuları hayal etmenin anlamı yok bence. Kleiza, Pekovic, Krstic, Teletovic gibi isimleri getirmek çok zor. En azından bu sezon için.

Pekovic zordan da öte imkansız..şuanda Timberwolves organizasyonunun en degerli 3 parçasından biri durumunda ve bu yıl kontratını uzatacak. konuşulan rakam da yıllık 10 milyon dolar civarında..

nba'den zaza'yı kapıp yanına lampeyi monte edip arkaya yaslanmak gerek..hele ki bu oyunculara servis yapacak bir arroyo'nun yanına mucizeler gerçek olup kabasakal eklenirse seyreyle takımı EL'de..

kısaca yabancılarımız; arroyo,kabasakal,gordon,marko,lampe şeklinde olabilir...(domercant konusunda biraz çekimserim)

kerem tunçeri nin gelmesini istemem, ihtiyacımız varken gelmedi şimdi de gelmesin.Kerem Gönlüm ün gelmesini ise isterim ki o da her fırsatta bize gelmek istediğini belirtiyo.kerem gönlüm gelirse izzetin gelmesi mantıksız olur.marco ve macvan bence gitmeli.arroyo ender engin gordon sinan göksenin cenk ersin furkan elimizde olan oyuncular kerem gönlümü ve ya izzeti almalıyız.yabancı olarak lasme erceg ve bir 3 numarayla transfer kapatılmalı 6. yabancıda domercnt olmalı.

Kerem Gönlüm gelmek istiyordu da sezon başı niye kabul etmedi teklifimizi.
Dur ben hatırlatayım ; Milyoncuklar tatlı geldi. Para sevgisi arma sevgisi(!)'nin önüne geçti.
Üstelik Ergin Ataman ısrarla takımda görmek istiyordu beyzademizi.

Boş konuşuyorsunuz.
Şu saatten sonra iki Kereminde yeri yoktur bu takımda.
Gölge etmesinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...