2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncuların seçtiği para olunca çok fazla bir şey diyemiyorum sonuçta profesyoneller ama bu şekilde bizi kullanıp sonra parayı seçenleride takımda görmek istememek benim profesyonel seçimim.

Koçun açıklamalarından Macvan'ın da kalabileceği anlaşılıyor. Bence gitmeli mutlaka. Spanoulis transferinde Ünal Aysal'a güveniyorum. Arroyo-Spanoulis dağıtır ortalığı.

Koçun açıklamalarından Macvan'ın da kalabileceği anlaşılıyor. Bence gitmeli mutlaka. Spanoulis transferinde Ünal Aysal'a güveniyorum. Arroyo-Spanoulis dağıtır ortalığı.

Bence orada koç biraz da kontratının kapalı olmasından dolayı temkinli ve koz vermeden konuşmayı tercih etti. Yoksa Macvan'ı düşündüğünü pek zannetmiyorum.

Ayrıca Fenerbahçe Ülker, Ivkovic ile anlaşmaya çok yakın. Bugün zannedersem Misko Raznatovic ve Ivkovic ile bir görüşme daha yapacaklarmış, 800.000 Euro'dan 2+1'lik bir sözleşme konuşuluyor. Eğer Ivkovic işi olursa, Spanoulis için de daha ciddi bir biçimde olaya dahil olabilirler.

Milan Macvan'ın bu sezonki performansının ardından kalma ihtimali yok.

Ergin Ataman'ın net konuşamamasının sebebi de bizle devam eden bir sözleşmesinin olmasıdır. Sözleşmeli bir oyuncun için direkt "İstemiyoruz, göndermeyi düşünüyoruz" türü sözler söylersen potansiyel alıcıların gözünde oyuncunun değerini düşürmüş olursun, normal bir durum yani.

Mersinli bir sunucu, yanılmıyorsam anonsçuları da aynı zamanda Oğulcan Berk yazmış;

TC Oğulcan Berk ‏@OgulcanBerk 5 dk
Veeee Mutlu Demir Galatasaray Liv yolunda :) yazabiliriz artık rahatça.. Sertaç Şanlı kiralık olarak Gaziantep'te

Basketfaul de benzer şekilde haber yapmış. uzun yedeği olarak Mutlu Demir'i alıcakmışız, Sertaç'ı da Gaziantep'e yollayacakmışız. Amaç Sertaç'ın daha fazla süre almasını sağlamak.

Arkadaşlar kafayı yiyeceğim,cidden yiyeceğim.Zaza pahalı geldi tamam,ermal'ı alalım arkadaş caner ercan alalım MUTLU DEMİR NEDİR!!!!!!!!!!!!!!! Cemal Nalga al çok daha iyi yemin ediyorum ya.Paul Davis'i aldık diyelim çok süre alan birisi değil furkan da kötü gününde MUTLU MU OYNAYACAK HA???

Yine fevri davranıyoruz, yine hemen karalar bağlıyoruz.

Uzun rotasyonumuz zaten ağırlıklı olarak dört kişiden oluşacak; Furkan, Ersin, PF, C.. 5. isim olarak kim olursa olsun, alacağı süre kafa kafaya giden maçlarda "0" olur, fark attığımız maçlarda 10 dakika olur, o da max. O kopan maçlar da Sertaç kendini geliştiremeyeceğine göre gönderilmesi zaten doğru bir karar. Rotasyonda bulunsun diye de Mutlu Demir'i almanın ne zararı var? Bizden gidişi malum olan Ermal'i almaktansa, veya yıllardan beri bizi oyalayan lafa geldiğinde(!) Galatasaraylı olan Gönlüm'ü almaktansa Mutlu'yu tercih ederim. Sanki rotasyonun parçası olacakmış gibi karalar bağlamanın bir lüzumu yok.

he Mutlu Demir özellikle Euroleague düşünülerek transfer edilmiş..Ergin Ataman kendisinden 20-25 dk arasında faydalanmayı bekliyormuş...

la bi gaza gelmeyin allahaşkına...

Mutlu Demir tahmini takımın 5.uzunu olarak transfer edildi.Önemli maçlar da süre alacağını düşünmüyorum.Lig de maçın koptuğu anlarda özellikle son çeyrekte 7-8 dakika süre alır.Nasıl bir oyuncu olduğunu bilmiyorum.Ayrıca Sertaç'ın kiraya gitmesi de çok iyi olmuş.En azından oynamaya şansı doğar bence yapılan mantıklı bir hamle hocanın bir bildiği vardır.

Mutlu Demir kesinlikle çok kötü bir oyuncu değil. İçerde sertlik yaratabilecek, ribaundlarda katkı sağlayabilecek bir uzun. Kalıplı. İlginç bir şekile dışardan da şut sokabilen bir oyuncu. Beğenirim şahsen.

Fakat hedeflerimiz doğrultusunda bir transfer mi bilmiyorum. Ermal, Kerem Gönlüm gibi adamları 5.uzun olması için kadronuza katamazsınız. Hatta NBA hedefi olan İzzet'i bile. 4 rotasyon uzununun yanına bu tarz adamlar almanız şart. İzzet,Gönlüm,Ermal falan geldi mi 4 rotasyon uzunundan birisi olmak zorunda. O yüzden çok çok kötü bir tercih değil ancak ne biliyim Emre Bayav'ı falan tercih ederdim:)

Hayırlısı olsun.

5. uzun için eleştiri yapmak çok da mantıklı değil. Sertaç yerine kadroda olması da çok kötü değil aslında. Ben Sertaç'tan bir şey olacağını pek sanmıyorum. Bir de Mutlu Demir açısından bakarsak harika bir ortama girecek, EL maçlarına çıkacak. Bunu değerlendireceğini düşünüyorum. Bu arada kendisi Efes kadrosundayken EL'de de az da olsa oynamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...