2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Sezonu yine istemediğimiz şekilde kapattık. Her sene aynı nokta'ya dönüyoruz. Fenerbahçe ile olan Şampiyonluk sayılarımızda eşitlendi. Bu saatten sonra başarısızlığa yer olmamalı yoksa bir çok kişi Bayan basketbolunu izlemeyi bırakabilir. Önce gereksiz oyunculardan kurtulmalı sonrada planlı bir şekilde üst düzey oyuncuları takıma kazandırmalıyız. Türk oyuncu olarak Tuğba Palazoğlu bir şekilde kadro'ya katılmalı.

Wauters, Sancho ve Alba (1 senelik düşük bir ücret karşılığı) takımda kalmalı. Fowles (!!!) ve Harding'in yerine çok iyi kıta dışı oyuncular eklemeliyiz. Özellikle 1 numaraya Whalen, Sue Bird ikilisinden birisi sonrada şutör bir Amerikalı almalıyız.

Başımızda çok önemli bir koç var. Kendi kurduğu bir kadro ile başarılı olacağını düşünüyorum.

İhşallah bu Sefer olur!!!

Ben de Alba'nın mutlaka takımda kalması gerektiğine inanıyorum. İyi ve formda bir Alba'ya her takımın ihtiyacı vardır. Bunun yanında şutör oyuncu eksiğimizi kapatmalıyız. Nedir bu dış atışlardan çektiğimiz?..

Yine piyasadaki önemli oyuncuların çoğunun takımları belli oldu, işimiz zor yine, elimizdekileri bari tutsak takımda, bence Sancho, Alba ve Wauters kalmalı, ama Alba'yı hocanın tutacağını sanmıyorum, Wauters içinde Ummc diyorlar, Taurasi Ummc'de kaldığı söyleniyor, bence Augustus ve Taylor iyi bir tercih olabilir, yada Sue Bırd& Augustus...

Wauters'ın röportajı dolanıyor twitterda.. Eğer doğruysa o söylenenler, kalmaz takımda ki bana haklı gözüktü ama keşke bu kadar dillendirmeseydi

Osman Tutulmaz @osstu
Daha once haberleri verilmisti ama sanirim benden duyunca inanciniz artacak. Quanitra Hollingsworth Fenerbahce'de !... :)

Osman Tutulmaz @osstu
Simdi nevlin gidiyormu diye dusunebilirsiniz ama onu da takimda tutmaya calisacagiz. Bunun icin kurallar incelenecek...

Osman Tutulmaz @osstu
Gelelim ikinci guzel habere !... Youcobou Fenerbahce'de...

Osman Tutulmaz @osstu
Bir haberde GS den verelim. Ann gs den ayrildi. Rota UMMC...

bu adam menajer galiba. twitterda bunları yazmış?

https://twitter.com/osstu

Bana kalırsa Ann Wauters çok iyi bir oyuncu ayrıca karakterli bir oyuncu kadın üzülmüş ve sosyla yaşımında rahat olmadığını söylemiş haklıdır. Ona rahat bir ortamı yönerim sağlamalı daha uygun bir yerde ev mesela!
Şu zamanda Ann gibi iyi deneyimli bir Avrupalı bulmak çok zor gördünüz işte Fowles'ı yatarak para kazandı.
Ann mutlaka kalmalı, Fowles ve Harding gitmeli ki gidecekler büyük ihtimalle sözleşmeleri bitti ikisinin de.
İki kıta dışımız mutlaka kısalardan oluşmalı guard ve 2-3 oynayan!
pota altını Ann-Nevriye-Bahar-Sancho yeterli olacaktır.
Ayrıca Kaski'den Pınar ayrılmış hemen takıma katılmalı.

Özyer gitsin, Whalen gelsin.
Dee, Seimone ya da Maya'dan biri gelsin.
Sancho ve Alba kalsın.
Ann, Gruda veya Matovic üçlüsünden biri de olursa düzgün bir yabancı 5'i olur.
Türklerden de Pınar Demirok önemli bir hamle olabilir.
Bir de karşıyakan Esmeral'i koparabilirsek tadından yenmez.
Işıl, Bahar ve Ekrem Hoca mutlaka takımda kalması gerekenler.

Tutku yazmıştı, Dee-Gruda Ummc ile sözleşme yenilemiş, Maya Çin takımıyla sözleşme yeniledi, bence bunları unutun, Matoviç de yanılmıyorsam fenerde kaldı, istemem de açıkçası onu, Whalen ise artık bize hayatta gelmez

Şuan alabileceğimiz boşta olan üst düzey kıta dışı oyuncu Augustus, Taylor, Tamika ve Bırd var, kısa oyuncu olarak, Bırd avrupadaki son senesi olduğunu söylemişti, ikna edilebilirmi bilemiyorum, Tamika zaten ocaktan önce gelmez, o yüzden gerek yok, Bence Augustus&Taylor en iyi tercih olur, Keşke Alba ve Wauters kalsa ama Ekrem hoca Alba'yı istemiyor herhalde çok az şans vermeside bunu gösteriyor, Sancho kesinlikle kalmalı...

şimdi lig tvdeki başkanın röportajını dinledim sadece futbolda değil her branşta avrupada yarışacak takımlar kuracağız dedi umarım dediği gibi olur yatırımlar artarak devam eder.. Galatasaray dünyanın en büyük spor klübü olma yolunda ilerler ....

bırakalım hocaya, kafasına göre bir takım kursun. kısa -uzun rotasyonu dengeli bir kadro oluşturacaktır. bu kısıtlı kadroya rağemn bu düzeyde mücadeleyi yapabiliyorsa, kendi kadrosuyla çok daha başarılı olacaktır.

Tugçe Canıtez Fenerde haberleri var. Türk rotasyonu için önemli bir hamle olur onlar için. Mart-Nisan ayları kadın basketbolunda transfer için önemlidir. Biz bu aylarda transferi durdurmuştuk. Bundan sonra kısıtlı (elit oyuncu) bir havuzdan yüksek ücretlere istediğimiz oyuncuları getirebiliriz. Wauters'ın son açıklamlarından sonra elde sadece Sancho kalacak tabi o da gitmezse.