Süha Bey, rica etsem bu plaza konusunu biraz açar mısınız? Benim bilgim yok da.Burada mantıken yapılması gerekenleri mi anlatmalıyız yoksa olacakları mı bilmiyorum. Başkan her ağzını açtığında insanı heveslendiriyor. "Amatör şubelerde de başarıya odaklanacağız" diyor. Ama gözüken o ki Mecidiyeköy'deki plaza yapılana kadar amatör şubelere para aktarılmayacak gibi duruyor.
Bence transferlerin hemen açıklanması futboldaki havayı dağıtmak arkadaşlar. Biz de transferlerde bir noktaya gelmişiz söylenene göre. Anlaşılmış oyuncular da varmış. Ama zamanı gelince açıklanacak bence.
Karşı tarafın hemen açıklaması tamamen kulüp bazında yapılmış bir strateji. Bu oyuna gelmenin anlamı yok. Bizim resmi sitede kadın basketbol takımının transferini koyacak yer yok zaten O nedenle sakinliği korumakta fayda var bence
Ağabey anlaşılmış oyuncular var derken. Biraz açar misiniz ? Duyumlariniz varsa ve paylasmak isterseniz sevinirim.
Augustus geldi diye duydum sevgili Metehan Kaynağımı paylaşamam ama
Ağabey bana üzümü yeter bağı sormuyorum İnşaAllah gelir yanına da Penny veya Zelluous 2lisinden biri alınsa dünyalar benim olur )