Tuğçe Canıtez bence tamamen balon.Oynadığı ligin seviyesi yeterli görülmediği için WNBA de oynayamıyor.Takımın bu yıl en büyük transferi Bahar Çağlar'ı tutmak olacaktır.
Dumerc düşünmek için süre istedi ama gelmedi.
Sue Bird ile görüşüldüğü doğru ama herhalde daha az oynayarak para kazanmak istiyor. UMMC'da 3. kıta dışı olarak kalır, lig maçından lig maçına oynar. 2 hafta önce çok büyük ihtimalle UMMC'da kalacaktı.
Biba UMMC'da.
Yacoubou ve Quanitra rakibimizde. 2 tane daha Türk transferleri var. 1 de yabancı guard bakacaklarmış ama bunu bir taraftar söyledi, yanlışsa onun yalancısıyım. Nevlin kurallar gereği kalamazsa bile bonservisi FB'de kalacak şekilde bir çözüm bulunacak.
Meral mart, Tuğba Palazoğlu nisan ayında sözleşme yeniledi.
Kaski'den Pınar, Begüm ve Tuğba serbest.
Forumda sıkça adı geçen oyuncular Dee, Parker ve Gruda UMMC ile sözleşme yeniledi. Parker 2 milyon gibi çok yüksek bir ücret alacak.
FB'nin yabancı guard baktığını bir arkadaş söyledi ve bunu da belirttim. Onun haricindekiler zaten bilinen ve çoğu resmi olarak açıklanmış şeyler. Ben sadece biz ve rakibimiz ile ilgili şu ana kadar gerçekleşen veya gerçekleşmeyeceği kesinleşen transferleri tek bir mesaj altında topladım.
Bizim takımımız da kötü değil. Açıklandığında, bende yaratmasa da, forumun genelinde heyecan yaratacak oyuncular olduğunu gözlemliyorum. Türk transferinde alınabilecek isimler kısıtlı zaten. Quanitra rakibimize kaptırıldı. Tuğba ve/ya Meral bence alınması gereken oyuncu(lar)dı ama sözleşme yenilediler.
@oguzyenihayat2m
Quanitra Hollingsworth, Isabelle Yacoubou ve Tuğçe Canıtez Fenerbahçe'de. #tkbl