2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Tuğçe Canıtez bence tamamen balon.Oynadığı ligin seviyesi yeterli görülmediği için WNBA de oynayamıyor.Takımın bu yıl en büyük transferi Bahar Çağlar'ı tutmak olacaktır.

seneye bende kadroyu cok ama cok merak ediyom, cünkü biz 2+1 den yanaydik bakalim nasil bir transferpolitikasi uygulanacak.

Hollingswort gitti, doğruysa Tuğce gitti. Nevlin'i yollarlarsa almak lazım. Ann tutulmalı bence ama Ummc diyorlar. Avrupalı uzun kaldı mı piyasada bilmiyorum ama yine kıta dışı hakkından birini uzuna kullanacağız gibi geliyor bana.

Begüm'ü fener alır bence, bildiğim kadarıyla eski oyuncuları. Bizim kıta dışı olarak 2-3 numaralara alabileceğimizde seimone ve penny taylor dışında oyuncu gelmiyor aklıma.

Önce dengeli bir transfer yapmayı dileyelim malumunuz her sezon ya kısalarda sorun yaşıyoruz ya uzunlarda .
Şöyle bir yabancı kadrosu kurdum, aşırı dozda eleştirmeyin yalnız hevesim kaçmasın çünkü ilk defa kadro kuruyorum :)
Oyun kurucu olarak aklıma gelen Sue Bird veya Becky Hammon
Alba Torrens
Winner ! Seimone Augustus veya Tamika Catchings
Sancho Lyttle
Ann Wauters

Ekrem Memnun'un 3 senelik sözleşmesi vardı hatırladığım kadarıyla. Önce kesinlikle hemen Mihriban Oğuz takıma getirilmeli. Başka bir isim yada alternatifi yok ne yazık ki, macera aramayada gerek yok artık sinirler yeterince gergin.

Işıl, Bahar, Şaziye kesinlikle tutulmalı. Tuğçe Canıtez'in Bahar'dan üstün hiç bir tarafı yok karşı taraf alırsa sorun değil.

Yabancılardan Sancho vazgeçilmez, diğerlerinin kararı için hocaya saygı duyarım.

Ve olmazsa olmazlardan biri mutlaka kısa, skorer, kendi şutunu yaratan bir yıldız.

Saygılar.

Öncelikle Ekrem Hoca takımın başında olsun. Yerlilerden; Işıl-Şebnem-Şaziye-Bahar-Nevriye kesin olarak kalmalı. Yabancılardan Sancho hariç hepsi gidebilir. Ancak Alba'dan daha iyi avrupalı bulmak zor. Sancho&Alba kesin olarak kalan yabancılar olur.. Ann Wauters gitmek istiyor, Fowles ve Harding'i Ekrem hoca yeni sezonda istemeyecektir. Yani yeni sezonda 3 yabancı oyuncu transferi yapacağız. İnşallah en doğru kararlar verilir.

Soyledıklerınız doğru ıse zaten oyuncu kalmamiş. Her yıl olduğu gıbı bu yılda gec kalan yonetım.
Dumerc düşünmek için süre istedi ama gelmedi.
Sue Bird ile görüşüldüğü doğru ama herhalde daha az oynayarak para kazanmak istiyor. UMMC'da 3. kıta dışı olarak kalır, lig maçından lig maçına oynar. 2 hafta önce çok büyük ihtimalle UMMC'da kalacaktı.
Biba UMMC'da.
Yacoubou ve Quanitra rakibimizde. 2 tane daha Türk transferleri var. 1 de yabancı guard bakacaklarmış ama bunu bir taraftar söyledi, yanlışsa onun yalancısıyım. Nevlin kurallar gereği kalamazsa bile bonservisi FB'de kalacak şekilde bir çözüm bulunacak.
Meral mart, Tuğba Palazoğlu nisan ayında sözleşme yeniledi.
Kaski'den Pınar, Begüm ve Tuğba serbest.
Forumda sıkça adı geçen oyuncular Dee, Parker ve Gruda UMMC ile sözleşme yeniledi. Parker 2 milyon gibi çok yüksek bir ücret alacak.

Kız Basket şubesinin Kız Voleybol şubesinden biraz fezy alması lazım, Orkun Darnel pek sevilmesede 1 hafta içinde transferleri bitirdiler, Şimdi Spondor denecek o zaman Kız Basket takımınada bir sponsor bulunsun..

Daha evvelde söylemiştim Amerikalı haklarını guard olarak kullanmak lazım.
1 tane oyun kurucu 1 tane skorer guard alalım Amerikalı
Işıl, Yasemen, Ayşe, Şebnem, Şaziye ile kısa rotasyonu tamamlayalım.
Uzunları devşirme ve Avrupalı olarak alalım.
Ann Wauters tarzı saf bir 5 numara Avrupalı + Bahar, Nevriye ve Nevlin
gayet yeterli olur.

Öncelikle Ekrem hocaya teşekkurler.Hiç bir zaman pes etmeyen karakterli bir duruş sergiledi.Bu takıma öncelikle liderlik edecek iyi bir oyun kurucu ve dış şut tehditi olan oyuncular alınır inşallah.
Ama en büyük transfer yönetimin basketbol şube sorumlusu olacak bir yönetici görevlendirmesi olur.Ne Murat özyer nede Bülent tulun takıma sahip çıkamıyor.Keşke Hakan Üstünberk geri dönse.

FB'nin yabancı guard baktığını bir arkadaş söyledi ve bunu da belirttim. Onun haricindekiler zaten bilinen ve çoğu resmi olarak açıklanmış şeyler. Ben sadece biz ve rakibimiz ile ilgili şu ana kadar gerçekleşen veya gerçekleşmeyeceği kesinleşen transferleri tek bir mesaj altında topladım.

Bizim takımımız da kötü değil. Açıklandığında, bende yaratmasa da, forumun genelinde heyecan yaratacak oyuncular olduğunu gözlemliyorum. Türk transferinde alınabilecek isimler kısıtlı zaten. Quanitra rakibimize kaptırıldı. Tuğba ve/ya Meral bence alınması gereken oyuncu(lar)dı ama sözleşme yenilediler.

Yeni sezon için her şey hazır diyebilir miyiz ?

Semione bence kesinlikle alınması gereken bir winner, yanınada Maya Moore'u ekleyebilseydik Ekrem Memnun liderliğinde bence çok rahat şampiyon olduk diyebilirdim, hem Maya hemde Semione topa baskı yapan winner'lar

Işıl-Semione-Maya-Bahar-Ann, Işıl-Semione-Maya-Sancho-Nevriye

Sue Bird yada Wahlen(ikisi de çok zor ama bir şekilde ikna edilmeli)
Augustus veya Tamika
Sancho,Ann ve Alba ile sözleşme uzatılmalı.
Avrupa içinse ortalama bir uzun ile mükemmel bir takım olabiliriz...

@oguzyenihayat2m
Quanitra Hollingsworth, Isabelle Yacoubou ve Tuğçe Canıtez Fenerbahçe'de. #tkbl

Yapma ya tugce gelecek icin onemliydi. Milli formeyida giyiyordu galatasaraya transfer edilmesini en fazla istedigim oyuncuydu yazik oldu bari kaskiden pinari fenere kaptirmasak. Transferde boyle olacaksak kapatsin abi subeyi cekilelim her sene ayni senaryo ne gelecek icin takim kuruluyor nede eldeki oyuncular takimda tutuluyor.