2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Bahar ve Şaziye ile görüşülmemişse görüşülür. Galatasaray'ı da küçültmeyelim. Şaziye neredeydi 5. maç görebilen oldu mu? Bahar'ın yarı finaldeki hareketiyle, takımını final serisinde yalnız bırakmasına ne demeli? Karşıya mı gidecekler? UMMC mi talip? Nedir yani, hiçbir yerlinin Galatasaray'dan ayrılma lüksüne sahip olduğuna inanmıyorum. Her sene Euroleague F8'de, Türkiye'de finalde oynayan takımdalar. Fedakarlık yapmışlardır, saygı duyuyorum. Ama Galatasaray'da paraları kalacak hali yok. Öyle çekip gitmek kolay değil.

Hani diyoruz ya "O gitsin, şu oyuncu gitsin diyenler, yerine kimi alacağız?", bana göre "O yerli gidecek, şu yerli oyuncu gidecek diyenler de, nereye gidiyorlar abi?" Bir de bazı oyuncuların çok talibi olsa ve kendileri için daha avantajlı olacaksa saniye durmaz giderlerdi şimdiye kadar. Hollingsvort harici kim var Avrupa'da oynayan? O bile döndü Türkiye'ye. Geçelim yani bunları.

Herşeyden önce çok iyi yönetilmek lazım. Bu gerçekleşince gerisi de geliyor. Bence kıta dışı oyuncu bulamıyorsak Whalen'ı da geri getirebiliriz. Ücret konusunda da fazla bir maliyeti yok. 2-3 oynayan bir kıta dışı daha ekledik mi kadro tamamdır bence.
Whalen-Işıl
kıta dışı-( buraya bir yerli lazım )
Alba-Şaziye
Sancho-Bahar
Nevriye-Wauters-Nevlin

Pınar Demirok şuan Kaski ile yoları ayırmış. Onu da kadroya katmak lazım.
Alba da kalırsa toplamda 5 yabancı oluyor. Alba'yı tutup tutmamak Ekrem hocanın insiyatifine bağlı.
Ancak yabancı iyi bir guard şart. Bunun önemini Whalen ile daha net anladık hepimiz. Şahsen benim tadı damağımda kaldı o varken ne güzel de işliyordu takım makine düzeni gibi. Buna bir tane de winner kıta dışı eklenmesi demek Ekrem hocayla tutulmaz bir takım olmamız demektir.
Ben herşeyden önce Ekrem hocanın oynattığı basketbola inanıyorum.

Belki tepki çekicek ama şöyle bir fenerin kadrosuna baktım da gözüm inanılmaz korktu adamlar transferi bitirdi.Eksikleri olan Pota Altını alabilcekleri en iyileri ile aldılar ve Newlin'ide takımda tutmak için lobi yapıyolar.Bizde süren bu belirsizlik ise insanı deli eder.Umutsuz olmak için çok erken ama öyle işte .Bizde elimiz çabuk tutup bitirsek artık şu olayı...

Ekrem Memnun'un istekleri yerine getirilsin,yerine getirilen istekler sonucu oluşan takım sezon ortasında türlü saçmalıklarla tuz buz olmasın.Bütçe olarak iki katımıza takım kursalar da kağıt üzerinde maç vermeyecek gibi dursalar alırız şampiyonluğu.Altyapıdan oyuncu fışkırana kadar Ekrem Memnun son şans.

Belki tepki çekicek ama şöyle bir fenerin kadrosuna baktım da gözüm inanılmaz korktu adamlar transferi bitirdi.Eksikleri olan Pota Altını alabilcekleri en iyileri ile aldılar ve Newlin'ide takımda tutmak için lobi yapıyolar.Bizde süren bu belirsizlik ise insanı deli eder.Umutsuz olmak için çok erken ama öyle işte .Bizde elimiz çabuk tutup bitirsek artık şu olayı...

Malesef seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum kardeş :(

Yapılması gereken şeyler çok basit Sancho-Wauters'ı tutmak ve 2 kıta dışı olarak pg ve 2-3 oynayan winner bir isim almak. Çok zor şeyler değil bunlar ama seçilecek isimler mutlaka karakterli oyuncular olmalı. Takımı için emek veren yüreğiyle oynayan oyuncular olmalı.
Diğer yandan rakibimizi büyütmeye gerek yok. Bir kere rakibin koçundan çok daha iyi bir antrenöre sahibiz. Diğer yandan aldıkları oyunculardan Tuğçe Canıtez henüz pişmemiş bir oyuncu Bahar'dan çok daha geride olan bir oyuncu milli takımda zaten Bahar'ın yedeği. Fb de fazla şans da bulamaz normal bir yedek oyuncu olur ancak.
Quanitra büyük paralarla alındı. Nevlin'i göndermek zorunda kalacaklar. Aksi taktirde 2 devşirmeleri olacak mili takımda olsa bile bu durum etik değil. TBF buna izin vermeyecektir. Yacoubou ise Avrupa için alındı ligde çok fazla süre alamayacak. Capie-Angel-Matoviç-Vera ! Yani lig maçlarında yine bu rotasyonu kullanacaklar.
Sadece fark Nevlin yerine Quanitra oynayacak olması o kadar. Şunu gördük ki onların koçu Roberto sistemi Capie ve Angel üzerine kurulmuş. Onlar sayı atarsa varlar! Şu an Biba da kalırsa toplamda 7 yabancıları var 2 si hep dışarıda kalacak ve bu konuda sorunlar yaşayacaklar.

Bence biz nokta transferlerimizi yapıp geriyi Ekrem hocaya bırakalım. Ekrem hoca bu işi başaracak basketbol anlayışına sahip.

Yabancıları kadroya doldurmakla iyi takım olunmuyor, geçen seneki kadromuzu düşünürsek yıldızlar karmasıydı ama bu seneden daha kötüydük oyun olarak..

Ne Derece doğrudur bilemiyorum ama Ekrem Hoca Pınar ile görüşmüş ve anlaşılmış deniyor umarım doğrudur, Pozisyonu için iyi bir fiziğe sahip, onun pozisyonundaki yerli oyuncular 1,70m civarı Pınar ise galiba 1,82 yada 1,83m boyunda..

Becky Hammon oyun kurucu olarak ideal isim gibi hem kıta dışı sayılmıyor hem tecrübeli. Sue Bird için girişimde bulunulmalı ama olmazsa Becky Hammon gibi ismi Galatasaray forması altında izlemek güzel olur . Becky Hammon nın sözleşme durumu nedir acaba

Yabancıları kadroya doldurmakla iyi takım olunmuyor, geçen seneki kadromuzu düşünürsek yıldızlar karmasıydı ama bu seneden daha kötüydük oyun olarak..

Ne Derece doğrudur bilemiyorum ama Ekrem Hoca Pınar ile görüşmüş ve anlaşılmış deniyor umarım doğrudur, Pozisyonu için iyi bir fiziğe sahip, onun pozisyonundaki yerli oyuncular 1,70m civarı Pınar ise galiba 1,82 yada 1,83m boyunda..

Pınar Demirok 2-3 oynayabilen şutu iyi bir oyuncu geleceği de var. Ekrem hoca onu kadroya katacaktır.
Ama önemli olan seçeceğimiz 2 yabancı bu konu çok kritik. Sancho ve Wauters mutlaka tutulmalılar.

Transfer alternatifleri dar, oyuncu yelpazesi kısıtlı durumda. Yapılacak şeyler belli;

-Fowles ve Harding'le yollar ayrılmalı, Sancho ve Wauters mutlaka takımda kalmalı. Umarım bu konuda geç kalmayız.

-Augustus transfer edilmeli. Şutör eksiğimiz gün gibi ortada.

-Bahar takımda kalmalı.

-Yabancı oyun kurucu alınmalı.

Hızlı hareket edip, doğru bir planlamayla kadromuzu şekillendirmeliyiz.

Bu sene Whalenı kaçıranlar şampiyonluğumuzu çaldı elimizden. Ama kimsenin hesap vereceği yok. Bu şubede salla başı al maaşı takımı olan, hiç bir işe yaramayan Müge Erdem, Özge Alevin derhal gönderilmesini istiyorum. Galatasarayın sırtından hak etmeden para kazanan insanlar görmek istemiyorum artık! Senelerdir başarısızlık var ve bu insanlar hala orda! Kan değişimi şart oğlu şart. Murat Özyerde bir zahmet kadın takımından uzak dursun ve karışmasın. Bu insanlar gitmeden huzur yok. Whalenı ikna edip takımda tutması gerekenler bu insanlardı ama beceriksizlikleriyle şampiyonluğumu çalmış oldular!

Evet beyler, gelecek sene için yine hüsranla başladık. Fb'nin açıkladığı transferler ile bizimde ilgimiz vardı ve yine her zamanki yine bir tarafımızda patladı. Atı alan Üsküdarı geçti. Avrupada bütün iddialı takımlar transferi neredeyse bitirdi, artık her zaman yaptığımız gibi kalan artıklarla idare edebiliriz!'

Bu insanlar ile boşta olan Pınar Demiroku bile alamayız biz emin olun!

Yapılması gerekenler çok basit ancak problem bunları yapabilecek yönetici yada sorumlular mevcut değil.
Whalen tekrardan takıma kazandırılıp Ağustus da dönerse ki bunları yapmak çok zor değil yabancı olayı halledilmiş olur.Bununla birlikte Wauters de ikna edilip kalırsa herşey çok daha iyi olur.Yani dışarda harıl harıl oyuncu aramaya gerek yok bu sorunları halledebilen yönetici olsun yeter.

Transfer alternatifleri dar, oyuncu yelpazesi kısıtlı durumda. Yapılacak şeyler belli;

-Fowles ve Harding'le yollar ayrılmalı, Sancho ve Wauters mutlaka takımda kalmalı. Umarım bu konuda geç kalmayız.

-Augustus transfer edilmeli. Şutör eksiğimiz gün gibi ortada.

-Bahar takımda kalmalı.

-Yabancı oyun kurucu alınmalı.

Hızlı hareket edip, doğru bir planlamayla kadromuzu şekillendirmeliyiz.
Dediklerine bire bir katılıyorum ve bunların gerçekleşmesi için dua ediyorum.Benimde eklemek istediğim bir kaç şey var Şaziye ve Şebnemde takımda kalmalılar.Kesinlikle yabancı 1 numara almalıyız bu Whalen olmalı diye düşünüyorum.Seimone'yi ise tekrardan takımda görmek istiyorum.Işılın biraz daha katkı vereceğini düşünüyorum seneye.Aslında Ekrem hocayla her şey güzel olabilir.Tabii bu kadroları biz burada kuruyoruz ama Ekrem hoca bu yazdığımız isimleri duysa hayır demeyecektir.

Uyu bakalım adamlar şampiyon pldu pazar günü pazartesi 3 transfer açıkladı,biz hala şube ne olacak diye tahmin edip oyuncu yazıyoruz. Y A Z I K L A R O L S U N