Bahar ve Şaziye ile görüşülmemişse görüşülür. Galatasaray'ı da küçültmeyelim. Şaziye neredeydi 5. maç görebilen oldu mu? Bahar'ın yarı finaldeki hareketiyle, takımını final serisinde yalnız bırakmasına ne demeli? Karşıya mı gidecekler? UMMC mi talip? Nedir yani, hiçbir yerlinin Galatasaray'dan ayrılma lüksüne sahip olduğuna inanmıyorum. Her sene Euroleague F8'de, Türkiye'de finalde oynayan takımdalar. Fedakarlık yapmışlardır, saygı duyuyorum. Ama Galatasaray'da paraları kalacak hali yok. Öyle çekip gitmek kolay değil.
Hani diyoruz ya "O gitsin, şu oyuncu gitsin diyenler, yerine kimi alacağız?", bana göre "O yerli gidecek, şu yerli oyuncu gidecek diyenler de, nereye gidiyorlar abi?" Bir de bazı oyuncuların çok talibi olsa ve kendileri için daha avantajlı olacaksa saniye durmaz giderlerdi şimdiye kadar. Hollingsvort harici kim var Avrupa'da oynayan? O bile döndü Türkiye'ye. Geçelim yani bunları.
Hani diyoruz ya "O gitsin, şu oyuncu gitsin diyenler, yerine kimi alacağız?", bana göre "O yerli gidecek, şu yerli oyuncu gidecek diyenler de, nereye gidiyorlar abi?" Bir de bazı oyuncuların çok talibi olsa ve kendileri için daha avantajlı olacaksa saniye durmaz giderlerdi şimdiye kadar. Hollingsvort harici kim var Avrupa'da oynayan? O bile döndü Türkiye'ye. Geçelim yani bunları.