Isil-Sue Bird-Yasemen
Sebnem-Saziye-Tugba
Alba-Begum
Bahar-Sancho
Nevriye-Bone
Sunu yapmak cok mu zordu?
Sebnem-Saziye-Tugba
Alba-Begum
Bahar-Sancho
Nevriye-Bone
Sunu yapmak cok mu zordu?
) Bu da yeni moda oldu. Arkadaş Işıl Bahar Nevriye Alba Sancho ne farkeder ben onlara ne üzüleyim. Galatasaray'a üzülüyorum ben. Ne olacak, onlar misal seneye takım değiştirir şampiyonluk görürler gerekirse. E ben ne yapacağım? GS'ın hem parası Murat Özyer önderliğinde birilerine peşkeş çekiliyor hem küçültme yalanları devam ediyor ortaya karışık bir şey yapılıyor. Başarısızlık gelince kendi savunmaları hazır olacak. "Ama küçültmeye gitmiştik!!!" Yahu madem tasarruf yapacaksınız kovun Murat Özyeri yıllık 500bin cepte kalsın.
Futbolda yabancı sınırlamasında TFF değişiklik yapacakmış ama FB tahkime başvurursa durdurabilir diye TFF yol arıyormuş. E kardeşim Kadın basketbolda bu sezon 2+1 olacaktı FB 3+1 istiyor diye kural gene eskisi gibi kaldı. Neden Tahkime gitmedi bizim koordinatör ve/veya şube? Ancak Galatasaray'ı dolandırın başka bir iş yaptığınız yok! Allah inşallah bunları çıkarır sizden! inşallah!!
Ekrem hocanın istediği oyuncuları alamamışız. Hiç şaşırmadım!
Bone'dan yol yakınken donelım gıbı geliyor bana ınsallah yanılırım ama rakamları suana kadar hıc ıc acıcı değil. Vallah kım bulmuş ıse tebrık edıyorum.