2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Bayan baskette büyük atılımlar yapmıyor olabiliriz ancak ben ekrem memnun'a çok güveniyorum.Bu sene bizim senemiz olacak.Bu sene şampiyonluğu ipekçide verdik resmen hakemlerde davetiye çıkardı.Ancak taraftarımız fenerbahçe bayan basket takımını gözünde çok büyütüyordu türkiye kupası finali öncesi 1 kişi maçı alırız diyemiyordu ama aldık.
Unutmayın ki Galatasaray bir ruhtur.Bir karakterdir. Erkek basket takımı onca şanssızlığa rağmen şampiyon olduki orda efes , banvit gibi rakiplerde mevcut burda tek fener var.
Ben inanıyorum iyi bir guard ve 1 - 2 transferle çok iyi noktalara geliriz ancak taraftar takıma inanmalı bu en büyük transferdir.

:)) Bu da yeni moda oldu. Arkadaş Işıl Bahar Nevriye Alba Sancho ne farkeder ben onlara ne üzüleyim. Galatasaray'a üzülüyorum ben. Ne olacak, onlar misal seneye takım değiştirir şampiyonluk görürler gerekirse. E ben ne yapacağım? GS'ın hem parası Murat Özyer önderliğinde birilerine peşkeş çekiliyor hem küçültme yalanları devam ediyor ortaya karışık bir şey yapılıyor. Başarısızlık gelince kendi savunmaları hazır olacak. "Ama küçültmeye gitmiştik!!!" Yahu madem tasarruf yapacaksınız kovun Murat Özyeri yıllık 500bin cepte kalsın.

Futbolda yabancı sınırlamasında TFF değişiklik yapacakmış ama FB tahkime başvurursa durdurabilir diye TFF yol arıyormuş. E kardeşim Kadın basketbolda bu sezon 2+1 olacaktı FB 3+1 istiyor diye kural gene eskisi gibi kaldı. Neden Tahkime gitmedi bizim koordinatör ve/veya şube? Ancak Galatasaray'ı dolandırın başka bir iş yaptığınız yok! Allah inşallah bunları çıkarır sizden! inşallah!!

Ağabey Galatasaray en büyük üzüntümüz zaten. Ama Murat Özyer'in ve Bülent Tulun'un olduğu camiadan ne bekleyeceğiz ki ?
Bu 2 isim bu kulüpte olduğu sürece daha çok üzüleceğiz çok :-(

Bence böyle yapacaklarına gençlerle oynayalım daha iyi yani elinde Nevriye-Sancho-Alba gibi yüksek kontratlı oyuncular ve sen küçülmeye gidiyorsun o zaman bu paralar da çöpe gidiyor demektir. Diğer yandan Murat Özyer'in ben daha kulüp olarak istediğimniz hiç bir şeyi TBF ye yaptırabildiğini görmedim. Ne iş yapar bu adam anlayamıyorum gerçekten.

Sparksta oynayan 2 oyuncu Toliver ve Harding ile ilgileniyormuşuz. Harding'i denedik geçtiğimiz sezon. Beğenen çok az kişi vardır. Bence Toliver Harding'ten 2 gömlek üstündür. Hem gençte. İNŞALLAH OLUR.

Harding'i geçen yıl gördükten sonra,tekrar transfer etmeye çalışmak nasıl bir akıldır.Toliver son maçında 16 sayı 9 asistle oynadı şu anda en mantıklı seçim kesinlikle o.

Ekrem hocanın istediği oyuncuları alamamışız. Hiç şaşırmadım!

Ağabey madem böyle bir durum var. Neden hálá başta duruyor. Nasıl bir sabır ve sevgidir bu. Cidden helal olsun Ekrem Hoca'ya. Rabbim emeklerinin karşilıgıni almayi nasip etsin inşaAllah. Birde merak ettiğim bir konu var. Bone'yi Ekrem Hoca istememisse kim hangi akla hizmetle transfer etti ? Birde varsa bilginiz Ekrem Hoca'nin hangi isimleri talep ettiğini sakincasi yoksa belirtebilir misiniz ? Tesekkurler..

Gecen sezon Alba Torrens sakatlıgı yuzunden yokları oynadı. Bu sene sağlam bi Torrens var. Formda bi Işıl var. Lyttle'ı söyleme gerek yok. Harding,Fowles,Murphy yok. Bence her ne kadar küçülmeye (!) gitsek de iyi bir kadromuz var Lig için.

Bone'dan yol yakınken donelım gıbı geliyor bana ınsallah yanılırım ama rakamları suana kadar hıc ıc acıcı değil. Vallah kım bulmuş ıse tebrık edıyorum.

Bone'dan yol yakınken donelım gıbı geliyor bana ınsallah yanılırım ama rakamları suana kadar hıc ıc acıcı değil. Vallah kım bulmuş ıse tebrık edıyorum.

izlemeden alındığı çok açık, drafta bakıp en yukardaki pivotu alalım demişler, Griner'ı alamayacağına göre Bone'a yönelinilmiş, sözleşme tarihine bakılınca izlenmesi mümkün değil. Rakamlarından çok daha felaket durum, umarım gelip harika oynar hepimizi de söylediklerimizi yedirir....

#Bone kesin olarak alındı, tabi bir sürü para verip sözleşmesini yırtmazsak

#Griner, Çin'den bir klüple anlaştı

Bu arada Kelsey Bone, az önce ilk yarısı biten maçta 7/6 saha içi isabetiyle 12 sayı üretti ve 4 ribaunt aldı, uzun süre hücumda eline top vermediler(özellikle Cappie kendi kullandı) daha fazla şut şansı olsa daha fazla atacak gibiydi, ufak bir yaşam belirtisi gösterid sonunda...