2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Bu arada kimse bahsetmemiş yarın Euroleague kura çekimi var torbalar belli oldu.

1.Torba= UMMC Ekaterinburg-Fenerbahce-Sparta&K Vidnoje

2.Torba= CB Avenida-Rivas Ecopolis-Bourges Basket

3.Torba= Good Angels Kosice-Galatasaray-Wisla Can-Pack

4.Torba= Nadezhda Orenburg-CCC Polkowice-Famila Schio

5.Torba= ZVVZ USK-Prague-Uni Gyor-UE Sopron

6.Torba= Kayseri Kaski-Novi Zagreb-IMOS Brno

7.Torba= Kibirkstis VICI-IKI BLMA

Kelsey Bone'yi hiç izlemedim nasıl bir oyuncu sizce.Örnek verilse yani kime benziyor oyun stili?

Kristi Toliver formu çok iyi olan özellikle son 2 yıldır çok yükselişte olan bir oyuncu.MIP ödülüde kazanmıştı galiba ama nedense bana hiç ihtiyacımız olmamasına rağmen Penny'i almak daha mantıklı geliyor.belkide geçen yılki skorer oyuncu eksikliğimizden.

Işıl Alben-Alba-Penny-Sancho-Nevriye lig için fena bir 5 değil gibi.

Özge Yavaş-Ayşe Cora-Yasemen Saylar-Esra Şencebe-Begüm Dalgalar-Bahar Çağlar-Kelsey Bone nedense sıkıntı bench'te gibi olacak özellikle kısalarımız felaket olur.

Penny'in sakatlığı geçmiş oynamaya da başlamış. Alınabilecekler arasında en uygunu Penny duruyor. [video=youtube;e_1zstUg51Q]http://www.youtube.com/watch?v=e_1zstUg51Q[/video]

Kristi Toliver.
Guard pozisyonunda eksikliğimiz var. Işıl'ın yedeği Özge mi olacak? Kristi Toliver çok çok iyi bir seçim olur. Dinamo'nun EC'u kazanmasında başrol oynadı. WNBA'de harikalar yaratıyor. Kesinlikle alınmalı!

Kadınlar Avrupa Ligi'nde rakiplerimiz: Sparta&K M.R., CB Avenida, CCC Polkowice, ZVVZ USK Prag, WBC Novi Zagreb, Kibirkstis VICI-IKI

çıkarmıyız gruptan?

Galatasaray rotasyonu küçültüyor

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ekrem Memnun Euroleague Women normal sezon C Grubu’nda rakiplerinin belirlenmesinin ardından Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Memnun “Grup aşağı yukarı geçen sezonki takımlardan oluştu. Ekaterinburg yerine bir diğer Rusya temsilcisi Spartak, Fransa takımı yerine de Litvanya takımı geldi. USK Prague kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor, transfer hareketlerini görüyoruz. Onun dışında diğer takımların bu yaz kadrosunu nasıl oluşturacaklarını görmemiz gerekiyor. Geçen yıl grubumuzu UMMC’nin arkasından ikinci bitirmiştik ama şu an için konuşmak erken. En azından bildiğimiz takımlar ve yerlerle eşleştik. Bu açıdan iyi bir kura olarak görüyorum” dedi.

Transfer çalışmalarına dair bilgi veren Memnun “Kadromuzda birtakım değişiklikler yapmak istiyoruz. Gençleştireceğiz takımımızı, rotasyonu küçülteceğiz. 15 oyuncu yerine bu sayıyı azaltmayı düşünüyoruz. Ama hedeflerimizde bir değişiklik olmayacak. Daha genç, daha aç ve daha mücadeleci bir takım kurmak istiyoruz. Kontratı devam eden oyuncularımız var. Onlar bizimle olmayı sürdürecek. Bir yerli transferimiz daha olabilir. Yabancı uzun pozisyonuna Kelsey Bone’u aldık. Kendisi çok genç bir oyuncu, umut vaad eden, gelecek vaad eden bir oyuncu. Büyük katkılar bekliyoruz. Avrupa’daki çıkışını bizde yapacağını düşünüyoruz. Transfer çalışması devam edecek. Yakın zamanda kadromuz şekillenir” diyerek sözlerini tamamladı.

BasketDergisi.com

Kadromuzda birtakım değişiklikler yapmak istiyoruz. Gençleştireceğiz takımımızı, rotasyonu küçülteceğiz. Bende buna takıldım Ekrem hoca gencleseceğız dıyor Esra alınıyor ılgınc.

Mert Bey, liselilerin şubede isimleri geçmiyorsa katkı beklemek boşa zaman kaybetmek.

Verin şube yönetimini, şaha kaldırsınlar kadın basketbolunu!

Murat Özyer'den büyük liseli mi var :D adam liselinin kralı twitlerini okursanız hala liseli gibi davrandığını görebilirsiniz...

not: ne demek istediğinizi anladım, trollenmeyelim :)

Yabancılarımızdan Sancho-Alba ve Bone belli olanlar.
4.isim muhakkak Penny olmalı ki ligte ve Avrupa'da bir gücümüz olsun.
Tolliver bize gerçek katkıyı sağlamaz. İstediğimizi alamayız.

Ligte şöyle bir rotasyon bizi başarıya ulaştırır kanaatındeyim

Işıl-Esra-Özge
Yasemen-Begüm
Alba-PENNY
Sancho-Bahar
Nevrıye-Bone

Ekrem Hoca böyle bir kadrodan en iyi verimi alacaktır. yeter ki inşaAllah Penny ve Begüm transferleri gerçekleşsin. Allah utandırmasın..

Hiç üzülmeye,sıkılmaya,zaman harcamaya vb şeyleri yapmaya gerek yok.Fenerbahçeyi geçtim acaba KASKİ karşısında ne yapacağız.Grup bence felaket.Spartak,Avenida,Polkowice,Prag deplasmanlarından bu takım çıkamaz.İç sahada da en fazla 2 maç verir.Lig hayal,Türkiye Kupası zor,Cumhurbaşkanlığı kupası = bence rezillik olacak...Haa bunlar olmadı biz iyi basketbol oynadık.Kazanamadık.Eğer savaşırlarsa canları sağolsun.Böyle bir yönetim rezilliği varken ben basketcilerden ve koç Ekrem Memnundan bir şey beklemiyorum.Koçada yazık oluyor.YAZICAK ÇOK ŞEY VAR AMA NEYSE!