2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Torrens giderse biraz da ayıp etmiş olur. Zira sakatken de parasını aldı tıkır tıkır ve tam faydanalacakken biz gitmesi biraz kırıcı bana göre.

Umarım kalır kadroda.O da giderse ligde yarı final bile tehlikeye girer.

Yorumsuz olarak programda geçen konuşmayı yazıyorum.

Bir soru üzerine İsmet Badem anlatmaya başlıyor.

Baştaki "bıraktılar" kısmını Murat Murathanoğlu "takımda bıraktılar" yerine "serbest bıraktılar" olarak anlıyor. Sonra da İsmet Badem ona uyuyor.

:) konuşmada sürekli "şey" demişler, yani ortada bir"şey" varda o şey ne bir türlü anlatamamışlar:)

Alba Torrens'in bir yere gittiği yok, olay yanlış bir telafuzdan kaynaklanıyor ama ayrılsaydı da neden sorumluları istifa etsin oyuncu ayrılmak isterse bağlayacak halleri yok.

Alba katalan olmasına rağmen Galatasaray-Barcelona maçında Galatasaray'ı tutacak kadar fanatik taraftardır. Seni çok seviyoruz potanın kraliçesi!!

Şuan için Alba'nın gitmesi gibi birşey söz konusu değil ama giderse de emin olun bu ayrılıktan "en son sorumlu tutulacak kişi Alba'dır!"
Alba'nın sözleşmesi olmasına rağmen, ekonomik ve teknik sebeplerden ötürü gönderilmek istendiğini ama Alba'nın Galatasaray'da kalmak istediğini bilmeden "Giderse oyuncu sorumludur" demek, hele ki bunu Whalen'ın parasının ödenmemesi sonucu gelişen süreçte kulübe ihtarname çekmeyen tek yabancı oyuncu için demek en hafif tabiriyle "balık hafızalılık" olur. O yüzden yanlış yorumlarla insanların kafasında farklı bir tablo oluşmasına sebebiyet vermeyin!

Sizinle anlaşamayacağız sanırım, çünkü beni anlamadan yorum yapıyorsunuz. Ben bunu sadece Alba özelinde söylemedim, Alba gitmiyor. Biliyoruz. Benim söylediğim, Alba'nın ayrılmak istemesi halinde olması gerekenler. Alba'nın gitmediğini de biliyorum, kalmak istediğini de. olmayan bir olayı uzatmanın ne anlamı var?

O zaman demeyeceksin. "Sorumlu" kelimesini kullanıyorsun, bağlayacak halleri yok diyerek onların sorumluluğunu kaldırıyorsun ve sorumluluk kime kalıyor? Hangi "olası sorumluyu" korumak için zemin hazırlıyorsun? Alba'yı göndermek isteyenlerin güdümünde mi yazı yazıyorsun? Sözleşmesi bittikten sonra yollar ayrılırsa bunu Alba'nın sorumluluğu olarak göstermek için zemin mi hazırlıyorsun? Neden bu itibarsızlaştırma çabası? Eğer öyle bir çaban yoksa neden Alba'nın kalmak istediğini bildiğin halde Alba'nın kalmak istediğini yazmıyorsun da, oyuncu gitmek isterse bağlayamazlar diyorsun? Genel konuşacaksan neden hassas bir konu olan Alba örneği üzerinden yapıyorsun bunu ve genel konuştuğunu açıkça belirtmiyorsun? En önemlisi, madem herşeyi biliyorsun, neden gönderilseydi kelimesi yerine ayrılmak isterse yazıyorsun? "Alba'nın ayrılmak istemesi halinde olması gerekenler"i yazıyorsan, Alba'nın ayrılmak istemediğini bildiğini neden belirtmiyorsun? Ayrılmak isterse, buna "yazın başında kendisinin gönderilmek istenmesinin" sebep olacağını neden yazmıyorsun ve bunu biliyorsan neden "oyuncuyu bağlayacak halleri yok" diyorsun? Amacını söyle, o zaman anlaşırız seninle.

evet evet, tamamen alba düşmanıyım ben :) allah allah ya varmı böyle bir şey, ortaya olmayan bir haber atılıyor, bir kişi gelip "alba giderse sorumluluk yöneticinindir" diyor, bende diyorum ki, "ortada yanlış bir anlaşılma var, albanın bir yere gittiği yok, kaldı ki alba dese ki mutsuzum, ben ayrılmak istiyorum" zorla tutmayız. Kaldı ki Alba mutlu. Sözleşmesi devam ediyor. Alba üzerinden örnek vermemin nedeni konunun Alba olması. Ben Alba'yı, Halcon günlerinden beri takip ediyorum, kendisini de çok severim. Gitmesini isteyeceğim en son kişilerden biridir Sancho ile birlikte. Komplo teorileri üretip, satırlarca yazı yazmışsınız da olmayan olayı da bu kadar büyütmenizi anlamaya çalışıyorum. Alba'nın kalmak istediğini zaten herkes biliyor. İtibarsızlaştırma gibi bir çabam yok. Bu kadar komplo teorisi üretmek yerine, şubenin durumuna kafa yoralım bence :) Ayrıca sizinle anlaşmak gibi bir çaba içinde de değilim. Olmayan bir şey üzerinden benim Alba'yı itibarsızlaştırma çabası içinde olduğumu düşünüp, bana cevap hakkı doğuran kişi sizsiniz.

Penny Taylor son maçında 14 sayı – 2 ribaunt – 1 top çalma ile oynamış formu yavaş yavaş yükselecektir. Şu an tercih edilecek en uygun oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Bizim gibi bütçe düşüren Spartak Ogwumike ile anlaştı.

Ogwumike ve Kelsey Bone'nin Kaliteleri tartışma konusu dahi olamaz ama yıllık aldığı paralar arasındaki fark ne kadardır çok merak ettim açıkçası.

Işıl, Özge, Esra, Yasemen, Olursa Begüm, Torrens, Sancho, Bahar, Nevriye, Bone

Bu kadroyla kimse iddaalı olacağımızı düşünmüyordur. Kristi Toliver hamlesi yine iddaalı yapacaktır bizi. Şüphem yok.

Ünal Aysal Kadın Basketbol ile ilgili kapımı çalmayın demiş, Galatasaray'da birileri başkanı fena halde manipüle ediyor bu konularla ilgili benim görüşüm, Murat Özyer denen zatında hala bu kulüpte görev yapıyor olması ayrı bir rezillik..

Ünal Aysal Kadın Basketbol ile ilgili kapımı çalmayın demiş

Ünal Aysal, gerçekten de söylediği gibi iyi bir iş adamı; parayı kazanacağı ve Galatasaray'ı meşhur edebileceği yerlere yöneliyor. Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na bütçe ayırsa; TKBL Şampiyonu olsak üstüne Euroleague şampiyonu olsak ne kadar para ve görünürlük getirecek ki? Ama futbol ve erkek basketbolda başarı gösterdiğin zaman özellike avrupada çok büyük görünürlük sağlıyor. Ama kendisinin bir iş adamı değil, GALATASARAY SPOR KLÜBÜ BAŞKANI olduğunu hatırlamasında fayda var.

Şu takıma alacağın iki tane iyi kıta dışı oyuncu 1M Dolar demek. Çok zor değil mi şu takıma 1 Milyon Dolar daha bulmak? Ben çıkıp dolaşsam Galatasaraylı iş adamlarını toplarım bu parayı sponsorluk adı altında. Yuh olsun!

Küme düştüğümüz sene bile böyle saçma bir şey görmedim ben. Resmen akıl sır erdiremiyorum şu saçmalığa.

Ünal Aysal, gerçekten de söylediği gibi iyi bir iş adamı; parayı kazanacağı ve Galatasaray'ı meşhur edebileceği yerlere yöneliyor. Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'na bütçe ayırsa; TKBL Şampiyonu olsak üstüne Euroleague şampiyonu olsak ne kadar para ve görünürlük getirecek ki? Ama futbol ve erkek basketbolda başarı gösterdiğin zaman özellike avrupada çok büyük görünürlük sağlıyor. Ama kendisinin bir iş adamı değil, GALATASARAY SPOR KLÜBÜ BAŞKANI olduğunu hatırlamasında fayda var.

Eğer dediğiniz gibi bir durum varsa,birisinin başkana büyük bir hezeyan içinde olduğunu söylemesi lazım ağabey...

Eğer dediğiniz gibi bir durum varsa,birisinin başkana büyük bir hezeyan içinde olduğunu söylemesi lazım ağabey...

Sponsoru olmayan şubeleri gözden çıkarmışlar ama sponsor bulmakta benim işim değil ki yöneticilerin işi, Daikin gibi bir firmayı kadın voleyboluna kazandıranlar kadın basketbola nasıl sponsor bulamaz bende bunu anlamıyorum..