2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Bütçe düşürme değil ama Yazılan yerliler bizim şubenin çöküşüdür bana göre Burcu Çiğil'in kendini geliştirebileceğini düşünüyorum.

Burcu Çiğil ve Pelin Bilgiç'i alıp Ayşe'yi kiralasak iyi olur ama kabul etmek gerekirse hiçbirisinin seviyesi istediğimiz düzeyde değil.

Ben Begüm'ün gitmesine pek üzülmedim Şaziye ile tekrar anlaşma ihtimali doğacaktır.

Varsayımlar üzerine konuşmazsak ben Özge'den umutluyum geçen yıl iyi bir rotasyon oyuncusu olabileceğini gösterdi bence sürelerini arttırmalıyız.

Hayda... Sezon başlamadan biz sezonu açtık yine!.. Allah sonumuzu hayretsin. Sancho'ya acil şifalar.

Sancho 2 ay yok. Form tutması falan derken ohoo. Anlaşıldı bu sezon hedef ligde kalmak olacak galiba. Murat Özyer, Müge Erdem kına yaksınlar.

Arkadaşlar tamam üzücü, kötü bir olay ama abartmayalım; bırakın TKBL'yi WNBA play-offlarına yetişmesi bekleniyor en fazla Cum Baba maçını kaçırır sıkıntı yok. Biz Sancho'ya değil de takımın gidişatına üzülmeye devam edelim :(

Çok güzel ve dengeli bir kadromuz var :)

Işıl-Özge
Yasemen-Ayşe
Alba
Sancho-Bahar-Nevriye
Bone

Allah herkese Ekrem Memnun sabrı versin, elindeki en iyi oyuncu sezon ortasında bi takım sebeplerden dolayı gidiyor, sabrediyor, istediği oyuncuyu almıyorlar, sabrediyor, üstüne üstük elindeki oyuncuları da bir bir gönderiyorlar yine sabrediyor.. Bahar Çağlar-Halcon Avenida dedikodusu var ama ne kadar doğru bilemem..

Müthiş akıllı, zeki hamleler yapıyoruz. Esra Şencebe Ekrem Memnun istememesine rağmen zorla alınıyor ama Şaziye İvegin 75 bin TL fark için tutulmuyor.

Begüm Dalgalar hiç bir hedefi olmayan Beşiktaş'a kaptırılıyor, demek ki onlardan daha büyük hedeflerimiz yok. O zaman Alba Torrens, Sancho Lyttle, Nevriye Yılmaz, Bahar Çağlar, Işıl Alben neden hala kulüpte? Yada bu yıldızların yanına Kelsey Bone gibi sıradan bir oyuncu almak hangi akla hizmet?

Daha önce yaşanan onca rezalete rağmen böyle rezil, akılsız, mantıksız bir şube yönetimi görmedim.

Ekrem Memnun'un yerinde olsam bir saniye daha durmam burada. Murat Özyer'de kendi karısını başa getirmek için bunu kolluyor zaten. Böyle rezillik olmaz, koskoca Galatasaray kulübü kadın basketbol şubesinde birilerinin işine geldiği şekilde at koşturuluyor!

Saygılar.

Bahar'ı da gönderiyorsak herkesi sıraya koyalım devam edelim göndermeye. Ve bir gün bunu diyeceğim asla aklıma gelmezdi ama artık gerçekten kapatalım bu takımı.

kulaktan kulağa olunca böyle oluyor :D Anlaştı demedi, ilgileniyor dedi...
JwsBasketball'daki haberi gördüm de.Çeviride Bahar Avenida'ya ne katkı sağlar tarzı birşey çıkıyor.Yani kesin transfer bitmiş gibi oluyor.

Çeviri kurbanı oldum burda biraz.Malum pek güven olmuyor internet çevirilerine hepsi farklı çıkıyor.O yüzden anlaştı yazdım

Yinede ne olursa olsun gitmemesine sevindim.