2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Şaziye bence yanlış yaptı. 2 yıldır bizde basketbol oynuyor daha önce de oynamıştı. Orta bir ücret ile anlaşmalıydı. Şimdi o istediği parayı zaten hiç bir Anadolu kulübü kendisine vermez. Bunca zaman çalışmadan tatil yapıyor. Bir an önce gelip orta bir ücrette anlaşma sağlayıp kulübünde hemen çalışmalara başlamalı aksi taktire bu işten zararlı çıkan Şaziye olur bana göre. Galatasaray onun yuvası

Küçülme mevzusu daha yokken, Şaziye'nin "Galatasaray'da mutluyum. Kalmak istiyorum. Henüz bir konuşma olmadı, ben de bekliyorum. Her zaman ilk seçeneğim bu takım." dediğini biliyorum ve samimi olduğunu düşünüyorum. Kendisine sunulan 1. teklif ile 2. teklif arasında uçurum gibi bir fark olduğu ve görüşmeler sırasında kendisinin orta nokta bulabilmek için 2 kere adım attığını ise ikinci el bilgi olarak edinebildim. Şayet doğruysa, Şaziye zaten belli bir çaba göstermiş demektir.

Şaziye'ye gelen tekliflerle ilgili dedikodular bir süre önce çıkmıştı. Son durum nedir bilmiyorum. Umarım hedeflerine uyan bir takımla en kısa sürede anlaşmaya varır.

Transfer defterini kapattık. Cuma günü ise Zellous'un transferi resmi olarak açıklanacak. Kısacası Şaziye bu sezon bizimle değil.

Şaziye'ye yapılan yanlış aynı Whalen'e yapılan gibi, kulüp tarihimiz oyunculara ve hocalara yapılan yanlışlarla dolu her branşta, şu liseci zihniyetin hegamonyası kırılmadan bu işler düzelmez, mesela Murat Özyer hala bu kulüpte nasıl görev alabiliyor.

Sezon başından beri çok kızdık ama ortaya çıkan takım geçen seneden daha güçlü bence. Kadronun iskeleti zaten çok iyiydi buna doğru oyuncular eklediğimizi düşünüyorum.

Umarım Bone hazırlık maçı performansları yanıltıcı değildir. Eğer değilse Ekrem Memnun farkıyla şampiyonluğun 1 numaralı adayının biz olduğumuzu düşünüyorum.

Yine başlamış şampiyonluğun bir numaralı favorisi biziz polyannacılığı. Sezon sonunda da hakemlere söveriz . Fowles dan Bone'a düşüyoruz kıta dışı hakkını doldurmak için tblden yabancı transfer ediyoruz .Quanitra gibi almaya mecbur olduğun bir oyuncuyu rakibimize kaptırıyoruz . Sonra bir numaralı favoriyiz .Eminim öyledir , eminim gene turgay'ın yüzünden kaçacak şampiyonluk. Bizim basiretsiz yönetimimiz ve zayıf kadromuz nedeniyle olmayacak .

Tblden kıta dışı oyuncu transferine sevinecek hale getirildik. Arada bir transferin yattığına dair haberlerde üzülüyoruz falan . Acı bir durum gerçekten de.

Bence mesele yabancı sayısında değil, fazla takılmamak gerek o noktaya. Geçtiğimiz yıllarda kadın basketbolunun en iyi yabancılarını kattık kadromuza. Hatta tribüne kimi gönderelim diye uzun uzun düşündük ama alınan sonuçlar kimseyi tatmin etmedi.

Bu saatten sonra yabancı sayısına, yapılan transferlere takılmayalım, Ekrem Hoca´ya güvenip sonuna kadar destek verelim. Sanırım bunu hak ediyor...

Yine başlamış şampiyonluğun bir numaralı favorisi biziz polyannacılığı. Sezon sonunda da hakemlere söveriz . Fowles dan Bone'a düşüyoruz kıta dışı hakkını doldurmak için tblden yabancı transfer ediyoruz .Quanitra gibi almaya mecbur olduğun bir oyuncuyu rakibimize kaptırıyoruz . Sonra bir numaralı favoriyiz .Eminim öyledir , eminim gene turgay'ın yüzünden kaçacak şampiyonluk. Bizim basiretsiz yönetimimiz ve zayıf kadromuz nedeniyle olmayacak .

Tblden kıta dışı oyuncu transferine sevinecek hale getirildik. Arada bir transferin yattığına dair haberlerde üzülüyoruz falan . Acı bir durum gerçekten de.
Sen gercekten Galatasaray'lı mısın? Hayır takımlarımızla alakalı tek hayırlı mesajın olmuyor da.
Bu arada gecen sene hakemlerin şerefsizlikleri olmasa şampiyon bizdik. Bu bahane falan değil kör veya fanatik F.Bahce'li olmayan herkes görür bunu.