Şaziye bence yanlış yaptı. 2 yıldır bizde basketbol oynuyor daha önce de oynamıştı. Orta bir ücret ile anlaşmalıydı. Şimdi o istediği parayı zaten hiç bir Anadolu kulübü kendisine vermez. Bunca zaman çalışmadan tatil yapıyor. Bir an önce gelip orta bir ücrette anlaşma sağlayıp kulübünde hemen çalışmalara başlamalı aksi taktire bu işten zararlı çıkan Şaziye olur bana göre. Galatasaray onun yuvası
Küçülme mevzusu daha yokken, Şaziye'nin "Galatasaray'da mutluyum. Kalmak istiyorum. Henüz bir konuşma olmadı, ben de bekliyorum. Her zaman ilk seçeneğim bu takım." dediğini biliyorum ve samimi olduğunu düşünüyorum. Kendisine sunulan 1. teklif ile 2. teklif arasında uçurum gibi bir fark olduğu ve görüşmeler sırasında kendisinin orta nokta bulabilmek için 2 kere adım attığını ise ikinci el bilgi olarak edinebildim. Şayet doğruysa, Şaziye zaten belli bir çaba göstermiş demektir.
Şaziye'ye gelen tekliflerle ilgili dedikodular bir süre önce çıkmıştı. Son durum nedir bilmiyorum. Umarım hedeflerine uyan bir takımla en kısa sürede anlaşmaya varır.