2013-2014 Sezonu Transfer Söylentileri

Acaba Penny Taylor mı beklenıyor.?

Penny Taylor, Avrupa'da oynamayı özlediğini ancak realist davranıp bu seneyi es geçeceğini açıkladı.

Zellous için dedikodular yeniden ortada geziyor. Bir tweet var (link), "Galatasaray WNBA yıldızı Zellous ile imza atmaya çok yakın" diyor sanırım. En son Mersin ile ufak pürüzler kaldı demişti Murat Özyer. Gelmesi de sürpriz olmayacak, gelmemesi de.

Zellous işi gerçekten daha kesin değil mi ?

Zellous transferi bitti sadece sponsor bekleniyor tarzı söylentiler-bilgiler vardı.

Shavonte Zellous'un bize çok uyacağını düşünüyorum kendisi bir röportajında "Bad Boys" diye de bilinen ekolü çok sevdiğini bu sistemi oynamak istediğini falan söylemiş.Tamam belki biz o seviyede değiliz ama yinede bir taklidi olduğumuzu düşünüyorum.

Bu arada Kelsey Bone geliyor.Takımı Play off'a kalamadı.Sancho ise devam edecek.Muhtemel Shavonte transferi olursa onun da takımı devam ediyor.

Zellous mahalledeki yaramaz afacan kızlara benzetmişimdir hep.Galatasaray formasını giyecek olması hoşuma gider.

Hoşgeldin Zellous:)

Ayrıca iyi oyuncu.Bize yakışır.Hele bu bütçeler varken...

Bari Şaziyeyle de anlaşsınlar bence biraz ayıp edildi.Önce anlaşılıp sonra fiyat kırması istenmesi gibi zaten bu saatten sonra takım bulmasıda zor gibi..Yeni oyuncumuz Zellous ve sponsorumuz hayırlı uğurlu olsun

Şaziye bence yanlış yaptı. 2 yıldır bizde basketbol oynuyor daha önce de oynamıştı. Orta bir ücret ile anlaşmalıydı. Şimdi o istediği parayı zaten hiç bir Anadolu kulübü kendisine vermez. Bunca zaman çalışmadan tatil yapıyor. Bir an önce gelip orta bir ücrette anlaşma sağlayıp kulübünde hemen çalışmalara başlamalı aksi taktire bu işten zararlı çıkan Şaziye olur bana göre. Galatasaray onun yuvası

elif dediklerin çok çok mantıklı ama birazda onun yerine koymak lazım bir ücretle anlaşıyosun 2 hafta sonra 3de 1ini teklif ediyorsun kıza gelmez normal olarak :(