ikinci yarıda bir ceyhun gülselam izledim şahane. şimdiki melo ya 10 basar. melo forma girene kadar ceyhuna devam. hatta duruma göre ilerisi içinde devam edilebilir.
şimdiii gelelim fasulyenin zırt dediği yere. hamit hamit hamiiit. ilk yarıda sağdan akın ettiğimizi gördünüzmü. sıfır. hep soldan amrabat la geldik. yahu bi futbolcu geçen seneden beri bu kadar kötü oynayıpta bukadar şans bulurmu. f.terim imparatorumuzdur. herkez gibi bende çok severim. ama bir kötü huyu varki tahammül edemiyorum. bir futbolcuyu alıyor. ona öz evlat muamelesi yapıyor. adam ne kadar kötüde olsa devamlı oynatıyor. en son örneği hamit. 2011-2012 sezonunda da kazım dı. daha önceki 2003 sezonunda da pinto diye bi futbolcu vardı yine sağ açıkta. her maç oynatmıştı delirmiştim yine.ikinci yarıda benimde önceki mesajımda bahsettiğim gibi amrabat ı sağa çekti. ama bu sefer sola adam koymadı. bildiğin sol açıksız oynadık. çolağıda ortada kullandı. ya da sol açık kullandı biz farkına varamadık çünkü emre çolak sol açık hariç her bölgeye gitti, hatta bi ara sağ açığa kadar gitti. sonra sabriyi sağ açığa çekti amrabat tekrar sola aldı. yemin ediyorum beğenmediğimiz sabri hamit ten çok daha faydalı oynadı.
birde riera yı dikkatle izledinizmi. adam ne kademe hataları yapıyor ya inanılır gibi değil. ayağı çok düzgün sol açık olduğu için. buda taraftarımızın gözünü boyuyor. riera orada aslan gibi oynuyor falan diyolar. arkadaşlar futbolu dikkatle izleyen herhangibir seyirci aslan gibi oynamadığını görür. kardemir karabük, çaykur rize, torku konyaya karşı riera gözümüzü yine boyar aslan gibi oynar gözükür. ama avrupa da üst düzey bi takım çıksın, karşısına üst düzey bir sağ açık çıksın, mesela robben, adamın anasını ağlatırlar size söyliyim. riera aslan gibi oynuyor sol bek için yeterli sakın demeyin bidaha.
g.saray ın 2 çok önemli sorunu var. özellikle hamit in oynadığı sağ açık başta olmak üzere kanat hücumları yapacak futbolcu eksikliği. elimizde böyle kanat hücumcusu sadece amrabat var. bide özbeöz kaliteli solbek. terim in bugünkü basın toplantısını izlediniz mi?. başkanla konuşacağım. solbek haricinde düşündüğüm başka konularıda ileteceğim dedi. muhtemelen sol bek ve sağ açık gelecek, gelmeli.