2013-2014 Transfer Sezonu

ÜNAL AYSAL

-Transfer defteri kapanmadı. Arda gibi çok önemli oyuncular artık olmayacak. Bu saatten sonra o tip transferler beklemeyin. Ama transfer olacak.

Çok ta vasat bir oyun olmadı bana göre.fbnin kemikleşmiş bir oyun anlayışı yok.Ancak sete set oyunda top çevirdiklerinde ayağa paslar ile tehlikeli olabiliyorlar.İlk yarının 30.dakikasından uzatmada golü bulana kadar oyunun tek hakimi bizdik.İkinci yarıda rakip 10 kişi kalmadan önce de sonra da tek kale oynadık.Eğer ilk yarıda drogba ve nordin karşı karşıya pozisyonlarda golü bulabilseler ve ikinci yarıda da kaçan goller olmasa skor da oluşacağı için oyuna hiç vasat diyemezdik.Ancak Nordin ve Hamit'in son vuruşlarda neden bu kadar beceriksiz olduklarını çözmek de çok zor.Çoğu kişi rakip özellikle 10 kişi kaldıktan sonra Burak'ı bekledi tribünde ama Umut girdi ve pek faydası da olmadı.Bu 11 toğu alınca ve sahada doğru dağılınca dün iyi iş yaptı.Ancak belki Hamit-emre değişikliği daha iyi gelebilir.Ayrıca Nordin'in beğendiğimiz performansını rakip 10 kişi kalınca oluşan açık alanlarda bulduğunu da unutmamak gerek,yani kapalı savunmalarda kanatlarda performans gösteremeyebilir ancak içe kat etmekle kendine alan yaratabilir o da ne kadar faydalı olur bilinmez tabi.Arda'nın gelmedi bu takıma inanılmaz sınıf atlatacaktır.Muslera-Eboue/Chedj/Semih/Balta-Selçuk/Melo-Arda/Wesley/Burak-Drogba onbiri 4-2-3-1 dizilişi aslında 6 yabancılı bir kadroda en ideal 11 olacaktır diye düşünüyorum.

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander, Premier Lig ekiplerinden Norwich City'e imza atmak üzere İngiltere'ye gidiyor.

Elmander
Riera
Dany

gidecekler iyi tranferler yapılır umarım CL için

Arda konusunda hocanın söyledikleri ortada; biz Arda'yı istiyoruz, Arda da geri gelmek istiyor, bunun için Atletico'ya baskı da yapıyor, Ünal Aysal da tekrar devreye girecek. Olasılık var, ama hala yüksek bir olasılık değil bana göre. Atletico'nun direnci o kadar da kolay kırılmayacaktır, iyi bir bonservis bedeli almadan bu iş olmaz.

Arda onların elinde kalan tek koz gibi bişey oldu. Ama geriye dönüp baktığımızda da Atletico'da satılmayacak oyuncu yok. Örneğin; Aguero, Forlan, Reyes, Falcao, Salvio, De Gea.

Arda-Burak takası yapılabilir...ikisini de sevmem ama bir tercih yapılacaksa Arda derim.. ya da düşündüm de ikisi de olmasın yahu yabancı sınırı kalksın en iyisi :)

Fenerbahçe, Kaka haberleri var. Her ne kadar zor bir transfer gibi gözükse de salakların uyandığına işaret.

Çok uçuk bir transfer haberi de DailyMail'de var. Manu, Everton'dan Baines'i alırsa Evra'ya teklif yapacakmışız. Toffies'in Baines'i bırakması zor. Evra'yı almak x5 zor.

Aysal dün sol açık alacağımızı açıkladıda Coentrao sol bek değilmi ?.

Başkan'ın kastettiği isimler farklıdır muhtemelen, Coentrao Benfica yıllarında sol önde oynasa da daha sonra Real Madrid'de çok iyi bir sol beke evrildi.

Bu arada yine Burak Yılmaz'ın ayrılacağına dair dedikodular artmaya başladı, Lazio'nun son teklifi 15 M Euro civarında imiş, Bülent Tulun da görüşmek için bugün Roma'ya gitmiş.

Benim anlamadığım şu; Burak´ı transfer etmek isteyen onlar ama bizim temsilcimiz onların ayağına gidiyor görüşmeye. Bu işte bir terslik var!..