2013-2014 Transfer Sezonu

Ben Burak için olduğunu düşünmüyorum görüşmede ismi geçebilir ama bizim oraya gittiğimiz için muhtemelen biz bir isim peşindeyiz.

Burak'ı satarsak bu takımın ligde şampiyonluk yolunda hasar göreceğini düşünüyorum.Elimizde golcü yok.

Sağ için Candreva falan iyi olabilirdi Lazio'dan yada hem Sol bek hem açık oynayabilen Senad Lulic.
 
İtalya basınında Tulun'un fotoğrafları da yer alıyor, teklif edilen rakam bonuslarla birlikte 14 M Euro gibi bir şeymiş, ama biz 18 M Euro'nun altında bir rakama evet demeyi düşünmüyormuşuz. Ayrıca ayrılmak isteyen taraf da Burak'mış, kendisi Avrupa'ya gitmek istiyormuş.
 
İtalyan gazete sitelerine bakıyorum Burak transferinin zor olduğunu Lazio'nun 18 Milyon Euro'yu veremeyeceğini yazmışlar.

Lazio Gilardino ile anlaşmak üzereymiş sanırım.Burak'ın önünde de daha ucuz olduğu için Matavz var yazmışlar yani çevirilerden anladığım Burak transferi zor gibi umarım takas gibi garip işlere kalkmayız.
 
Arda gitti 2yıl şampiyon olduk üstüste..

Burak giderse önümüzdeki yıl şampiyonlar ligi bizim..

Antep'teki Muhammed Demir'le birlikte üst düzey bir yabancı kanat oyuncusu tüm sorunları çözer..
 
Rakibin 2 yıl avrupada yok, yabancıları muhtemelen gidecek, al artık 1.sınıf bir kanat, takımı düzelt ve tak vitesi 5 e kimse yakalayamaz. Hadi artık bu fırsatı kaçırmayalım.
 
Coentrao'dan kanat oyuncusu falan olmaz anca bek olur. Bize hızlı, adam geçebilen, gol atabilen kanat lazım. Nani gibi Di Maria gibi Bruma gibi...
 
İçimden bir ses bir yerli bir yabancı takviyesi olacak diyor son gün ve riera da gider diye düşünüyorum..

Hatta coentrao ve serdaz aziz gelir riera gider diyeyim..

Coentrao ligde açık oynar, avrupada bek oynar önünde amrabatla..
 
Burak Yılmaz için kulüpler anlaşamamış, NTVSpor'a göre Lazio 12 M Euro + 2 oyuncu teklif etmiş, biz 18 M Euro istemişiz, iş olmamış.

Bülent Timurlenk'e göre ise Lazio nakitin yanında iki oyuncu önermemiş, adı geçen iki oyuncudan birini pakete eklemeyi önermiş. İsmi geçen oyuncular da Stankevicius ve Pereirinha..
 
Burak bu kadar para ederken satılmalı. Tripleri bir yana dünyada çift forvet oynayan takım kalmadı zaten. Drogba-Umut yeterli. Zaten gole yakın müthiş bir Sneijder var elimizde. Hızlı bir kanat transferi yapmalıyız.
 
AMK'ya göre Bruma ile 5 yıllık anlaşmışız, bonservis bedeli; 12 M Euro.

Bruma, yeteneği ile fazlasıyla bu parayı edecek bir oyuncu, sadece biz bu riski alabilecek ekonomik yapıya sahip miyiz, daha hazır bir oyuncu alınabilir miydi, soruları akla gelebilir. Ama şunu söylemek azım, muhtemel biçimde Bruma'yı almak için tek şansımızdı, zira büyük potansiyel, yaş grubunun "wonderkid"lerinden, şimdi olmasa bir daha yolu buralara zor düşer.
 
Para zaten Fenerden geldi rahat olun Bruma bedava gelmiş oldu :D 18 yaşında ve müthiş bir futbolcu. Yaşı itibariyle ''elde patlama'' gibi birşey asla olmaz ! Hatta 20 ye bile satarız ilerde. Eğer doğruysa hayırlı olsun, Ribery'den sonra nihayet genç yeteneklere dönebildik, keşke Ali Adnan'ı da alsaydık Riera'yı gönderip.
 
----------Drogba------------
-- amrabat-sneijder-bruma--
--------selçuk-melo---------
hakan-semih-chedjou-eboue


Şampiyonlar ligi kadromuz olacaktır..ligde savunmadaki iki yabancı yerine iki yerli monte edilmeli..bu açıdan serdar aziz transferi bekliyorum hala..
 
Bruma, yeteneği ile fazlasıyla bu parayı edecek bir oyuncu, sadece biz bu riski alabilecek ekonomik yapıya sahip miyiz, daha hazır bir oyuncu alınabilir miydi, soruları akla gelebilir. Ama şunu söylemek azım, muhtemel biçimde Bruma'yı almak için tek şansımızdı, zira büyük potansiyel, yaş grubunun "wonderkid"lerinden, şimdi olmasa bir daha yolu buralara zor düşer.

Şu anda para konusunda kulüp oldukça rahat, dünyanın parası geliyor her yerden. Tek sıkıntı üvey evlat Kadın Takımı.
 
İki portekizliyi anladıkta Fransız kim. Aslında ülkleri yerine isimlerini yazsanızda olur Mithat bey. Malum internette sosyal medyada forum sitelerinde falan isimler havalarda uçuşuyor. Sizde yazabilirsiniz yani sıkıntı yok :)
 

Üst