2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Bu takımı ancak Mustafa Denizli iyi hâle getirir.
Ama yeni bir kan aranıyorsa Tugay ya da Hasan Şaş düşünülebilir.
Yeter ki şu adamdan bir an önce kurtulalim.

Kulüp yine Türk Futbolcuların kaprislerine kurban gitmiştir. Hamza Hamzaoğlu bu işi yapamaz. 4-5 ay önce Sneijder için o lafları dedikten sonra kazandığı paraları "hak eden" Selçuk ve Burak'la başarılar. Umarım doğru değildir. Gider Sergen Yalçın'ı yaparım hoca -ki yapar.

Murat Temur;n890311' Alıntı:
Kulüp yine Türk Futbolcuların kaprislerine kurban gitmiştir. Hamza Hamzaoğlu bu işi yapamaz. 4-5 ay önce Sneijder için o lafları dedikten sonra kazandığı paraları "hak eden" Selçuk ve Burak'la başarılar. Umarım doğru değildir. Gider Sergen Yalçın'ı yaparım hoca -ki yapar.

Sergen bence de çok daha iyi işler yapar Hamza Hoca'dan.
Umarım sözleşmesi uzun olmaz.
Mayıs ayı sonuna kadar olmasi gerekiyor.

Sneijder kendisi söyledi koşmuyoruz diye.Yaşı 30 piyasası varsa belkide satılmalı.7,5milyon euro aldık o rakama bile satılsa kardır.Devre arasında nerde bitireceğimiz önemli bu konuda.
Galatasaray bonservis parası kazanamayan ve zarar eden bir külüp.Kadıköyde Şampiyon olan kadroda engin eboue vardı şimdi kadro dışı futbolda dün yoktur.bir oyuncu değerini buldu mı hemen satılmalı.Gelen hocanın işi kolay değil forvet hattı iyi değil sağbekte sıkıntı var rakipler güçlü 1,5senede 50 milyon euro bonservis harcandı doğru yapılmış bir tane transfer bile yok.
Sezon başında Gs için cerez parası olan Demba ba 6 milyon euro Gökhan töre 4,5milyon euro Mehmet ekici 1,5 milyon euro alınmadı.Kadro planlaması inanılmaz yanlış harcanan paralar cöpe gitti.

.

Ahmet Öztürk;n890319' Alıntı:
Sneijder kendisi söyledi koşmuyoruz diye.Yaşı 30 piyasası varsa belkide satılmalı.7,5milyon euro aldık o rakama bile satılsa kardır.Devre arasında nerde bitireceğimiz önemli bu konuda.
Galatasaray bonservis parası kazanamayan ve zarar eden bir külüp.Kadıköyde Şampiyon olan kadroda engin eboue vardı şimdi kadro dışı futbolda dün yoktur.bir oyuncu değerini buldu mı hemen satılmalı.Gelen hocanın işi kolay değil forvet hattı iyi değil sağbekte sıkıntı var rakipler güçlü 1,5senede 50 milyon euro bonservis harcandı doğru yapılmış bir tane transfer bile yok.
Sezon başında Gs için cerez parası olan Demba ba 6 milyon euro Gökhan töre 4,5milyon euro Mehmet ekici 1,5 milyon euro alınmadı.Kadro planlaması inanılmaz yanlış harcanan paralar cöpe gitti.

.

Futboldan anlamayan yöneticiler ve adamlar bu işin başında olursa olacağı budur.
Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak zamanında gönderilmeseydi bunlar başımıza gelmeyecekti.
Ünal Aysal bu durumun hesabını vermelidir.

Nihat Bölgi;n890323' Alıntı:
Futboldan anlamayan yöneticiler ve adamlar bu işin başında olursa olacağı budur.
Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak zamanında gönderilmeseydi bunlar başımıza gelmeyecekti.
Ünal Aysal bu durumun hesabını vermelidir.

Adnan Polat bile laf söyluyordular.En iyi imkanlarda gelen başkan Ünal Aysaldı.
Stadın gelirlerinden cok iyi para kazanılıyordu.Adnan Polat zamanında böyle bir şey yoktu borçları coğalmısın diye Meira 5,5 Keita 8,5 milyon euro sattılar.
Ünal Aysal ve ekibinin borçları azaltması gerekirdi.2011 Borç 587milyon tl 2014 811,5 milyon tl
Yeni gelen yönetim ilk hatası kadın basketbol takımının transfer izin vermemesi onların yüzünden Son şampiyon elenmek üzere.2 hatasıda Furkan Aldemir

Hamza Hoca gelirken Akhisar'dan eski öğrencileri Bilal ve Uğur Demirok'u getirir umarım.
2sine de ihtiyacımız var.
Özellikle Bilal transferi muhteşem olur.
Bana göre Bilal şu anda Yerli Pirlo gibi.

Yahu arkadaş , şu kulüpte ne zaman futboldan anlayan bir yönetici olacak merak ediyorum.. Şu Prandelliyi şuan göndermek kadar komik bir durum olamaz.. Balık baştan kokar diye atalarımız boşuna söylememiş.. İçerdeki Anderlecht veya Londraki Arsenal maçından sonra yol verecekken , elde avuçta avrupa namına bir şey kalmadıktan sonra göndermek tam bir beyinsizliktir yani..Şampiyonlar liginde bir maç kazanmak 1 milyon euro... 1 beraberlik 500 bin euro.. Bunun yanında evinde 3 defa maç oynuyorsun.. Yani ortalama 7-10 milyon euro da buradan zarardasın. Bu herifin yüzünden.. Unal Aysal prandelliyi getirdi , kendisi gitti .. Bu herifi başımıza bela etti.. Bu hefir Dzemali gibi Bank Asya topçusunu getirdi .. 2,3 milyon euro para 3 yıllık imza !! Yani inanılır gibi değil.. Şaka gibi insanlar şu kulübü yönetiyor yaaa

Sanmıyorum ama umarım Hamza Yerlikaya başarılı olur. Bu arada eski takımından saçma sapan adamları da topçu diye getirmez umarım..

Hamza hocanın başarılı olup olamayacağını biraz da yönetim belirleyecek umarım yarım sezonluk sözleşme önermek gibi saçma bir işe kalkışmayız.

Geçici teknik direktör sıfatı bir hocanın üstüne kaldığı zaman işler çok daha zor olur.Zaten sezon sonu yolları ayırmak istesek herhangi bir yerli hocanın tazminat talep edeceği yok.

Bilal için bende olumlu düşünüyorum Beşiktaş'ın 2009'da devre arasında Yusuf Şimşek'ten aldığı katkıyı alabiliriz.Bilal+ Forvet transferi ile bu takım çok daha iyi olur.Pahalı yada isimli birisi gerekmiyor.17 maçımız kalacak 2.Yarıda kısa vadede maksimum verim alabileceğimiz bir adam şart.

Sneijder ayrılırsa mutlaka çift forvetli sisteme dönülmeli bizim yapımıza en uygunu bu benim hatırladığım son 20 yılda tek forvetle oynayıp kazandığımız şampiyonluk yok.

Devre arasında güzel bir temizlik ve gelecek sezon için bir şekilde Ş.Ligine gidecek şekilde ligi bitirmeliyiz.

Akhisar'dan Bilal ve Uğur Demirok dışında yapacağımız transferler saçma olacak. Umarım bu 2 isim dışında paramizı başka isimlere vermeyiz.

Dün Gaziantep'te karşılamaya gelen taraftarlardan "prandelli'de gitti oynarsınız artık" lafı gelince "Allah'a şükür kurtulduk" dediği yönünde haber var. Eğer bu haber doğruysa hemen yol verilmeli. Ünal Aysal gitsin diye girişilen komplonun bir parçası olduğunun itirafıdır bu söz.

Murat Temur;n890443' Alıntı:
Dün Gaziantep'te karşılamaya gelen taraftarlardan "prandelli'de gitti oynarsınız artık" lafı gelince "Allah'a şükür kurtulduk" dediği yönünde haber var. Eğer bu haber doğruysa hemen yol verilmeli. Ünal Aysal gitsin diye girişilen komplonun bir parçası olduğunun itirafıdır bu söz.

Kim demiş bunu Murat Bey !!

Galatasaray Kulübü'nün Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, GSTV'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Albayrak, basın mensuplarını kast ederek, "Bizi mecbur bırakmasınlar. Yoksa Florya'yı onlara kapatmak zorunda kalacağız" dedi. İşte Albayrak'ın o açıklamaları:

"Her şeyden önce dün havaalanına indiğimiz andan itibaren bizi yalnız bırakmayan Gaziantep halkına çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok mutlu ettiler. Gaziantep Valisi benim çok eski bir dostum. Her yıl Antep'e geldiğimiz zaman bize moral verir. Çok çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da bu zor günde yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Galatasaray, bu zor günlerin altından kalkacak bir camiadır. Kimsenin şüphesi olmasın."

'Florya'yı kapatırız'

"Galatasaray'la ilgili çıkan haberler beni üzüyor. Selçuk'la ilgili herhangi bir tasarrufumuz yok. Bunların hepsi yalandır. Selçuk İnan, geçmişteki hocalarımızla ilgili kötü konuşacak bir karaktere sahip bir insan değil. Taraftarlarımızın bu tür haberlere inanmamalarını rica ediyorum. Futbolcularımızın alın terine kimsenin leke sürmesine hakkı yok. Bütün basın mensubu arkadaşlarıma sesleniyorum: Allah aşkına bir şeyi tam emin olmadan yazmasınlar. Maç günü de oyuncularımızın kafasını karıştırmaya kalkmasınlar. Bizi mecbur bırakırsalar Florya'yı onlara kapatmak zorunda kalacağız. "

Selçuk denen futbol katili sürüngeni de, kankasını da al defolun bu kulüpten Abdürrahim! Alın teriymiş. Trilyonları al sonra 90 dakikada bir olumlu hareketin olmasın. Her branşta çiftliğe çevirdiniz kulübü be GS düşmanları!

Takımda ciddi class düşüşü var. Oyuncular futboldan bihaber, acınası durumdalar ne yazıkki. Spor zekası düşük, kalite yerlerde, mücadele ediyorlar ama bu yeterli olmuyor. Muslera, Sneijder, Melo ve Chedjou'yu al geri kalan beş para etmez. Futbol oynamadan 3 puan almak güzel sadece.

Ben herkesin aksine bugünkü özveriyi beğendim.
Mücadele ettiler, istediler en azından.
Ama adama derler Prandelli ile niye böyle oynamadiniz diye !!