2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Fener'in penaltısını ben çalardım. O anlamsız omuz hareketini yapmayacaktı. Lakin öyle gösterdiği gibi bir harekette yoktu. 11. dakikada ayı atılmalıydı.

@Murat, Allah'tan hakem değilsin o zaman :)

Pozisyonun penaltı ile alakası yok. İşin garibi orta hakem değil çizgi hakemi verdi penaltıyı. Fenerin golünden önce gözünün önünde olan penaltıyı vermeyip alakasız yerden alakasız bir penaltı çaldırmak. İşte buna Türk hakemliği diyoruz.

Muhammet Kaan Horuzoglu;n890549' Alıntı:
@Murat, Allah'tan hakem değilsin o zaman :)

Pozisyonun penaltı ile alakası yok. İşin garibi orta hakem değil çizgi hakemi verdi penaltıyı. Fenerin golünden önce gözünün önünde olan penaltıyı vermeyip alakasız yerden alakasız bir penaltı çaldırmak. İşte buna Türk hakemliği diyoruz.

Pozisyon da top kola çarpıyor. Ben çalardım çünkü adam anlamsız yere öne doğru bir hareket yapıyor. hafifte olsa kolu oynatıyor. Ha hakem vermesi gerekeni değil de en tartışılacak pozisyonu verdi o başka. Arka hakem penaltı demesi gereken pozisyona değil alakası olmadığı pozisyona penaltı uyarısı yaptı.
11. dakika da ayı atılmalıydı.

[h=1]Torku Konyaspor 0-5 Galatasaray[/h]
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Torku Konyaspor ile karşılaştı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki karşılaşmayı Umut Bulut, Emre Çolak, Burak Yılmaz (2) ve Hamit Altıntop'un golleriyle 5-0 kazandık.

Konyaspor: VidBelec, Elvis Kokalovic, Selim Ay, Tolga Ünlü (Dk. 60 Gabriel Torje), Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Aleksandr Hleb, Hasan Kabze, Dimitar Rangelov (Dk. 46 Djalma Campos)

Yedekler: Kaya Tarakçı, Ali Turan, Benjamin Fuchs, Jahos Vukovic, Recep Aydın

Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Semih Kaya (Dk. 73 Hakan Balta), Alex Telles, Felipe Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 58 Hamit Altıntop), Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut (Dk. 69 Yasin Öztekin)

Yedekler: Sinan Bolat, Bruma, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş

Sarı Kartlar: Dk. 19 Hasan Kabze, Dk. 25 Selim Ay, Dk. 42 Uğur İnceman
Goller: Dk. 16 Umut Bulut, Dk. 23 Emre Çolak, Dk. 37 ve 57 Burak Yılmaz, Dk. 62 Hamit Altıntop

MAÇ SONUCU

Balçova Yaşamspor 1 - 9 Galatasaray

Goller: Melik / Pandev (3) - Hamit (penaltı) Olcan (2) - Sinan - Yekta (2)

Maçın yıldızlarından biri de 5 asist ile oynayan Yasin Öztekin.

Normalde bu kadar çok gol atılmasını istemezdim ama "Biz de Galatasaray'a 4 gol atarız" ve "Fenerbahçe düşmanı Galatasaray'ı yeneceğiz" gibi ifadelerden sonra az bile.

Hamza Hoca müthiş güven veriyor.

Eğer olur da sezon sonu 4.yıldızı takarsak bunda aslan payı Hamza hocanındır. 9.saniyeyi sayarken, nakavt olmak üzereyken Hamza hoca gelip kaldırdı ve atağa geçtik.

Ünal Aysal'la ne alakası olduğunu çözemedim. Hayır adamı devirdiler sonuç yine aynı :) Prandelli için bende aynı şeyi düşünüyorum ama daha ilerisi bana mantıklı gelmiyor.

Nihat; sende ne yaptın yahu. 5 gol değil 3 golün asistti diyelim. Hadi Pandev'in çalımladığına da asist diyelim 4 olsun :D
Şaka bir yana Yasin sahada böyle paylaşımcı olursa çok daha farklı bir oyuncu profili çıkar.

Site kendine gelmiş sonunda insanda bir eksiklik oluyor girmeyince.:)
https://www.youtube.com/watch?v=T3MnhAzPEAI
Belki ben kötü düşünüyorum ama sanki şu video da Sabri bazı şeyleri açıklıyor gibi. Kadro dışı kalmış bir oyuncuyu arayan o zaman ki eski yöneticisi şimdinin asbaşkanı. Sabret her şey düzelecek diyor. Bu yönetici daha kimleri arıyordu acaba. İnsan bir kaç insandan şüpheleniyor formu bir an da değişen.

Hamit'in sağ bek, Tarık'ın sağ açık, Veysel'in stoper, Olcan'ın sol iç ve Bruma'nın serbest rolde denenmesi bence çok olumlu hamleler hoca adına. Bruma dışında bu oyunculardan sürekli verimlilik alamadık ki Bruma'dan da yeni yeni almaya başlıyoruz. Tarık'ın savunma bilgisi çok zayıf ama hızlı açıkta kullanılması mantıklı. Hamit'in oyun bilgisi yüksek ama vücudu eskisi gibi değil. Ergün'ün sol beke kayması gibi bir olay olabilir. Veysel ağır ama yere sağlam basan biri, dribblingi hiç yok. Stoper oynamışlığı da var. Olcan ise Antep ve Trabzon günlerinden çok uzakta. Ayağı yere sağlam basan, etkili şutlar çeken hızlı bir oyuncudan hantal bir oyuncuya döndü. Di Maria Real Madrid'de böyle kullanılıyordu buna benzer bir deneme olacak gibi duruyor. Bruma ise sağ kanada koyulduğu zaman orada sabit kalmayıp göbeğe ve sola kaydığı zamanlar oluyordu. Bir de serbest rol de nasıl verim alınabilir onu da göreceğiz. Pandev ise kalitesi belli ama fiziği geldiğinden beri kötü. Böyle maçlar da kazanılabilir. Sadece Umut ve Burak ile de belli bir yere kadar gidilebilir. Umarım bu olumlu bakış açım sahaya da yansır.

Hamit sağ bek de fena değildi takımda maçına göre her zaman süre bulabilecek birisi. Tarık çabukluğu sayesinde bir şeyler yapmaya çalıştı ama artık rotasyona zor girer diye düşünüyorum. Veysel'i de pek beğenmedim stoper de ona verilecek süreyi Koray'a vermeyi tercih ederim. Olcan kalitesi sayesinde iki güzel gol attı ama bir isteksizlik, mutsuzluk vardı sanki üzerinde. Ayrıca fizik olarak geçen senelerden hala uzak. Bruma ise yerini yadırgadı ve kanatta daha iyi oynayabileceğini gösterdi. Pandev hala 90 dk bir maçı çıkaracak kondisyonda değil ama kalitesi belli, Umut ve Burak'tan farklı özellikleri olan bir oyuncu. Kilitlendiğimiz anlarda kenardan gelerek katkı yapabilir ya da maçına göre ilk 11 bile başlayabilir. Yasin Öztekin ise çalışmış belli oynamak istiyor. Çoğu maçta işimize yarayabilir. Ve gelelim bence dün ki maçın en güzel yanı Sinan Gümüş'e. Bence 25 yaşında ki Umut Gündoğanlardan katkı bekleyeceğimize 20 yaşında ki Sinan gibilerine daha çok şans veririm daha iyi. A2 ve dün maçta ki performansını da ortada. Rotasyona dahil edilebilir.

RUH döndü ya tutamazsınız bizi ..
Hani Fatih Terim'in bir lafı vardı : "Bu takımı uzaydan yönetsem de şampiyon olacağız "diye aynı o misal.

Karşımızda duran engelleri de yenecegiz , bugün olduğu gibi yarın da olacağı gibi.! 12 kişi savaşın gerekirse , bizde bu RUH, HIRS, AZİM olduğu sürece bizi ASLA DURDURAMAYACAKSINIZ !

İYİ GECELER TERTEMİZ GALİBİYETLER KAZANAN BÜYÜK TAKIMIN BÜYÜK TARAFTARI !

Takımdaki hırs, istek oldukça arttı Hamza hoca geldiğinden beri ama futbol kalitesini daha yukarılara çekmeliyiz.

Fener ile bizim maçlardaki hakem standartları arasında ciddi fark var. Adamların net 8 puanı var hak etmeden aldıkları. Bu puanlar hediye edillmese lig çoktan bitmişti. Bu işin sonu nereye gidecek çok merak ediyorum.

Bursa Ozan'ı kolay kolay satmaz. Satarsa da baya yüksek bir bonservis ister. Seneye yabancı kuralı değişecekse, yerli oyunculara servet ödemeyi bırakıp, fiyat/performans oranı yüksek yabancılara odaklanmalıyız. Beşiktaş bu kadar maddi sıkıntılara rağmen Atiba, Soza, Demba gibi yabancılar alabiliyor. Biz de Tarık, Telles, Bruma gibi sözüm ona "genç yıldızlara" avuç dolusu para harcıyoruz.

Maraton programının yapımcısı, gazeteci Şansal Büyüka'nın iddiasına göre; sarı-kırmızılı ekip Akhisar Belediyespor'un orta saha oyuncusu Güray Vural ile anlaşma sağladı.

26 yaşındaki oyuncu, ara transfer döneminde Galatasaray'la sözleşme imzalayacak.

Umarım sadece iddia olarak kalır.
Çok saçma bir transfer olur.