2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Abi şu son laftan sonra kovulmazsa ben kendimi Galatasaray futbol takımı taraftarlığından kovarım. Hoca hoca olsa , bırakıyorum ; sizi utandırdığım için özür dilerim diyip istifa ederdim.

Maç Sonu: Cesare Prandelli

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, 4-0'lık Borussia Dortmund mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

"Güçlü bir takıma karşı oynadık. İyi koşan, komple birlikte oynayan bir takım. Uzun yıllardır birlikteler ve Şampiyonlar Ligi’ni hedefliyorlar. Bizim gelişmemiz, daha iyi olmamız gerekiyor. Hedefimiz her zaman söylediğimiz gibi ligde başarılı olmak" diyen Prandelli, bugünkü kadroda tercih etmediği Olcan Adın, Bruma ve Veysel Sarı’nın durumlarıyla ilgili bir soru üzerine ise “Böyle değişiklikler olduğunda hep dışarıda kalan oyuncular konuşulur ancak her şeyin bir nedeni var. Mesela Bruma milli takımdan sakat döndü, o yüzden dışarıda bıraktım. Daha çok gelişmesini, takım oyuncusu olmasını istiyorum. Olcan, Fenerbahçe maçında dişlerini sıkarak oynamıştı, bir sakatlığı vardı. Ona rağmen oynadı, teşekkür ediyorum. Ayrıca Pazar günü oynayacağımız maçın daha önemli olduğunu düşündüğüm için o maça sakladım. Veysel ise çok koşan, çok mesafe kat eden bir oyuncu, dinlendirmek istedim" diye konuştu.

İtalyan teknik adam, son olarak kafasındaki takımın ne zaman hazır olacağı konusunda "Adım adım ilerlememiz gereken bir süreç bu. Ben buraya dördüncü yıldız için geldim, her gün bunun için çalışıyoruz. Şu anda ligde ikinciyiz ve şampiyonluğu hedefliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde ise daha güçlü takımlarla karşılaşıyoruz ve ligi daha çok önemsiyoruz" açıklamasını yaptı.

Adamın derdi şimdi belli oldu.
Hedef ŞL değil 4.yıldızmiş beyefendinin.
Birisi bu adama bu takımın "Türk olmayan takımları yenmek" stratejisi üzerine kurulduğunu ve Galatasaray'in Avrupa takımı olduğunu söylesin.
Korkak,strateji bilmeyen,oyunu okuyamayan,vizyonu dar olan bu adamda tez zamanda kurtuluruz umarım...

Dünya Kupasındaki Uruguay maçıydı galiba grubun son maçı İtalya hamle yapamadı. Galibiyete ihtiyacı olan bir hamle yapması gereken takım orta sahada tuhaf tuhaf paslar yaptı. Artık takım yaşlı bir şey yapamıyorlar dedim lakin sorun prandelli'deymiş. 58-42 topa sahip olma var lakin bunlar boş işler. İleri gitme falan yok. Olduğun yerde yana pas atmaktan başka iş yapmamışlar.

İlkay Gündoğan: Biz Arsenal'i yenersek, umarım Galatasaray son iki maçta altı puan alır ve bizle beraber tur atlar.

Burak Yılmaz: "Hedefimizin lig olduğunu çok dile getirdik. Belki de böyle düşündüğümüz için bu maça yansıdı

İlkay hala umut var derken bunlar havluyu ilk gün atmışlar !!
Yazık aldığınız paraya,yazık bu taraftara..
Diyecek söz bulamıyorum...

Dzemaili yerine TS'li Constant'ı almış olsak ve Selçuk yerine Mehmet Ekici takımda olmuş olsa yani orta saha 3lüsü Constant Melo Ekici 3lüsü olsaydı şu anda çok daha farklı şeyler konuşmuş olurduk.

Nihat Bölgi;n887891' Alıntı:
Dzemaili yerine TS'li Constant'ı almış olsak ve Selçuk yerine Mehmet Ekici takımda olmuş olsa yani orta saha 3lüsü Constant Melo Ekici 3lüsü olsaydı şu anda çok daha farklı şeyler konuşmuş olurduk.

Olmayan şey üstünden konuşulmaz. Başarı olup olmayacağını bilemezsin.

Murat Temur;n887968' Alıntı:
Olmayan şey üstünden konuşulmaz. Başarı olup olmayacağını bilemezsin.

Tabiki konuşulmaz.
Ben sadece bir öngörüden bahsettim.
Bu 2 isim olsaydı ora sahamizda,hersey daha farklı olurdu.
Adamlar müthiş pas yapıyorlar,iyi ara pas yapıyorlar.
Bir Constant ve Ekici'ye bakıyorum bir de Dzemaili ve Selçuğa.
Arada dağlar kadar fark var.

Bünyamin Gezer:Eboue'yi ,Sabriy'i, Engin'i A2 takımına gönderen Onlarca transferi boş yere yaptıranlar vatan haini değildir ama Galatasaray hainidir.

Yabancı sayısı kuralı serbest olsun diyen bir yönetimin dzemali , pandev transfer yapması
Devre arasına kadar 10 maç var lider arasında kaç puan farkı olacak
Devre arasında transfer yapılması imkansız gibi duruyor dzemali 2,3milyon euro Pandev 2,4milyon euro
İçeriden yapılması gereken takviyeler var Engin eboue ,Sabri
Takımın bütçeci 70 milyon euro bu rakam 30 milyon euro düşmeli belkide daha aşağı düşmeli
Hamit ve Selcuk, Veli ve Gökhan töre'den 2 kat fazla para kazanıyor .

Prandelli ile yollarımız ayrılmalı. Hocamız gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yarattı. İnatla aynı hataları yapmaya devam ediyor. Acaba kulüp takımı hocalığını mı unuttu milli takımda çalıştığı sürede ? Valla anlamıyorum bu kadar da kötü hoca değil adam.
Bu takım da net bir şekilde Burak,Selçuk,Yekta kadro dışı bırakılmalı. Olcan ile de durumu konuşulmalı. Saha içindeki tavırlarından potansiyel Burak Yılmaz'ı görüyorum.
Ek: Ayrıca şu an da öyle bir hava hakimki sanki futbolu Abdurrahim Albayrak yönetiyor gibi hissediyorum. Bu bir kişisel his değilde gerçekse vay halimize. Ali Dürüst'ün sportif aş olayı gerçektir inşallah.

Yine döndük 3 sezon önceki kara günlere... Tek isteğimiz güzel, tempolu futbol, varsın 3 puanı zor alalım ama kanser eden futbol(futbol demeye bin şahit) olmasın.

Ligin 8. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan takımımızin ilk 11'i belli oldu.

İtalyan teknik adam çok konuşulan bir hamle yaptı. Prandelli, Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'i ilk 11'e almadı.

Aynı zamanda, yeni başkan Duygun Yarsuvat'ın gelmesiyle birlikte affedilen Sabri Sarıoğlu, hafta içinde çıktığı idmanlarla 11'e dahil edildi. Bu durum kafalarda soru işaretleri bıraktı.

İŞTE GALATASARAY'IN 11'İ: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Telles, Hamit, Selçuk, Yekta, Olcan, Emre Çolak, Burak Yılmaz

Kasımpaşa'nın ilk 11'i: Isaksson, Orhan, Donk, Barış, Sancak, Andre Castro, Scarione, Alpaslan, Babel, Adem, Tunay

Cehenneme kadar yolun var Prandelli! Selçuk, Burak, Abdürrahim'i de al cehenneme git! O tarihi eser Yarsuvat'a da yazıklar olsun. Gerikafalı GS düşmanları!

B.Dortmund maçı ilk 11'miz:

Muslera
Tarık Semih Chedjou H.Balta
Selçuk-Melo
Hamit-Sneijder-Dzemaili
Umut

Yine değişik ve ilginç bir 11.

Bu maçtan tabiki ümidim yok. Çünkü görünen köy kılavuz istemiyor.

Beni daha çok Arsenal-Anderlecht maçı ilgilendiriyor. Umarım Arsenal bir süprize izin vermez ve Anderlecht'i mağlup eder. Hatta 4 5 fark atarsa çok makbule geçer.

Şu hayatta asla ırkçı olmadım. Ama evrimin ilk elemesi gereken ırk kesinlikle Almancılardır . Almanya'nın 2. dünya savaşını kaybetmesinin dolaylı en olumsuz sonucu bu insanların ülkelerine yerleşmesidir sanırım. 4 yıldır olay çıkabilecek en az 10 maç olmasına rağmen içerde 1 tane olay çıkmıyor ama takım ne zaman batı Avrupa'ya gitse olay var. Clujda olay yok ama Londrada var. Bu tek bir grubu işaret ediyor. ''Almancılar''
Takım iyiyse övün , kötüyse azıt. Galatasaray tribünü 3 kuruşluk almancıların mastürbasyon yeri değildir. Umarım yönetim Avrupa'ya bilet satmaz bir daha. Biz gerizekalıyız zaten yıllardır olay çıkartmadığımız için. Bİ bu almancılar akıllı.
Tatile gidersin otelin problem kaynağı almancılar.
Yazın uzun yolda saatte 5 adet yabancı plakalı tepesinde bütün evi taşıyan arabaya küfretmeden gitmek imkansız.
Es kaza birisiyle konuşsan yüzde 80 hava civa atmaya başlar.. Oysaki oturduğu muhitin üç kuruşluk adamıdır.Arabasıyla hava yapmaya bayılırlar ama anlatmak istediği şeyi anlatacak Türkçe'si bile yoktur.
Ben Merkel olsam Türkiye'yi ''bunları size geri veririm'' diye tehdit ederim.

Oyun olarak en azından ne yapmak istediği belli ilk maçımızı oynadık. Bakmayın skor yazarlarına onlar zaten bununla ekmek yiyor. Ve Semih tebrik ederim o lafa o lafla cevap verdiğin için.