2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

gençlerbirliği maçı bizim için ciddi bir sınav olacak
kendi evinde iyi top oynayan diri bir takım
bu maçta oynayacağımız oyun ve skor gelecek için bir ışık verecektir

AND İÇTİK ŞAMPİYONLUĞA !

Gençlerbirliği deplasmanında ilk 11'imiz; Muslera - Sabri, Semih, Hakan, Telles, Selçuk, Emre Çolak, Hamit, Olcan, Burak Yılmaz, Umut Bulut

Chedjou, Melo, Sneijdersiz iyi de idare ettik ama fenerin balına sahip olmadığımız için 1 puanla ayrıldık, kötü de sayılmaz ama 20 dk daha dayanıp 3 puan süper olurdu. Çok iyi oynamadık ama rakibi de çok oynatmadık 1-2 kritik şutları dışında.

Hamit artık ayakları gitmiyor, yorulmayı geçtim ilk yarı da koşamıyordu. S.Gümüş girdiğinde istekli ve seri oynuyordu, potansiyel var, Hamit artık 11 başlamamalı. Ha bu arada bu takıma yabancı forvet şart !

Ben oynanan oyunu kötü bulmuyorum . 4-4-2 'de saha dizilimini çok iyi yapıyoruz özellikle deplasmanlarda. Evimizde ise daha telaşlı düzenden uzak ama iştahlı oynuyoruz. Alan kontrolü gayet başarılıydı , sol taraftan sürekli gol yiyoruz artık Telles kenara çekilmeli. Muslera / Sabri-Balta-Chedjou-Tarık / Sneijder-Selçuk-Melo-Çolak / Burak-Umut ideal kadro olur şu şartlarda . Semih çok formsuz , bugün için Emre Çolak'ın harika oyunu da görmezden gelinmemeli . Hamza hocaya destek olunmalı diye düşünüyorum , oynattığı futbol hem Galatasaray kültürüne uygun hem de bu ligde iş görür sistem . Yerine gelip daha başarılı olacak bir isim Türkiye şartlarında çok azdır , yabancı teknik adamlarla yaşadığımız hüsranlardan sonra yerli hocalarla devam edilmeli. Doğru mentalite , doğru kadro , devam....

Rakipte Gosso'yu çok beğendim.(Türkiye şartlarında zaten iyi bir oyuncuydu ama bu yıl seviye atlamış gördüm ben ) Ayak hakimiyeti , fizik gücü çok iyi . Takipte kalınmalı.

Gosso'yu bende çok beğeniyorum.
Uygun fiyata alınabilir.
Ama Abdurrahim Albayrak transfer olmayacak dedi.
Umarım böyle bir hata yapmazlar.

Eğer mali durum denilen gibi kritik düzeydeyse bence de transfer yapmasınlar. Mevcut kadro çok rahat şampiyonluğa yürür.

Onun dışında elbet bir yerde puan kaybı gelecekti. Bu kadar eksiğin olduğu daha da önemlisi rezalet bir zeminde oynanan maçta olması kabul edilebilir.

Dünkü maç için yorum yapmıyorum... Genel olarak fikrimdir ;
Hamit'i oynatmaktaki ısrarın sebebini bir türlü anlayamıyorum...
Bazı maçlarda, Umut'un maç içinde sağ açıkta oynatılmasında ki amacı bir türlü anlayamıyorum. Sneijder in de sol açıkta...
Hele hele iki tane mahalle takımına 13 gol attık diye , Hamza Hocayı yerlere göklere çıkartan taraftarımızı hiç anlamıyorum.

Huntelaar ve Adebayor un sözleşmesi Haziran ayında bitiyor... Bu adamların ikisini de kaçırırsak yazık bu yönetime..

Geçen hafta bize karşı hep hücum oynayan Mersin bugün Fenerbahçe karşısında savunmadan başka bir şey yapmadım. Kalecileri gününde olmasa tarihi fark yerlerdi.
Her hafta olduğu gibi bu hafta da penaltı kazandılar ama Diego ile yararlanamadilar. Çok bal bir takım bu fenerbahçe. Kaç haftadır tek farklı kazanıyorlar. Adamlar bir şekilde işin içinden çıkıyorlar. Ama bu bal bakalım daha ne kadar götürecek onları.

Hamit gibi top tutacak, akıllı bir oyuncumuz çok az olduğundan Hamit oynuyor. Telles neredeyse her maç ilk 11 oynuyor ama olmayacak gibi duruyor. Ben olsam sol beke Tarık ya da Hakan'ı çekerim. Semih de çok formsuz. Onun yerine de Koray'a şans veririm. Ayrıca Dzemaili'ye ne oldu acaba ?

Hamit gibi top tutacak, akıllı bir oyuncumuz çok az olduğundan Hamit oynuyor. Telles neredeyse her maç ilk 11 oynuyor ama olmayacak gibi duruyor. Ben olsam sol beke Tarık ya da Hakan'ı çekerim. Semih de çok formsuz. Onun yerine de Koray'a şans veririm. Ayrıca Dzemaili'ye ne oldu acaba ?

Koray ve Hakan'ı Istanbul Büyükşehir maçında gördük.
Umarım Hamza Hoca sizin gibi düşünmüyordur.

Koray ve Hakan'ı Istanbul Büyükşehir maçında gördük.
Umarım Hamza Hoca sizin gibi düşünmüyordur.

Hakan Balta, Koray ya da Gökhan Zan tek ayaklarıyla Semih'ten daha iyi savunma yaparlar. Ben izlediğim kadarıyla Galatasaray tarihinde böyle rezil bir defans oyuncusu görmedim bundan sonra da göremem heralde. Kesik yemezse bjk maçına da yenik başlarız.

Hakan Balta, Koray ya da Gökhan Zan tek ayaklarıyla Semih'ten daha iyi savunma yaparlar. Ben izlediğim kadarıyla Galatasaray tarihinde böyle rezil bir defans oyuncusu görmedim bundan sonra da göremem heralde. Kesik yemezse bjk maçına da yenik başlarız.

Boğaç Abi ilk defa bir konuda katılmıyorum size :)
Bence 3'nün toplam ayağı Semih'in bir ayağı etmez :)

Alex Telles ve Bruma'ya Türkçe öğretmeni tutulacak. Haftanın 3 günü 1.5 saatlik Türkçe dersi alacaklar.

Galiba seneye bu 2 ismi yerli statüsünde oynatacağız.
Güzel olur.
Yabancı kontenjani açılmış olur.
Hayırlı olsun :)