2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Olcan solda defans yapmayı sevmiyor ve topsuz yavaş kalıyor, ayrıca boy dezavantajı da var. Haftaya Telles oynarsa güzel olur. Bize 1 puan da yeter ama o sahaya sinmiş olarak çıkmayalım yeter. Ki ben Hamza hocanın takımının oynayacağı oyun karakterinin cesur olacağına eminim.

Abi Bruma iyidir hoştur ama son toplarda hâlâ çok kötü.
Pas atması gereken yerde şut ceker, şut çekmesi gereken yerde pas verir.
Hâlâ o zihinsel beceriyi sağlayamadı.

Olcan Kadıköy'de olmaz. Çoğu zaman doldur boşalt yapıyorlar ve hava hakimiyeti iyi oyuncular lazım. Ben olsam Hakan Balta'yı oynatırım. İleri çıkmasına gerek yok.

Bende Hakan Balta ile başlarım bu ortama alışık ve beğenir veya beğenmeyiz adamın tecrübesi Telles'ten fazla,sağlam ve kompakt bir kadroyla çıkmalıyız.
MUSLERA,SABRİ,CHEDJOU,SEMİH,HAKAN,HAMİT,EMRE ÇOLAK(YEKTA)
,SELÇUK,SNEİJDER,UMUT ,BURAK 4-3-1-2 gibi oynamak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Orta saha üstünlüğünü elde tutmalıyız, topa sahip olmalıyız. Asıl baskıyı onlar hissedecek çünkü onlar için tamam devam maçı gibi birşey. Tabi bunlardan önce hakemin her maç yerlerde sürünüp ahlaksızlıkla penaltı almaya çalışsan, olmayan faulleri oldu göstermeye çalışan Fbli oyuncuların tuzağına gelmemesi lazım.

Hafta sonu şöyle çıkılabilir hem yabancı hakkı avantajımız da olur yedekte :

Muslera
Sabri-Chedjou-Semih-Hakan
Selçuk- Hamit
Olcan- - - Sneijder - - Yasin
Burak

Ayrıca Pandev'in pivot santrafor özelliğini, pas dağıtımını, oyun zekâsını ve tekniğini beğendim. Yasin de gün geçtikçe daha da iyiyor maşallah. Emre biraz fazla özgüvenli.

Her zaman olduğu gibi ortamı gerip pislik yapacaklardır. Soğukkanlı ve sakin olmalıyız. Tempoyu düşürmemiz lazım. En az 1 puan almalıyız mutlaka. Erken gol yemeyelim, defansta basit hatalar yapmayalım gerisini Wesley halleder zaten. Futbolcuların sahaya özgüvenli ve hırslı çıkması da çok önemli.

--------------------------Muslera----------------------

---Sabri---------Chedjou-------Koray--------Balta

------------------Hamit-------Dzemaili------------

-----Bruma--------------Wesley-------------Yasin---

---------------------------Burak----------------------------

--------------------------Muslera----------------------

---Sabri---------Chedjou-------Semih--------Olcan

------------------Hamit-------Selçuk------------

-----Bruma--------------Wesley-------------Telles---

---------------------------Burak----------------------------

Bu şekilde sahaya çıkacağımızı düşünüyorum

Buraya herkes favori kadrosunu yazıyor, maça çıkacak kesinleşmiş kadroyu değil. Ben şahsen geri ve yan pastan başka bir halta yaramayan, her ikili mücadelede kendini yere bırakan Selçuk'a kadromda yer vermiyorum. Bunun için de kimseye hesap vermek zorunda olduğumu sanmıyorum.

Boğaç;
Git bir su iç sakinleş. Kimse sana hesap sormadı. Burası forum konuşulan fikirlerin paylaşıldığı yer. Her tersi durumda ''ben kimseye hesap vermek zorunda değilim'' diye ortaya mı atacaksınız kendinizi? Sebebini yazmışsın zaten güzel de açıklamışsın. Senin fikrindir eyvallah.
Artık yazarken 10 defa düşünür olduk biri çıkıp yanlış anlayacak mı diye..

-----------------------Muslera--------------------

Sabri--------Semih---------Cedu---------Hakan

--------Hamit------Selçuk------Dzemaili--------

-----------Bruma(Emre)--------Wesley----------

----------------------BURAK---------------------

İkinci yarıda duruma göre Umut,Yekta,Olcan,Tarık,Koray,Bruma(Emre)Yasin(Pandev)

Albayrak ara transferde Podolski ile anlaştığımızı ama yabancı kontenjanından alamadık demiş. Şaka yapıyor heralde Dzemaili, Pandev Türk galiba. Kulüp hepten sirke döndü.

Galatasaray 2 - 2 Başakşehir

Geçen hafta Kadıköy'de 0-0'a yatmaya çalıştık. Beceremeyip kaybettik. Bu hafta kendi evimizde 2-0'ın üstüne oynadık. Yine skoru koruyamadık ve beraberliğe razı olduk. Hatta son dakikada rakip oyuncu biraz becerikli olsa yenilecektik.

Galatasaray puan kaybedebilir. Ancak bunu oynayarak yapar. Yatarak değil!.. Hamza hoca böyle devam ederse ligin sonunu göremez.