2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Drenthe harikalar yaratmaya devam ediyor Erciyeste. Yeteneklerinden birşey kaybetmemiş. Çok hızlı, rahat çalım atabilen, duran topları ve uzaktan şutları harika. Seneye sınırlama kalktığı için ucuza düşünülebilir ve ihtiyacımız olan bir futbolcu.

Sergen Yalçın ile çıkışa geçen Sivasspor deplasmanı Eskişehirspor deplasmanından daha önemli. Eskişehirspor gibi vasat bir takımı zorla yendik. Hava soğuk, deplasman zor felaket tellallığı yapmak istemem ama maç 0-0 kokuyor.

Anadolu'nun en iyi 3 takımı Bursa,Sivas,Eskişehir'dir. Son 5 yıla bakarsak.

Ve geçen sene bu takımlara karşı deplasmanda 7 puan bırakmışız;

Bursa 1-1 GS
Eskişehir 0-0 GS
Sivas 2-1 GS

Bu sene ise hepsini kazanabilmeyi bildik Allah'a şükürler olsun ki.

Takım olarak çok iyi oynadık. Özellikle Hamit'i defans-ofans arasındaki köprü rolünde beğendim. Yasin çok küçümsenmişti ilk alındığında ama forma şansı bulduğu her maçta faydalı olmaya çalıştı, oldu da. Son anlarda bazı önemli fırsatları değerlendirsek 5 bile yapardık ama -11 derecede buna da şükür. Hakeme rağmen galip geldik, önemli bir engeli daha aştık.

İyi başladık fakat maç sonu yine mala bağladık. Şu geri ve yana pas vermekten başka bir halta yaramayan Selçuk ne yüzle oynatılıyor hâlâ? Defansımız da amatörce hatalar yapmaya devam ediyor. Ancak hakemlerin de rezalet olduğunu söylemek gerek. Çok uğraştılar maçı rakibe vermek için. Sonuç olarak zor deplasmandı ve kazandık.

Tam gelip bu hafta Hamit oynasın son maç iyi oynadı hem de FB maçına Melo kart cezalısı olmadan gelir diye, Melo sezonun son maçlarına kadar anca iyileşecekmiş. Artık şampiyonluk yolunda Hamit'e büyük iş düşüyor, umarım Sivas maçındaki oyununda istikrarı sağlar.

Çok bereketli bir hafta oldu. Allah devamını getirsin inşallah.

Melo'nun sakatlığını inşallah Hamit doldurur. Ondan çok şey bekleyerek transfer ettik onu. Gerekeni bu zor dönemde yapmalı.

Bu sene lig yarışı çok değişken... Umarım sonunda biz şampiyon oluruz.

image.png

image.png

Hakem'in maç içinde Bilal'e dediklerini okuyun lütfen.
O zaman şampiyonlukta en büyük rakibimizin federasyon ve hakemler olduğunu görün.

Şu kulübün beyni hoşaf olmuşlarca yönetildiği ortada. Gidiyorlar onay verdikleri yabancı sınırı kararına son dakika da itiraz ediyorlar ve sonra da geri alıyorlar.

Söz konusu TT Arena olunca takım bi şekilde taraftarın gücüyle iyi oynayıp 3 puanı alıyor. Yarın da umarım 3 puanı alıp Kadıköy'e lider gideriz. Feneri Kadıköy'de yenmek gibi boş beleş takıntıları bırakalım onlar düşünsün, 1 puan bize yeter Kadıköy'de(beraberliğe yatmamak koşuluyla) . Sonrasında yine önümüze bakarız, tabi öncelikle yarın akşam ki maçı kayıpsız atlatmalıyız.

Fb'nin puan kaybetmesi iyi oldu.
En azından daha rahat çıkacağız maça.

Oranın iğrençliklerini hepimiz biliyoruz.
Puan almak çok zor.
Şahsen 1 puan bile beni mutlu eder fazlasıyla.

Ben maça Bruma ve Yasin ile Çok olmaz taraftarı değilim.
Ben olsam ;

Muslera
Sabri Koray Chedjou Telles
Hamit Yekta Selçuk Olcan
Sneijder Burak (Umut)

ilk 11'i ile çıkardım. Hem orta saha daha kalabalık olur. Hem de sol tarafta fazla açıklık vermeyiz.

Tabi Hamza hoca ve ekibi en doğru 11i çıkaracaklardir.