2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Galatasaray'a puan kaybetsin diye 8 günde 3 maç verdiler 9 puanla bitirdik. Ama ne oldu Fener kaybetti, Beşiktaş kaybetti. İlahi adalet..

2 hafta sonra Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Başakşehir'in futbolcusu Orhan Ak ve Emre Belözoğlu, Mudanya'da feribotta saldırıya uğradı.

Pazarlıklar Nasıl Geçti ?

Tuhaf işlerin döndüğü her sezon Allah'ın adaletiyle şampiyon olduk. Playoff denen alenen feneri kurtarma adı altındaki saçmalıkta bile Allah bize onların stadında şampiyonluk yaşatarak oyunlarını başlarını yıktı. İçiniz rahat olsun.

Muhammed çok güzel ifade etmiş.
Muhammed'in yazısını okuyunca aklıma Fatih Hoca'nın şu sözü aklıma geldi.
Herkesin adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti şaşmaz.

Stancu ile ayrıca konuşacağım demiş Cavcav. Ne zamandan beri gol kaçıran futbolcuyla konuşuluyor ? Ayrıca bizim yönetim tarihin en gerizekalı yönetimidir, şike dahi yapamazlar. Herkes ağlamaya başlamış, zıbarsalar da geberseler de 4.yıldızı gözlerine gözlerine sokacağız.

Stancu ile ayrıca konuşacağım demiş Cavcav. Ne zamandan beri gol kaçıran futbolcuyla konuşuluyor ? Ayrıca bizim yönetim tarihin en gerizekalı yönetimidir, şike dahi yapamazlar. Herkes ağlamaya başlamış, zıbarsalar da geberseler de 4.yıldızı gözlerine gözlerine sokacağız.

Ankara'da ki Gençlerbirliği-Beşiktaş maçında kaçırdığı bomboş kaleye kaçırdığı gol pozisyonunun hesabını alsın önce.

Kalecileri de elini uzatmamış da geri çekmiş. Şike için para hesabını ve matematiği ögrenirken fiziği unuttular.

Eski kalecilerinin kendi maçlarında yediği golleri konuşsunlar önce.
Serkan Kirintili ve Ertuğrul'u konuşsunlar.
Serkan'ın bu sene Rize'de oynadığı ve Fb'nin 5-1 kazandığı maçta özellikle Caner'in frikikten attığı golü izlesinler.

Fenerbahçe gizlice arkamızdan geliyor.
Açıkçası korkuyorum başımıza Denizli faciası gelmesinden.
Istanbul Belediye, Fenerbahçe'ye maçı verir.
Beşiktaş'ı muhakkak yenmeliyiz.
Umarım Arena'da ki maçta taçdan yediğimiz gol bizi şampiyonluktan etmez.