2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Helal olsun bu sezon aldıkları 70 puanın 30 u 85 den sonra geldi, hatta 30 puanın yarısı da 90 dan sonra geldi. Balderesi sonsuza dek akıyor, kurumadı o dere.

Birkaç maç önceye kadar Beşiktaş bizden en az 1 puan alır diye düşünüyordum ama şimdi son haftadan önce şampiyonluğu ilan edicez gibi hissediyorum. Fener 2 de 2 yapamaz, hatta Mersin'i de yenemezlerdi ama 90+3 sağolsun.

Birkaç maç önceye kadar Beşiktaş bizden en az 1 puan alır diye düşünüyordum ama şimdi son haftadan önce şampiyonluğu ilan edicez gibi hissediyorum. Fener 2 de 2 yapamaz, hatta Mersin'i de yenemezlerdi ama 90+3 sağolsun.

Benim içimden biz Allah'ın izniyle Beşiktaş' ı 2-0 ya da 3-0 geçeriz.
Fenerbahçe'de eğer İBB bilerek maçı vermezse puan kaybeder ve haftaya bugün şampiyonluğumuz resmileşir.

Bu arada 5 haftadır gol yememe mevzusunu sezon sonuna kadar yayacağımızı düşünüyorum. Bu da şampiyonluğun kilidi olarak öne çıkacaktır sezon sonu, tabi Allahın izni ile şampiyon olursak.

BJK kutsal ittifakları gereği haftaya asılacaktır. Daha da önemlisi ŞL için yine zorlayacaklardır. Onlar nasıl olsa havlu attı psikolojisine girmememiz gerek. 4 maçtır yenilmiyoruz, TT Arena'da süper finaldeki 2-2 hariç puan kaybımız yok.
Rize'nin galibiyeti de iyi oldu, bizim maça kağıt üstünde amaçsız çıkacaklar tabi birileri yaptığı en iyi işi yapmazsa.

Ben artık oyuna felan rakiplerin ne yaptığına,nasıl şike yaptılarına bakmıyorum.Bize 4 günde 4 maç verdiklerinde aynen şunu dedim çevreme.Herkesin bir planı ,tuzağı varsa Allah tuzak kuranların en üstündedir.İlahi adalet yerini bulacak.

Gardı tamamen düşmüş, nakavt olmuş, bitik bir Beşiktaş. Böyle maçlarda genelde gol 60-70 den sonra gelir ama bu tip maçları hep kazanmışızdır. Benim tahminim hafta sonu Arena'da şampiyonluk kutlayacağımız ama yine de inşallah diyelim, Allah yardımcımız olsun.

Sivas maçına Sneijder, Melo, Muslera ve Burak götürülmemiş.
Yedek kasalardı daha iyi olurlardi.
Allahın izniyle gerek kalmaz tabiki.
Ama aksi bir sonuç hafta sonu öncesi büyük moral bozukluğu olur.
Allah korusun tabiki.

Beşiktaş maçına gelecek olursak da Allahın izniyle yine gol yemeyiz.
Birde Hamza hoca Umut'a ilk 11 de forma şansı vermez Umarım derbi maçta.

İçimde kötü bir his var en azından şu maçlar aynı saatte oynansaydı . Hamza Hocanın derbi kadrosu çıkarmakta sıkıntılı olduğunu biliyoruz Allah yardımcımız olsun .

Umut Bulut'u herşeye rağmen burada destekledim, golü koklar iyi forvettir ama lütfen artık derbilerde sağ forvet olarak oynamasın LÜTFEN ! Bu akşam da Sivas maçında forvet arkası oynadı. Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Bu olay git gide Sow'un sol açık oynaması olayına dönüyor. Ya çıkar tek forvet Umut eyvallah ya da bırak o mevkide oynayabilecek futbolcular oynasın.

Yedek oyuncular yani bugünkü 11 Hamza hocaya ihanet etti . Elinize bu kadar rahat bir maç gelmiş kendinizi göstermeniz için bir fırsat ama dağlara taşlara ortalar , değerlendirilemeyen pozisyonlar , yapılan savunma hataları , top kayıpları , kaleci hatası inanılmaz gerçekten.

Yedek oyuncular yani bugünkü 11 Hamza hocaya ihanet etti . Elinize bu kadar rahat bir maç gelmiş kendinizi göstermeniz için bir fırsat ama dağlara taşlara ortalar , değerlendirilemeyen pozisyonlar , yapılan savunma hataları , top kayıpları , kaleci hatası inanılmaz gerçekten.

Sinan,Aydın, Dzemaili ve Aydın'in bu takımda yeri yok.
Ilk gol Emre'nin hatasiydi.
Umut'un miladı doldu artık.
Yerine Emre Güral transferi iyi olur.

Yasin olmazsa gidecekti final.
Hamza Hoca da Allah'tan zamanında gerekli hamleleri yaptı.
Biraz daha geç kalmış olsak kim bilir neler konuşacaktık şimdi.

Hamza Hoca, Umut'u 90 dakika oyunda tutarak derbide yer vermeyeceğini belli etti ki zaten böyle de olmalıydı.