2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Pandev Genoa ile anlaştı diye biliyorum. Kaleye Akhisar'ın kalecisi ile anlaştık diye haber çıkmıştı geçen haftalarda. Sabri'nin alternatifi yok(tuhaf bi cümle :) ) bu sebeple Eboue'den önce Tarık şutlanmalı acilen. Ayrıca 10 gün sonra sezon bitecek ve 11 yabancı sınırının olduğu yeni bir sezon için transfer çalışmaları daha rahat yürütülecektir diye umuyorum.

Pandev Genoa ile anlaştı diye biliyorum. Kaleye Akhisar'ın kalecisi ile anlaştık diye haber çıkmıştı geçen haftalarda. Sabri'nin alternatifi yok(tuhaf bi cümle :) ) bu sebeple Eboue'den önce Tarık şutlanmalı acilen. Ayrıca 10 gün sonra sezon bitecek ve 11 yabancı sınırının olduğu yeni bir sezon için transfer çalışmaları daha rahat yürütülecektir diye umuyorum.

Kayseri Erciyes' in kalecisi Gökhan Değirmenci ile anlaştık Muhammed.

Bu arada Kupada rakibimiz Deplasmanda Fb'yi 3-0 yenen Bursaspor oldu.

Bu arada şimdi üzücü bir haber geldi :(
Hamza Hamzaoğlu'nun yardımcısı Yıldırım Uran kalp krizi geçirdi.
Geçmiş olsun :( :(

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'a, taraftarları dünyada ilk kez gerçekleştirilecek bir koreografi ile destek verecek.

Derbi maçları öncesi yapılan başarılı tribün gösterileriyle dikkati çeken Galatasaray'da, Beşiktaş müsabakasında da bu gelenek devam edecek ve yapılacak koreografi dünyada bir ilk olacak.

Hazırladıkları tribün şovuyla ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulunan UltrAslan taraftar grubu başkanı Veysel Giley, "Tüm tribünleri kapsayan bir görsel şov yapacağız. Bunu sadece Barcelona kartonlarla denemişti ve biz daha farklı şekilde gerçekleştireceğiz" dedi.

Türk Telekom Arena'da tüm tribünlerin koreografinin parçası olacağını vurgulayan Giley, "Tüm katlarda ayrı ayrı şovlar olacak. Çok farklı bir şey sergileyeceğiz. Hep ilkleri gerçekleştiren bir kulüp olarak, dünya çapında bir ilke imza atacağız. Bütün Galatasaraylılar bunu bir parçası olacak" değerlendirmesinde bulundu,

Giley, kale arkası tribünlerinde kartonlar ve makaralı sistemle çekilecek görsellerin, diğer tribünlerde ise sadece kartonların kullanılacağı koreografinin bir çok ayrıntıyı barındıracağını dile getirirken, "Herkesin gıpta ile bakacağı, 'keşke ben de Galatasaraylı olsaydım' diyeceği bir tribün şovu olacak" ifadelerini kullandı.

Heyecanlandım şimdiden :)

FLAŞ! Son hafta karşılaşacağımız Çaykur Rizespor'un teknik direktörü bugün Ak Saray'a çağırıldı!

SORUYORUZ!

1- Galatasaray'ın son haftadaki rakibi Ç. Rizespor'un hocası Hikmet Karaman, neden Cumhurbaşkanı tarafından çağrıldı?

SORUYORUZ!

2- Geçtiğimiz gün Rıdvan Dilmen ile görüşen Cumhurbaşkanı'nın Galatasaray'ın bir hafta sonraki rakibinin hocasıyla ne işi olur?

SORUYORUZ!

3- İsmail Kartal'ın "Rize maçları kolay geçmeyecek. Onlara güveniyorum." sözünün GÜVENİNİ NEREDEN ALDI?
SORUYORUZ!

4- Cumhurbaşkanı'nın bir hafta içerisinde 2 kritik kişilerle görüşmesini(!) hangi basın ve medya yazabilir?

Şu saatten sonra HER ŞEYE hazırlıklı ol Galatasaraylı! Şampiyonluğumuzun önüne geçmek isteyecekler. Alayınızın oyunlarını BİZ BOZACAĞIZ!!

3 puan farkla öndeyiz. İki maç var, biri evimizde. Deplasmanda ise geçen hafta kalmayı garantileyen Rize var. Tamamen avanrajlıyız. Diyelim ki teşvik aldılar, maça asıldılar. Bir zahmet yenelim ikisini de. Eğer şuradan şampiyonluğu verirsek (bariz bir hakem hatası dışında) bunları mazeret kabul etmem abi. Rakibi küçümsemek gibi bir derdim yok ama Rize'yi de yenelim artık.

Ek olarak bunlar bence şampiyonluğumuza gölge düşürecek ve birilerinin kendini temize çıkarma argümanı olan spekülasyonlar. Rize maçı spekülasyonları gelecek hafta değil de şimdi çıkıyor. Sebebi şu ki biz son haftaya önde girersek alırız, bunu biliyorlar. Dertleri BJK maçı konsantrasyonumuzu düşürmek. Oyuna gelmemeli.

İBB'yi geçebileceklerine hiç ihtimal vermiyorum. 1 puan alırlarsa her zamanki gibi ballarıyla alırlar. O sebeple yarın şampiyonluğu ilan etme günü benim için.

Şu anda bizi de dolaylı olarak ilgilendiren bir maç var.
Trabzonspor-Balıkesirspor maçı bizi dolaylı ilgilendiriyor.
Trabzonspor bu maçı kazanırsa Belediye ile fark 1 puana inecek.
Belediye Uefa Kupası'na gitmek istiyorsa Fenerbahçe'ye yenilmemeli.
Çünkü kaybedersek haftaya Mersin deplasmanı gibi çok zor bir deplasmana gidecek ve Uefa şansını zora sokacak.
Bu yüzden Trabzonspor umarım Balıkesirsporu Yener ve Belediye'yi strese sokar.
Böylece Belediye, Fener maçına daha çok asılır.

Edit: Trabzonspor 3-2 yendi.

Gökhan Töre, Beşiktaş-Galatasaray derbisinde maç kadrosuna alınmadı. (Ligtv)

Hamza hocanın yapması gereken Umut'a ilk 11'de yer vermemek.
Serdar Kurtuluş'un kanadını Brumayla, Motta'nin kanadını da Yasin ile otobana çevirebiliriz.
Melo'nun yanında kim olacak acaba ?