Tuğba Palazoğlu İÜBGD'den ayrılmış, Herhangi bir takımla anlaşıp anlaşmadığı konusunda bilgisi olan var mıdır?
Şuan boşta. Muhtemelen görüşülür.
Tuğba Palazoğlu İÜBGD'den ayrılmış, Herhangi bir takımla anlaşıp anlaşmadığı konusunda bilgisi olan var mıdır?
Ama benim 1-2 numarayı yedeklemek için her zaman favori yerli oyuncum Meral'dir. Fundamentalının erkeklere yakın olması, önemli tecrübesi ve sahadaki karakteriyle çok beğendiğim bir oyuncudur. Her zaman da hazır kaldığını dünkü maçın hemen başında bulduğu 9 sayı ile gösterdi tekrardan. 1 sene önce 1 gün daha beklese alacaktık, geçen sene yine bize teklif edildi ama parasızlıktan alamadık. Sözleşme durumunu bilmiyorum. Bakalım bu sene nolacak?
Meral'in attığı her sayıda hem içim acıyor, hem de saygım artıyor. Yaşından dolayı performansı düşer mi diye sorguluyorum ama dün de şahit olduk verdiği katkıya.
Bu arada, emin olmamakla birlikte, Parker Rusya'dan ayrılmak istiyor diye bir şeyler okuduğumu hatırlıyorum. Olası bir senaryoda, kancayı Sancho'ya takarlar. Düşüncesi bile ürpertiyor.
Eğer biz bütçeyi daha da azaltacaksak, Sancho takımdan ayrılacaksa gideceği 3-4 takım var. Fenerbahçe veya Rus takımları. Malesef.
Seiomone son sezonundan sonra bir daha buraya gelmem burada çok pis işler dönüyor demişti. Yine hakemler tarafından fenerbahçe'ye verilen şampiyonluktan sonra.
Hiç inanmıyorum buna. İstesek gelir. Hatta Zellous'un yerine cuk oturur ama üç sayı yüzdesi sıkıntı. Bir iki söylenti var. Tuğba'yı herhalde gelecek sezon kadromuzda görebilme ihtimalimiz yüksek olabilir.
4-5'e bıraksa Fener'den Nevlin Nevlini düşünmeliyiz. 5-10 dakika idare eder. Hem TBF kadro'da 2 devşirmeye izin veriyor. Bırakırlar mı bilmem.