Markoyla Cenk giderse Ünal Aysal şubeyi kapatsın.
Marko giderse kapansın, Langford gelmezse kapansın, maça çıkılırsa kapansın.. şube şube değil açma kapama düğmesi sanki..
Markoyla Cenk giderse Ünal Aysal şubeyi kapatsın.
Koponen falan nasıl akla gelmiyor şaşırdım doğrusu. Tam bizlik adam.
UPDATE: As Greek portal Sport24 reported and we can also confirm, Olympiacos is also interested on the player and he has contacted the player. However the 200.000 euros buy out is much more than the Reds are willing to spend.
Eurohoops - Galatasaray interested on Bertans | Eurohoops
ben yönetimden bunu bekliyordum açıkçası ve yine beni yanıltmadılarMurat Özyer çok önemli açıklamalar yaptı!
Sarı-kırmızılı kulübün basketbol şube koordinatörü Özyer, erkek ve kadın takımlarında iç transfer çalışmalarını sürdüğünü kaydederek, "Erkeklerde geçen seneye oranda daha ekonomik bir bütçeyle yola çıkacağız. Elimizdeki bütçeyi daha efektif kullanarak, hem Türkiye'de hem de sadece sportif başarıyla ikinci kez doğrudan katıldığımız THY Avrupa Ligi'nde geride kalan sezon yaşadığımız başarıyı ileri götüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
Geçen sezondan daha az bütçe,taşlar yerine iyice oturdu artık.
geçen seneden daha düşük bütçeymiş anlaşıldı seneye sadece futbol maçlarını izleyeceğim yazıklar olsun..Murat Özyer çok önemli açıklamalar yaptı!
Sarı-kırmızılı kulübün basketbol şube koordinatörü Özyer, erkek ve kadın takımlarında iç transfer çalışmalarını sürdüğünü kaydederek, "Erkeklerde geçen seneye oranda daha ekonomik bir bütçeyle yola çıkacağız. Elimizdeki bütçeyi daha efektif kullanarak, hem Türkiye'de hem de sadece sportif başarıyla ikinci kez doğrudan katıldığımız THY Avrupa Ligi'nde geride kalan sezon yaşadığımız başarıyı ileri götüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
Geçen sezondan daha az bütçe,taşlar yerine iyice oturdu artık.
Murat özyerden nefret ederim ama kim ne derse desin şube koordinatörü ve şuan için tek açıklamayıda o yaptı murat özyeri de bu kadar küçümsememek gerek illa bildiği bir takım şeyler vardır .Ve artık o en başlardaki 22-23 milyon euroluk bütçelere inanların sayısıda oldukça azalmış görülüyor bende dahil ama inşallah yanılırızda o seviyede bir bütçemiz olurAçıklamayı yapan MURAT ÖZYER.. O ne dese tersi oluyor..Transferler yapılınca anlayacağız bütçenin ne kadar olduğunu.. Ben bu sene daha yüksek olacağını düşünüyorum.. Bakalım göreceğiz..!
oh açıklamada gelmiş yok kabasakal yok zaza yok langford boşu boşuna umutlandırdınız insanları ayıptır 22-23 milyon euro bütçeye ne oldu acaba merak ettim o bütçeleri söyleyenler şimdi nerede acaba hadi çıkın mantıklı açıklamalar yapın
oh açıklamada gelmiş yok kabasakal yok zaza yok langford boşu boşuna umutlandırdınız insanları ayıptır 22-23 milyon euro bütçeye ne oldu acaba merak ettim o bütçeleri söyleyenler şimdi nerede acaba hadi çıkın mantıklı açıklamalar yapın