• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo-Hickman-Barış
Aradori-Sinan
Darden-Cenk
Erceg-Kerem-Bertans
Zaza-Furkan-Tyus

Koponen falan nasıl akla gelmiyor şaşırdım doğrusu. Tam bizlik adam.

Murat Özyer çok önemli açıklamalar yaptı!

Sarı-kırmızılı kulübün basketbol şube koordinatörü Özyer, erkek ve kadın takımlarında iç transfer çalışmalarını sürdüğünü kaydederek, "Erkeklerde geçen seneye oranda daha ekonomik bir bütçeyle yola çıkacağız. Elimizdeki bütçeyi daha efektif kullanarak, hem Türkiye'de hem de sadece sportif başarıyla ikinci kez doğrudan katıldığımız THY Avrupa Ligi'nde geride kalan sezon yaşadığımız başarıyı ileri götüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Geçen sezondan daha az bütçe,taşlar yerine iyice oturdu artık.

UPDATE: As Greek portal Sport24 reported and we can also confirm, Olympiacos is also interested on the player and he has contacted the player. However the 200.000 euros buy out is much more than the Reds are willing to spend.

Bertans için Oly'nin de ilgisi varmış, ama avantajlı olan taraf bizmişiz.

Sarı-kırmızılı kulübün basketbol şube koordinatörü Özyer, erkek ve kadın takımlarında iç transfer çalışmalarını sürdüğünü kaydederek, "Erkeklerde geçen seneye oranda daha ekonomik bir bütçeyle yola çıkacağız. Elimizdeki bütçeyi daha efektif kullanarak, hem Türkiye'de hem de sadece sportif başarıyla ikinci kez doğrudan katıldığımız THY Avrupa Ligi'nde geride kalan sezon yaşadığımız başarıyı ileri götüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

ben yönetimden bunu bekliyordum açıkçası ve yine beni yanıltmadılar:)
neyse canımızı sıkmayalım ama umarım böyle olmaz

geçen seneden daha düşük bütçeymiş anlaşıldı seneye sadece futbol maçlarını izleyeceğim yazıklar olsun..

Arroyo-Transfer-Niko
Transfer-Sinan
Transfer-Transfer
Erceg-Transfer-KG
Furkan-Transfer

Şuan sözleşmesi bitenler dahil 6 oyuncu lazım PG için Arroyo'yu yedekleyecek Türk biri lazım piyasada burası için alternatifler ; Barış Ermiş,Mehmet Yağmur,Kerem Tunçeri,Ender Arslan benim burada son tercihim Ender olur açıkçası.2 numara için 2-3 değil 1-2 oynayan biri lazım burası içinde alternatif çok ; Bobby Brown,Hickman,Dalaney,Bo,Jamont diye gider bu liste benim ilk tercihim Hickman olur burada Jamont olmayacaksa.3 numara için iki isim lazım burada alternatif az eldeki Cenk-Marko ile devam etmek en mantıklısı olmuyorsa alternatif adaylar Darden ve Serhat Çetin olur ve Marko zu CSKA olursa Micovda zorlanabilir.4 numara için Atletik biri güzel olur gerektiğinde 5 de oynayabilecek , Bertans pek iyi olmaz bence Erceg varken Slaughter düşünülebilir Lawalde belki olabilir Pivot tercihine göre tabii gönül Derrick Brown ister.Pivot içinde alternatif çok değil koç sırtı dönük oynayan birini istiyor en iyi tercih Borusis olmazsa Sofo pek alternatif yok.

Ben basketboldan çok anlamam,tüm ilgim Mahmuti ile Euroleague oynadığımız sezondan sonra başladı.O yüzden yanlış düşünüyorsam düzeltin lütfen.

Bu Murat Özyer'in takip ettiğim dönem içerisinde bir faydasını görmedim.Şubede ne zaman bir skandal patlak verse kendisinin adı geçiyor.Ne zaman kötü bir haber olsa altından Özyer çıkıyor.Tüm açıklamaları fiyasko,tüm hareketleri yönetimden bağımsız.Şuacan olayı vardı mesela.Şubenin içindekiler pek ilgilenmedi ama dışarıdan izleyen ben ve benim gibilerin çok dikkatini çekti.Murat Özyer'e Twitter'dan bu konuyla alakalı sorular sorduğumda da hep dalga geçer gibi cevaplar verdi.Sonuç olarak o Şuacan,en son verilen şampiyonluk yemeğine de katıldı,plaketini aldı.

Her neyse dediğim gibi pek aram yoktur basketbolla.Şurada değerli Galatasaraylıların fikirlerini okumak,arada da yazmak için bulunuyorum.Yanılıyorsam,Murat Özyer'in hakkını yiyorsam tekrar özür dilerim.Ancak transferden daha büyük bir sorun bence kendisi.Önce şubede görev alanları bir gözden geçirmeliyiz.Ondan sonra büyük bütçeler,yıldız isimleri konuşmalıyız.

Oh açıklama da gelmiş, yok Kabasakal yok Zaza yok Langford boşu boşuna umutlandırdınız insanları, ayıptır. 22-23 milyon Euro bütçeye ne oldu acaba merak ettim, o bütçeleri söyleyenler şimdi nerede acaba, hadi çıkın mantıklı açıklamalar yapın.

Açıklamayı yapan MURAT ÖZYER.. O ne dese tersi oluyor..Transferler yapılınca anlayacağız bütçenin ne kadar olduğunu.. Ben bu sene daha yüksek olacağını düşünüyorum.. Bakalım göreceğiz..!

Açıklamayı yapan MURAT ÖZYER.. O ne dese tersi oluyor..Transferler yapılınca anlayacağız bütçenin ne kadar olduğunu.. Ben bu sene daha yüksek olacağını düşünüyorum.. Bakalım göreceğiz..!
Murat özyerden nefret ederim ama kim ne derse desin şube koordinatörü ve şuan için tek açıklamayıda o yaptı murat özyeri de bu kadar küçümsememek gerek illa bildiği bir takım şeyler vardır .Ve artık o en başlardaki 22-23 milyon euroluk bütçelere inanların sayısıda oldukça azalmış görülüyor bende dahil ama inşallah yanılırızda o seviyede bir bütçemiz olur

Rahatladım valla Murat Özyer ne diyor ise tersi çıkıyor çünkü.
Bütçe kesin yükselecek bunu anladım .

oh açıklamada gelmiş yok kabasakal yok zaza yok langford boşu boşuna umutlandırdınız insanları ayıptır 22-23 milyon euro bütçeye ne oldu acaba merak ettim o bütçeleri söyleyenler şimdi nerede acaba hadi çıkın mantıklı açıklamalar yapın

Dün söylemiştim bunlar denecek diye. ilgilenmiyoruz. ilgilenmedik. bu bütçeyle ilgilenemeyiz. size kim 22-23 milyon euro bütçe olacak dediyse hesabı o versin. yönetim değil.

oh açıklamada gelmiş yok kabasakal yok zaza yok langford boşu boşuna umutlandırdınız insanları ayıptır 22-23 milyon euro bütçeye ne oldu acaba merak ettim o bütçeleri söyleyenler şimdi nerede acaba hadi çıkın mantıklı açıklamalar yapın

Su yazdıklarınıza yazıklar olsundan başka birşey demiyorum. Buradaki insanlar işleri güçleri yokta yalan söylemek bizlrei boşyere umutlandırmak için mi buraya yazıyorlar? O bahsedilen bütçeler gelicek oyuncular da gelince yüzünüz hiç mi kızarmayacak hiç mi utanmayacaksınız? Ne bu ÖZyer iki açıklama yapınca hemen sallama merakı? Çık git kardeşim o zaman buradan umutlanma. Sana kim diyor oku burayı umutlan diye. 2-3 gündür toplanmışsınız 5-6 kişi sürekli kötü söylemler. Yetti be artık. Tadını kaçırdınız forumun.

Geçen seneki kadro korunup 1 tane maliyetli oyuncu alınır (langford) gerisi de makul ücretli oyunculardan alınırsa bence yine iyi kadro kurulur.

Butce dusmeyecek daha guclu devam edicez demisti murat ozyer, takimin maca cikmadigi gundu gidin dinleyin. Aysalinda ayni aciklamari var. Butce gecen seneden 1 kurus bile duserse yonetime cok agir konusurum. 20 milyon demediler ama butce kesinlikle dusmeyecek dediler. Buda en az 14 milyon dolar demek.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Vaybe herkes yönetime sallamaya başlamış, daha geçenlerde arkasındaydınız, hani duruş sergilemişlerdiya!!! Ünal Başkan destekleyen biri olarak fb'ye hediye ettiği şampiyonluğu unutmayacağım, birde o kadar karar aldıkya ne değişti, soruyorum Tbf'de değişen birşey varmı, Şikecilee olan birşey varmi? yada seneye yine aynı şartlar olacak ve biz yine duruş sergileyeceğizmi? Değişen birşey olmamasına rağmen Ünal Başkan erkek takımının bu ligde bu şartlarda devam etmesine göz yumacaksa neden maça çıkmamış...
Sadece çok güçlü bir takımla her takı her şartta yeneriz...

En iyi savunmacımız ve şutorümüzü de kaybetmek üzereyiz daha Spanoulisi alacagız da Zaza gelecek de... Furkan 1.3 vermeyi kabul eden yöneticilere de bravo yani, düşündükçe sinirleniyorum. Şu adamın bu kadar para almasına sonra da Marko yeterli parayı verememize bu kadar ziyan bir sözleşme daha önce görülmemiştir heralde, bırak gidiyorsa gitsin ülkere sanarsın bulunmaz hint kumaşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri