• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhalde bu yıl olanlardan sonra Ergin hocaya çok iyi bir takım verilecektir, en azından olması gereken bu...

Murat Özyer Twitter'dan milli takımda oyuncularımızı ayartıyorlardı yazıp sonra üstünü kapatmış adam. Ne derse tersi oluyor. Geçen sene de ilgilenmedik spa ile denildi sonra koç ikna edemedik dedi. Benim derdim illa spa gelsin değil Spa'yı bir vizyon çerçevesinde değil kişisel tatmin için istiyor olmaları. Spa olmazsa o seviyede biri olsun. Kimse kafasına göre şu gelecek bu gidecek demiyor yönetimin içinden geliyor bu haberler.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Şube koordinatörü bu adam beğenmesekte bu açıklamalarından sonra +20 bütçe bekleyen kendini kandırır

Su yazdıklarınıza yazıklar olsundan başka birşey demiyorum. Buradaki insanlar işleri güçleri yokta yalan söylemek bizlrei boşyere umutlandırmak için mi buraya yazıyorlar? O bahsedilen bütçeler gelicek oyuncular da gelince yüzünüz hiç mi kızarmayacak hiç mi utanmayacaksınız? Ne bu ÖZyer iki açıklama yapınca hemen sallama merakı? Çık git kardeşim o zaman buradan umutlanma. Sana kim diyor oku burayı umutlan diye. 2-3 gündür toplanmışsınız 5-6 kişi sürekli kötü söylemler. Yetti be artık. Tadını kaçırdınız forumun.
ben ilk defa bugün olumsuz konuştum beni genelin içine sokma bu siteden çıkıp çıkmayacağımıda karışma tabiki de kimse zevk için yalan söylemez ama ben bu kadar kesin konuşulmasına karşıyım ben burada bilgi vermiyorum sadece okuyorum ama doğru görmediğim bir şey olursa da söyleme hakkım var o zaman hiç eleştiri yapmayalım herkes polliyanacılık oynasın . Benim için şuan için tek gerçekci duyum GALATASARAY basketbol şube koordinatörü murat özyerin söyledikleridir. İnşallah o oyuncuların hepsi gelir bende hepsinden teker teker özür dilerim .

Şube koordinatörü bu adam beğenmesekte bu açıklamalarından sonra +20 bütçe bekleyen kendini kandırır

haklısın +20 bütçe beklememek gerekir ama daha 5-10 gün öncesinde asla küçülmeyeceğiz gibi açıklamalar var,hatta kulubün resmi sitesinden yapılmış açıklama var. Nisan ayında belirlenen bütçe 40milyon750bin lira iken bütçe nasıl geçen seneden ekonomik hale geliyor bunu anlatsınlar bize.Madem öyle, küçülmeyeceğiz açıklamasını yapmayacaktın başta. Beklentim +20 değil, 14 -15milyona(geçen seneki bütçe) harika takım kurulur

İnsanlar aylarca Murat Özyer´e sayıp, sırf 20 milyon bütçe diyenlere inat olsun diye ''Murat Özyer kral adam'' havasına girdiyse işte buna gülerim :)

haklısın +20 bütçe beklememek gerekir ama daha 5-10 gün öncesinde asla küçülmeyeceğiz gibi açıklamalar var,hatta kulubün resmi sitesinden yapılmış açıklama var. Nisan ayında belirlenen bütçe 40milyon750bin lira iken bütçe nasıl geçen seneden ekonomik hale geliyor bunu anlatsınlar bize.Madem öyle, küçülmeyeceğiz açıklamasını yapmayacaktın başta. Beklentim +20 değil, 14 -15milyona(geçen seneki bütçe) harika takım kurulur

Bence yeterince para harcayacağız kaliteli isimler de alacağız ama burada bahsedildiği gibi popülaritesi kalitesinden bile üstün olan isimler gelmez.Underted veya biraz düşüşe geçmiş adamlar gelir Bobby.Aaron Jackson tarzı.

Onurcum, sabaha karşı Eyüp Yıldız'la konuştum.Sponsor dahil takımın bütçesinin 10 milyon euro olacağını söyledi.Sponsorun vereeği para 3-4 milyon euro, kulübünde koyacağı 7-8 milyon euro dedi.Hatta bu yüzdendir ki Marko , Cenk ve Ender ile anlaşmakta güçlük çekiyoruz dedi.Eğer bütçe toplamı bahsettiğniz gibi 20 milyon eurolara yaklaşsaydı, bu adamlarla anlaşmak için bu kadar zorlanılmazdı dedi.

Düşününce de Eyüp abinin söyledikleri mantıklı.Sen bütçeni bu kadar artırıyorsun ancak hem ligde hem de Avrupa'da senin imdadına yetişen adamı kadroda tutmakta zorlanıyorsun.Çelişkili bir durum değil mi?

Bilmiyorum Burak ben duyduğumu yazıyorum kulüp 10 15milyon $lık bütçe koyacak sponsordan da 7 8 milyon dolar gelecek , Eyüp abinin bahsettiği rakam € benim duyduğum $ yani belki o hesaplara geliyordur ama bütçe kesinlikle Özyerin dediği gibi küçülmedi o sadece oyuncular çok para istemisin diye yaptığı bir taktik . Bende konuştum Eyüp abiyle ama bana bunları söyleyen abimin yeri başkadır basketbol camiasında değil direk kulübün içindedir . Ben o abime inanıyorum bakalım neler olacak şuana kadar dedikleri ile hem şaşırtmadı hem yanıltmadı bana söyleyen kişi

İnsanlar aylarca Murat Özyer´e sayıp, sırf 20 milyon bütçe diyenlere inat olsun diye ''Murat Özyer kral adam'' havasına girdiyse işte buna gülerim
Kimsenin Murat Özyer´i kral adam ilan ettiği yok, şu ana kadar söylediklerinin de bir önemi yok ama bu transfer döneminde şu ana kadar konuşan en yetkili kişi Murat Özyer. Bırakın da insanlar biraz sorgulasın, bana göre de Murat Özyer zarar ziyan bir adam ama sonuçta Galatasaray Şube Koordinatörü.

Olaya ufak pencereden bakıyorsunuz, geniş açıdan bakın Efes ve Daçka´ nın piyasayı allak bullak ettiği, fiyatları neredeyse 2 katına çıkardığı dönemde çıkıp çok paramız var bütçeyi arttırdık diye açıklama yapacak hali yok. Tabii ki bütçeyi düşürdük, iyi kullanacağız der. Bu hem takımda kontratını uzatmayan oyunculara hemde alınacak oyuncuların menajerlerine çöpe atacak paramız yok mesajı.

Kim alınacak Andersen´den masallara dönüştü, her gün birisi ortaya çıkıyor biryerden duydugu duyumu %99 olacak gibi lanse ediyor, kim alınacaksa alınsın Euroleague kurası 10 Temmuza kadar kadroyu kurduk kurduk sonra düzgün parçalar kalmaz.

Murat Özyer'e çok bakmamak lazım. Eminim kaliteli isimler gelecektir. Efes bu kadar transfer yaparken,Fenerbahçe için önemli transferler konuşulurken kesinlikle biz de iddialı isimler alırız. Şunu unutmayalım kaliteli adamları transfer etmek zor.Galiba biraz sabra ihtiyacımız var.

Şahsımca söylüyorum..Ben MURAT ÖZYER'e inanmıyorum sağlam bi adam değil bu anlamda..Açıklamalarını hiç önemsemiyorum..Yaptığı açıklamaların vardır bir sebebi..Taktiktir vs vs..! Düşündüğüm birşey var BAŞKAN'ın daha da büyüyeceğiz baskette tarzı açıklamasından yola çıkarak bırakın küçülmeyi bütçemiz büyüyecek.. bu 15 m euro olur 20 m dolar olur sonuç olarak bütçemiz büyüyecek ve rakipler gaza basmışken onlardan aşşağı kalmayacağız..Bekleyelim ve görelim..Murat Özyer ancak Kerem,Cenk,Marko ve Ender ile anlaştık derse bu tarz açıklamalara inanırım..Bu tarz açıklamalar oyuncuyu da bağlar çünkü.. Mesela Ender ile her konuda anlaşma oldu diyebilirmişiz..Ender tamam MARKO ve CENK görüşme aşamasında.. Kerem geldi sanırım..!

murat özyer'e çok bakmamak lazım.Eminim kaliteli isimler gelecektir.Efes bu kadar transfer yaparken,şikebahçe için önemli transferler konuşulurken kesinlikle biz de iddialı isimler alırız.Şunu unutmayalım kaliteli adamları transfer etmek zor.Gliba biraz sabıra ihtiyacımız var.

Aynen öyle..Bizimkiler taktik uyguluyor..Küçülme filan olmayacak..Murat ÖZYER başka işler peşinde..Başkan demiş daha da vites yükselteceğiz diye ne küçülmesi..

Geçmişi çok çabuk unutuyoruz.

İki sezon önce Ergin hoca takımın başına geçtiğinde herkes FB Ülker ve Efes'in transferlerini ve final four ihtimalini konuşuyordu ama FB Ülker EL'de kepaze oldu, Efes ise EL'de top 8 yaptı ama ligde erken havlu attı. Biz ise tarihi bir sezon geçirip şampiyon olduk.

Geçen sezon ise tüm basın Obradovic'i ve kurduğu takımı konuşuyordu. FB Ülker'in final four yapacağını ve hatta kupayı müzesine götürebileceğini söylüyordu. Ne oldu? TOP 16'nın bitmesine iki hafta kala havlu attılar, biz ise kimse ihtimalinden bahsetmezken aslanlar gibi savaşıp TOP 8 yaptık. Ligde finale çıkıp TBF+hakemler+rakiplere karşı mücadele ettik.

Geçtiğimiz iki sezonda da hem Efes'in hem de FB Ülker'in bütçeleri bizden çok çok daha yüksekti. Ne oldu, daha iyi takım olduk ve sonuca gittik. Bu sezon EL'yi kazanan Maccabi yıldızlar topluluğu muydu? Hayır. İyi bir koç, doğru bir takım kimyası ve sportif manada savaş kupayı getirdi.

Spanoulis gelmezse, Zaza alınmazsa dünyanın sonu değil yani. Takıma küsecek halimiz de yok. Yeter k, doğru hamleler yapılsın, yıldız olmasa da olur.

Davis Bertans ismi mesela beni memnun etti. Başarıya aç, atmosferle coşabilen, şutu iyi bir 4 numara. Bazen onun enerjisi bazen de Erceg'in soğukkanlılığı bize büyük katkı sağlar. (Gerçi Bertans yerine ilk tercihim Rudez olurdu benim)

İsmi geçenlerden pivot için ilk tericihim Maric olur ama Sofo'dan da verim almasını bilir Ergin hoca.

Arroyo-Brown-Ender
J. Carroll-Sinan
Marko (Simon)-Cenk
Erceg-Bertans (Rudez)-Kerem G.
Maric(Sofo)-Furkan

Bilmiyorum Burak ben duyduğumu yazıyorum kulüp 10 15milyon $lık bütçe koyacak sponsordan da 7 8 milyon dolar gelecek , Eyüp abinin bahsettiği rakam € benim duyduğum $ yani belki o hesaplara geliyordur ama bütçe kesinlikle Özyerin dediği gibi küçülmedi o sadece oyuncular çok para istemisin diye yaptığı bir taktik . Bende konuştum Eyüp abiyle ama bana bunları söyleyen abimin yeri başkadır basketbol camiasında değil direk kulübün içindedir . Ben o abime inanıyorum bakalım neler olacak şuana kadar dedikleri ile hem şaşırtmadı hem yanıltmadı bana söyleyen kişi

Umarım bahsettiğin kişi yine seni yanıltmaz.Burada telafuz edilen büyük isimlerden 1-2 tanesini kadroda görürüz.

Yalnız bugün ismi çıkan Bertans'a çoğu kişi burun kıvırmış ancak Bertans Avrupa'nın en potansiyelli oyuncularından ve geçen seneyi sakat geçirmese muhtemelen Avrupa transfer piyasasının en önemli oyuncularından biri olacaktı.Çok etkili bir dış şutu var.Perdeden çıkıp şut atacak kadar iyi hatta.Boyu 2.08, oldukça atlet, fundemantalı, top hakimiyeti oldukça iyi.Fbli Bjelica'ya benzetebiliriz.Hem 3 numarayı hem de 4 numarayı yedekler.Hatta beklediğim gelişimi gösterirse 4 numarada Erceg'i ilk 5'in dışına iter.

Sofo'da keza doğru kullanıldığında Avrupa'nın en önemli uzunlarından birisi.Bu iki isimle birlikte bir de B.Brown, R. Hickman , Langford 3 lüsünden birini kadromuza katarsak ciddi anlamda etkili bir kadro oluruz

Bizim, Arrayo'yu rahatlatacak ve oyun sıkıştığında arrayo'nun üzerine binen yükü azaltacak hatta onun üzerinden o yükü kaldıracak bir skorer ihtiyacımız var. Spanoulis ve B.Brown cuk diye bu tabire uyan isimler. Her ikisinden birisi gelirse çok önemli bir yaramızı tedavi etmiş oluruz.

Yine 5 numaraya da blok tehditi olan, caydırıcı birisi olsun yeter.

Erceg yükselen grafiğini devam ettirecektir. Sakatlık olayını attı üzerinden ve maç ritmini de buldu. Ama artık biraz daha sert olması lazım sadece şut ile yaşamaması gerekir.

Cenk ve Marko dış savunmamız için kilit adamlar. Ayı zamanda dışarıdan en etkili hücum silahlarımız. Umarım anlaşılır. Çünkü takım kimyası açısından da kilit isimler. Hiç düşünmek istemiyorum ama olur da ikisi de giderse maalesef o çok övündüğümüz takım tamamiyle dağılmış olacak ve yeni bir kimya oluşturulmaya çalışılacak :(

Vujavic falan diyorlardı sezon devam ederken haber yok herhalde şimdilerde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri