Herhalde bu yıl olanlardan sonra Ergin hocaya çok iyi bir takım verilecektir, en azından olması gereken bu...
ben ilk defa bugün olumsuz konuştum beni genelin içine sokma bu siteden çıkıp çıkmayacağımıda karışma tabiki de kimse zevk için yalan söylemez ama ben bu kadar kesin konuşulmasına karşıyım ben burada bilgi vermiyorum sadece okuyorum ama doğru görmediğim bir şey olursa da söyleme hakkım var o zaman hiç eleştiri yapmayalım herkes polliyanacılık oynasın . Benim için şuan için tek gerçekci duyum GALATASARAY basketbol şube koordinatörü murat özyerin söyledikleridir. İnşallah o oyuncuların hepsi gelir bende hepsinden teker teker özür dilerim .Su yazdıklarınıza yazıklar olsundan başka birşey demiyorum. Buradaki insanlar işleri güçleri yokta yalan söylemek bizlrei boşyere umutlandırmak için mi buraya yazıyorlar? O bahsedilen bütçeler gelicek oyuncular da gelince yüzünüz hiç mi kızarmayacak hiç mi utanmayacaksınız? Ne bu ÖZyer iki açıklama yapınca hemen sallama merakı? Çık git kardeşim o zaman buradan umutlanma. Sana kim diyor oku burayı umutlan diye. 2-3 gündür toplanmışsınız 5-6 kişi sürekli kötü söylemler. Yetti be artık. Tadını kaçırdınız forumun.
Şube koordinatörü bu adam beğenmesekte bu açıklamalarından sonra +20 bütçe bekleyen kendini kandırır
haklısın +20 bütçe beklememek gerekir ama daha 5-10 gün öncesinde asla küçülmeyeceğiz gibi açıklamalar var,hatta kulubün resmi sitesinden yapılmış açıklama var. Nisan ayında belirlenen bütçe 40milyon750bin lira iken bütçe nasıl geçen seneden ekonomik hale geliyor bunu anlatsınlar bize.Madem öyle, küçülmeyeceğiz açıklamasını yapmayacaktın başta. Beklentim +20 değil, 14 -15milyona(geçen seneki bütçe) harika takım kurulur
Onurcum, sabaha karşı Eyüp Yıldız'la konuştum.Sponsor dahil takımın bütçesinin 10 milyon euro olacağını söyledi.Sponsorun vereeği para 3-4 milyon euro, kulübünde koyacağı 7-8 milyon euro dedi.Hatta bu yüzdendir ki Marko , Cenk ve Ender ile anlaşmakta güçlük çekiyoruz dedi.Eğer bütçe toplamı bahsettiğniz gibi 20 milyon eurolara yaklaşsaydı, bu adamlarla anlaşmak için bu kadar zorlanılmazdı dedi.
Düşününce de Eyüp abinin söyledikleri mantıklı.Sen bütçeni bu kadar artırıyorsun ancak hem ligde hem de Avrupa'da senin imdadına yetişen adamı kadroda tutmakta zorlanıyorsun.Çelişkili bir durum değil mi?
Kimsenin Murat Özyer´i kral adam ilan ettiği yok, şu ana kadar söylediklerinin de bir önemi yok ama bu transfer döneminde şu ana kadar konuşan en yetkili kişi Murat Özyer. Bırakın da insanlar biraz sorgulasın, bana göre de Murat Özyer zarar ziyan bir adam ama sonuçta Galatasaray Şube Koordinatörü.İnsanlar aylarca Murat Özyer´e sayıp, sırf 20 milyon bütçe diyenlere inat olsun diye ''Murat Özyer kral adam'' havasına girdiyse işte buna gülerim
murat özyer'e çok bakmamak lazım.Eminim kaliteli isimler gelecektir.Efes bu kadar transfer yaparken,şikebahçe için önemli transferler konuşulurken kesinlikle biz de iddialı isimler alırız.Şunu unutmayalım kaliteli adamları transfer etmek zor.Gliba biraz sabıra ihtiyacımız var.
Bilmiyorum Burak ben duyduğumu yazıyorum kulüp 10 15milyon $lık bütçe koyacak sponsordan da 7 8 milyon dolar gelecek , Eyüp abinin bahsettiği rakam € benim duyduğum $ yani belki o hesaplara geliyordur ama bütçe kesinlikle Özyerin dediği gibi küçülmedi o sadece oyuncular çok para istemisin diye yaptığı bir taktik . Bende konuştum Eyüp abiyle ama bana bunları söyleyen abimin yeri başkadır basketbol camiasında değil direk kulübün içindedir . Ben o abime inanıyorum bakalım neler olacak şuana kadar dedikleri ile hem şaşırtmadı hem yanıltmadı bana söyleyen kişi
En çok istediğim oyunculardan biri kendisi ama Fener alacak sanırım.Vujosevic: It seems Bogdanovic will stay in Europe but not in Partizan
Bogdanovic Avrupa'da kalacakmış. Keşke biz alabilsek
En çok istediğim oyunculardan biri kendisi ama Fener alacak sanırım.