Burada bir çok kişi yönetime sallıyor ama cidden cepten basketbol şubesine çok büyük paralar verilemez, dediğiniz gibi çok önemli bir sponsorluk anlaşması lazım onun için, Ülker ile Efes ile bir tutmayın, onlar nasılsa vergiden düşüyorlar buraya harcadıkları parayı, Fb yönetiminin cebinden para mı çıkıyor sanki? Biz 14 milyon dolara da bal gibi çok iyi takım kurarız, yabancı sınırı kalkmışken hoca bu işleri iyi bilir.
Furkan Aldemir'i Fenerbahçe istiyor diye ortamı aleve veren menajeri Misko ve Türkiye temsilcisi Ati Koç'un şu an ortağı Mirsad Türkcan farkettiniz mi bilmiyorum. O Mirsad Türkcan işte Furkan'ın parasının artmasındaki başrol isim, Fenerbahçe gerçekten teklif yaptı mı bilemiyoruz bile. Sene sonu yabancı sınırının kalkacağı barizken 1,3milyon euroya o sözleşmeyi imzalamak aptallıktır, o sözleşme yapılırken koçun fikri sorulmadı bile, o kontrat yüzünden Cenk de Marko da veya yeni gelecek yerli de fazla para istiyor. Furkan'ın o kontratla oynamasından ise gitmesini isterdim şahsen, gider Oğuz Savaş'ı alırdım yarı parasına sırtı dönük oyunumu onla çeşitlendirip pota altına da uçan kaçan bir uzun alırdım Lasme, Dunston türevi savunmada da ortalığı karartacak. Neyse o sözleşme bize çok şeye maloldu, Furkan'ı çok sevmeme ve kalmasını normalde istememe rağmen sözleşme imzaladığında inanılmaz mutsuz oldm miktarı görünce, çünkü sene sonu bunların olacağı belliydi. Bazıları da siz Galatasaray'ın muhasebicisiminiz laflarına giriyor ama her şeyi etkiliyor işte bu ayrıntılar, domino taşı etkisi gibi yeni oyuncuların fazla para isteyecekleri belliydi.