• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Martynas Pocius...

[video=youtube;8M_To7nQySE]http://www.youtube.com/watch?v=8M_To7nQySE[/video]

Forumdaki herkes gereksiz yere gergin şu an. Açıkcası bu aceleciliği anlamıyorum, tavsiyem biraz sabredin.Daha Temmuz'un 3. deyiz. Lig Eylül-Ekim gibi başlıyor. Açıkcası forumda konuşulan hiçbir oyuncu gerek Delaney, gerekse Marko, Lawal, Dorsey, Bo, Bogdonovic, Goudlock, Hickman.... ve diğerleri tüh kaçtı diye kafamızı yerlere vuracak, yerleri dolmayacak, bizi umutsuzluğa itecek, "daha iyisini bulamayacağımız" oyuncular değil.

FB gibi acele ama gereksiz transferler yerine beklemeyi tercih ederim açıkcası.

Birtek yukarıdaki oyuncularda Spa yı ayrı tuttum, gelmezse sağlık olsun, gelirse ise fark yaratan bir transfer yapmış oluruz. Futbolda Messi yi transfer etmek gibi...Böyle transferlerde kolay kolay sonuçlanmaz...

Yonetımın su sessizliği cıldırtıcak beni pıyasa da oyuncu kalmayacak, özellikle Efes çıtayı çok yükseltti. Ulker de çabası.

Vidmar'ı 2 sezon önce istediğimde forumda tansiyon oldukça yükselmişti. Sağlıklı bir Vidmar benim için hala çok değerlidir lakin.

Ama bu dönemde akla dahi geleceğini sanmıyorum.

Pocius-Maciulis(Bertans)-Lampe yeterli olur bence. Tabiki back up guard Ender olmaması şartıyla.

Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi McCalebb olsa iyi olur diye düşünüyor.Peki Leandro Barbosa'yı getirmeyi denesek ne kadar ister? Geçen yıl bir ara Brezilya Ligine dönmüştü.Fiba turnuvalarında bayağı fark yaratıyordu.Harika bir delici,direkt 1 numara olmasa da kısmen oyun kurma özellikleri de var Arroyo'ya yardım edebilecek.Ceza şutu makul düzeyde.Bence düşünülebilir

Bu transferdeki sessizliğimiz çok sinir bozucu :(
Umarım çok iyi bir takım oluşturur yönetim . Pek umudum yok ama :(

Ya allahaşkına şubenin başındaki Murat Özyer denen aciz herif bizim kadar transferi düşünüyorsa ben de adam değilim. Bu kadar net konuşuyorum.

Koskoca GS camiası bunun gibi yeteneksiz birinin eline bakmak zorunda mı? Vallahi bıktım ya ben, yemin ederim bıktım!

Pocius´ a neden burun kıvırılıyor merak ediyorum. Adam cok iyi sutor, penetresi var, Zalgris maçında bize 26 sayı atmıştı. Bence Marko ´dan bile daha faydalı olur.

Burda büyük bir kitle var.Sabah akşam Galatasaray nasıl daha iyi olur diye tartışıyoruz bazen geriliyoruz.Acaba Özyer bizim kadar düşünüyormudur ?

Dorseyi Gaziantep de bile fark yarattı bize gelirse müthiş olur bence. Adam uçuyor blokluyor , bir kronik serbest atış atamama hastalığı var o sorun. ama yani müthiş her şeyi tam olan bir pota altı oyuncusu zor be arkadaşlar. Arroyo nun yanına bo ya sıcak bakmıyorum ben nedense , ne bileyim bir türlü koyamıyorum kadroya bo yu onun yerine pullen bence daha ucuz ve daha çok katkı verebilir.

3 Puan - Aysal, Ergin Ataman'a da teklif yapmıştı
Bazı arkadaşların kaynak gösterdiği site ye bakın AYsal E.ataman ı futbol takımının başına geçirmeyi düşünmüş diyor...

Bu site herkesin bildiği gibi Haluk Yüreklinin sitesi. Haberlerini bende takip ediyorum ancak açıkça muhalif bir yapıları var. Özellikle Ünal Başkana karşı.

Bu haberin içeriği de komedi gibi. Ergin Ataman sözde tamam demiş vs vs vs. Galatasaray ile dalga mı geçiyor bunlar. Haluk Yürekli kulübe yakın bir isim daha net ve doğrucu haberler yapması gerekirken bu şekilde bir yol izlemesi yakışmıyor ve bayağıda bu konuda sosyal medyada eleştiri alıyorlar. Yazık.

Arkadaşlar piyasada hala çok sayıda Euroleague seviyesinde oyuncu mevcut. Stres yapmaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Şöyle bir göz gezdirdim, her mevki için en azından 5 kaliteli serbest isim mevcut piyasada. NBA free agent'larını ve bu yıl 2. turdan draft edilen ancak sözleşme alamayacak olan veya hiç draft edilmeyen ve yine aynı şekilde sözleşme alamayacak olan oyuncuları saymıyorum bile. Oradan çok sağlam cevherler çıkabiliyor.

Valla açıkçası 2'ye Pocius ve 3.5'a Maciulis isimleri benim içime sindi. Hele ki Marko da kaldıktan sonra. Takımın aşırı sert savunmaya ihtiyaç olduğu zaman Sinan-Pocius-Marko-Maciulis-Pivot beşiyle sahadayken inanılmaz bir sert savunma beşimiz olur. Artık Spanoulis mi oluyor kim oluyorsa Arroyo'yu yedekleyecek bir guard ve pivot transferleriyle yabancı transferini kapamalıyız diyorum. Yukardaki iki ismin de kaçmasını istemiyorum. Havuz geniş olabilir ama ben içime sinen bir kadro olsun istiyorum. Bu yüzden seçimim budur.

Spa Arroyo'yu mu yedekliyo noluyo ? Ben kaçırdım orayı. :)

Hayır Spanoulis olmazsa yerine alacak olduğumuz oyuncu yeri geldiğinde Arroyo'yu dinlendirmemize yetecek kalitede olmalı. Ki ben bu sene Arroyo'nun lig maçlarının önemli maçlar hariç kısmında dinlenmesinden yanayım.

Transfer dönemlerini sevmiyorum, forumda gereksiz bir gerginlik ve tartışma ortamı oluyor. Bu sebeple fazla yazmıyorum, sadece okumayı tercih ediyorum. Burada hepimiz Galatasaray'ın en iyi kadroyu kurmasını, başarılı olması istiyoruz. Hepimiz Galatasaray'lıyız bu derece gergin olmaya ve birbirimizi kırmaya gerek yok.

Yalnız benim de takıldığım bir konu var. Tabi ki herkesin görüşüne saygılıyım ama bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerekiyor kanımca. Misal Maciulis'e İnanç Koç muamelesi yapılmış. Adamı adım kadar iyi tanımama rağmen benim bildiğim oyuncunun ismi farklı mıydı diye google'a Maciulis yazıp arattım yemin ediyorum. Hayır komşunun tavuğu kaz görünürmüş derler ya yaşadığımız işte tam da bu. Efes Perperoglou'nu aldı diye yere göre sığdıramıyoruz ama biz Maciulis alınca tu kaka oluyor. Halbuki bu sene Pana-Oly final serisini izleyen herkes gördü Maciulis de Perperoglou kadar iyi bir oyuncu, sırtı dönük her aldığında bitirdi neredeyse Perper'e karşı. Hayır bütün forum hatta Ergin Ataman sırtı dönük oynayan oyuncu istiyor, Maciulis gibi sırtı dönük oyunu muazzam olan bir oyuncu beğenilmiyor. Bir tek 5 numaralar oynamıyor ki low postu. Ayrıca adamda şahane bir fizik var, savunması iyi, savaşçı, potaya gitme desen var, şut desen var.Tamam hepimiz istiyoruz Spanoulis gelsin Zaza gelsin, gelebiliyorsa Sonny Weems de gelsin tabi ama bu Avrupa'nın en iyi üç numaralarından birine burun kıvırmamızı gerektirmiyor. Ben de Spanoulis konusunda ümitliyim fakat sonuçta bir CSKA Moskova gibi 40 milyon euro bütçemiz yok, biraz insaflı olmak lazım.

Koçumuz kadro mühendisliği açısından çok başarılı. İki sezondur da sezon ortasında neredeyse sıfırdan takım kurmamıza rağmen neler yaptığımız ortada. Koça güvenme ve biraz daha sakin ve sabırlı olma taraftarıyım. Forumdaki bu gerginliğin son bulması dileğiyle...

Pullen ismi geçiyor izlediğim kadarıyla Barça onu oyun sıkıştığında 3. alternatif olarak parkeyi yangın yerine çevirsin diye kullanıyordu yanılıyor muyum ?

Dorseyi Gaziantep de bile fark yarattı bize gelirse müthiş olur bence. Adam uçuyor blokluyor , bir kronik serbest atış atamama hastalığı var o sorun. ama yani müthiş her şeyi tam olan bir pota altı oyuncusu zor be arkadaşlar. Arroyo nun yanına bo ya sıcak bakmıyorum ben nedense , ne bileyim bir türlü koyamıyorum kadroya bo yu onun yerine pullen bence daha ucuz ve daha çok katkı verebilir.

Antep kariyeriyle kıyaslamamak lazım büyük takımlarda topu çok fazla elinde tutma şansı yok dorsey'in. post oyunu çok zayıf çünkü.

558535_10151037761492338_1537705529_n.jpg

Hawkins'teki şu asalete bak ya. Adamın Fener'e 30 sayı atıp, rakip savunmacıları bir sağa bir sola bir aşağı bir yukarı maymun ettikleri hali gözümün önünden gitmiyor. Yaktı kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri