OOOO Burak iki doğru tespit diyorum.SEÇENEKLERE MALAGA'yı ekle
Mithat bey Langford zu Efes , Doellman zu Barca , Farmar zu Fener , Vujacic zu Galatasaray
Sence şampiyon olabilirmi Galatasaray ?
Siz bu şampiyonlukları paralel evrende fala mı kazanıyorsunuz? Ben kac senedir Fener ligi domine edecek, final 4 oynayacak masalları dinliyorum ama icraat yok.Kardeşim Fener 1 tane çok kaliteli oyun kurucu alıcak
1 tane de 2 numara alıcak.
Bunlarda muhtemelen Farmar ve Bogdan dır. Seneye ilk 5 i şöyle olur Euroleage de.
Farmar-Bogdan-Bojan-Bjelica-Baynes
İkinci 5 ise
Kenan-Melih-Maciulis-Kleiza-Oğuz(Zoric) olur..
Her türlü bu 2 kadro çok iş yapar bu yüzden bu sene şampiyonluğu bırakmamak lazım. Seneye Fener bu gaz ile 2-3 seneyi domine eder.
Siz bu şampiyonlukları paralel evrende fala mı kazanıyorsunuz? Ben kac senedir Fener ligi domine edecek, final 4 oynayacak masalları dinliyorum ama icraat yok.
Ya gec onları bu sene ki koc belli yabancılar belli. Hangi yabancı kalitesiz ama başarı orta da. Seneye de başka bahane bulunur merak etme. Şunu da söyleyeyeim Galatasaray Fenerbahce'den daha önce yapacak o final 4'u.Yönetici vasıfsızlıkları yüzünden onlar bence. Her gelen yönetici taraftarı gaza getiriyor ama elde başarı yok. Ta kı Avrupanın en iyi koçu gelene kadar.
Yönetici vasıfsızlıkları yüzünden onlar bence. Her gelen yönetici taraftarı gaza getiriyor ama elde başarı yok. Ta kı Avrupanın en iyi koçu gelene kadar.
Ya gec onları bu sene ki koc belli yabancılar belli. Hangi yabancı kalitesiz ama başarı orta da. Seneye de başka bahane bulunur merak etme. Şunu da söyleyeyeim Galatasaray Fenerbahce'den daha önce yapacak o final 4'u.
Fenerbahçenizin transferlerini kendi forumunuzda tartışmanız daha iyi hissettirir, ayrıca her sene aynı söylemler, FB son yıllarda en iyi 4-5 kadrodan birini kuruyor zaten.
Farmar da çare olmaz ve o 5 lerle yine bi halt yiyemez fener.. bunlar hala sorunlarını anlamamışken biz langford ve pivot alarak süper bi giriş yapabiliriz transfer dönemine.
Farmar iyi transfer.
Virüs gibi adamsın la. Nbatrky yetmedi galiba. Sallama ne Farmarı. Farmar gelmeyecek.
Doellman İsmail Şenol'un dediği gibi Barcaya daha yakın. Doellman, Efesin 3 sene önceki Huertas olayına benzeyecek gibi. Barca zamanında Huertas ile anlaşmış. Efeste laboral ile bonserviste anlaşmıştı. Zamanın Laboral başkanı Efesin teklifini ret edemeyecek yüksek olduğunu açıklamıştı. O zaman ne Laboral ne Efes Huertası ikna edememiş oyuncu Barcaya gitmişti. Muhtemelen Efes bonservisi yüksek tutmuştur.
Vujacic umarım yedek oyuncu olur.