2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OOOO Burak iki doğru tespit diyorum.SEÇENEKLERE MALAGA'yı ekle

Teşekkürler abi.Malaga deyince aklıma pivot olarak alınabilecek Vazquez geliyor.Barca'dan da Lampe olabilir, pek kullanmadılar onu bu sezon.Tomic, Dorsey zor sanki, Real de Boroussis'i bırakmaz.O zaman Vazquez ile Lampe'ye yoğunlaşayım en iyisi:)

Langford'un yıllığı bahsedildiği gibi 2.5 milyon euro civarı mı abi?

Kardeşim Fener 1 tane çok kaliteli oyun kurucu alıcak

1 tane de 2 numara alıcak.

Bunlarda muhtemelen Farmar ve Bogdan dır. Seneye ilk 5 i şöyle olur Euroleage de.

Farmar-Bogdan-Bojan-Bjelica-Baynes

İkinci 5 ise

Kenan-Melih-Maciulis-Kleiza-Oğuz(Zoric) olur..

Her türlü bu 2 kadro çok iş yapar bu yüzden bu sene şampiyonluğu bırakmamak lazım. Seneye Fener bu gaz ile 2-3 seneyi domine eder.
Siz bu şampiyonlukları paralel evrende fala mı kazanıyorsunuz? Ben kac senedir Fener ligi domine edecek, final 4 oynayacak masalları dinliyorum ama icraat yok.:D

Yönetici vasıfsızlıkları yüzünden onlar bence. Her gelen yönetici taraftarı gaza getiriyor ama elde başarı yok. Ta kı Avrupanın en iyi koçu gelene kadar.
Ya gec onları bu sene ki koc belli yabancılar belli. Hangi yabancı kalitesiz ama başarı orta da. Seneye de başka bahane bulunur merak etme. Şunu da söyleyeyeim Galatasaray Fenerbahce'den daha önce yapacak o final 4'u.:)

Ya gec onları bu sene ki koc belli yabancılar belli. Hangi yabancı kalitesiz ama başarı orta da. Seneye de başka bahane bulunur merak etme. Şunu da söyleyeyeim Galatasaray Fenerbahce'den daha önce yapacak o final 4'u.:)

Kardeşim ben illah değilim bilemem kimin önce yapacağını gönül ister seneye 2 Türk takımımız biri kendı takımım olmak üzere F4 yapsın mutlu olalım. :)

Farmar da çare olmaz ve o 5 lerle yine bi halt yiyemez fener.. bunlar hala sorunlarını anlamamışken biz langford ve pivot alarak süper bi giriş yapabiliriz transfer dönemine.

Yahu fbliler yine geldi buraya . geçen sene biri övüyordu yok şöyle kadromuz var yok böyle kadromuz var gördük hallerini lütfen kendi forumlarınıza gidin arkadaş.

edit: Langford ve Arroyo olursa yanlarına birde gordon peh peh peh ....

Beyler ben buraya ebedi dost ebedi rakibimizin taraftarlarıyla muhabbet etmek için geldim. Suana kadar tartısma cıkarıcı bir mesaj cekmedim. Yönetici arkadaşla da konustum

Fikirlerinize saygı duyuyorum ama Fenerbahçe'nin ligi domine edeceğine asla katılmıyorum.
Başarı için önce Cehennem diye tabir ettiğimiz bir salon atmosferi gerekli ve F.Ülker arena'ya gittiniz mi bilmiyorum ama ben bu seneki Partizan - Barcelona ve Malaga maçlarına gittim tamamen yanlış dizayn bir salon Avrupa mantığında yapılmış bizim insanımıza ters koltuk araları oldukça geniş tribün diye tabir ettiğimiz olgu yaratılamıyor.Fenerbahçe baskı kuramıyor sadece uğultu oluyor.Barcelona maçında çok kötü oynadılar Barca'da kötü oynadı Huertas maçı tek başına aldı o maç oradaydım.İpekçi'de olsa kesinlikle sindirilecek bir Barca vardı.Ve saçma hatalar ile maçı verdi fener .Zaten rüşvet ile yapıldığı belgelenmiş bir salondan hayır geleceğini ummuyorum.Fenerli dostlarımda İpekçi hayranı hatta Antu'da bile bu yönde yorumlar yapılıyor.1.JPG

Efes'in ivkovic hamlesi ve Banvit ile Karşıyaka'nın yıpratıcı gücü ile kimse domine edemez ligi.Bu sene Banvit domine etti bakınız ne hallerde.
Seneye bizimde bu uyuşuk oyuncular ve mentalite'den kurtulacağımız varsaylırsa birinin çıkıp domine etmesi imkansız.

Ülker arena hakkında diğer yorumları okumak için.
Yönetim lütfen: Su Ülker Arena problemine el atin!

Farmar iyi transfer.

Virüs gibi adamsın la. Nbatrky yetmedi galiba. Sallama ne Farmarı. Farmar gelmeyecek.

Doellman İsmail Şenol'un dediği gibi Barcaya daha yakın. Doellman, Efesin 3 sene önceki Huertas olayına benzeyecek gibi. Barca zamanında Huertas ile anlaşmış. Efeste laboral ile bonserviste anlaşmıştı. Zamanın Laboral başkanı Efesin teklifini ret edemeyecek yüksek olduğunu açıklamıştı. O zaman ne Laboral ne Efes Huertası ikna edememiş oyuncu Barcaya gitmişti. Muhtemelen Efes bonservisi yüksek tutmuştur.

Vujacic umarım yedek oyuncu olur.

Sen buraya muhabbet etmeye gelmiyorsun , gece uyurken gelmesini istediğin oyuncuların hayalini kurup kurup buraya yazıyorsun BUNDAN BİZE NE . takımını poh pohlamak için burası uygun yer değil. bak google gir detaylı şekilde kendi forum sitenizi arat ve oraya hayal ettiğin oyuncuları ballandır ballandıra yaz.

Virüs gibi adamsın la. Nbatrky yetmedi galiba. Sallama ne Farmarı. Farmar gelmeyecek.

Doellman İsmail Şenol'un dediği gibi Barcaya daha yakın. Doellman, Efesin 3 sene önceki Huertas olayına benzeyecek gibi. Barca zamanında Huertas ile anlaşmış. Efeste laboral ile bonserviste anlaşmıştı. Zamanın Laboral başkanı Efesin teklifini ret edemeyecek yüksek olduğunu açıklamıştı. O zaman ne Laboral ne Efes Huertası ikna edememiş oyuncu Barcaya gitmişti. Muhtemelen Efes bonservisi yüksek tutmuştur.

Vujacic umarım yedek oyuncu olur.

Her Uğur Can ı aynı kişi sanan insanlardansınız galiba. Ben öyle bir site bilmiyorum.

Farmar gelir ya da gelmez parayı verirse Fener gelir. Sana gelicek hali yok ya.

vujacic yerine lofton gelse daha iyi olur bence herif keskin nişancı gibi maliyetide 6 da1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...