Öncelikle selamlar forumda ilk mesajım.
Konuya gelecek olursak Arroyo'yu 1 sene daha tutmanız sizin için iyi olur Arroyo gibi winner bir guard zor bulunur.Jamont Gordunu ben olsaydım tutmazdım.Bu sene başı sizin transferlerde oyuncu sakatlıkları göze alınmadan transferler yapıldı.Domercant gibi ciddi sakatlık riski olan bir oyuncu varken Jawai Erceg sonradan da Bonsu gibi sakatlık ihtimali fazla olan oyuncular alındı.Bu senede Jamont neredeyse tüm sezonu kaçırdı.Seneye yine ona göre yapılacak bir transfer planlaması sezon ortasında problem çıkarabilir.Dunston ismini görüyorum sizlerden ama ben olsam Dunstonu almazdım.Sizin takımda Furkan gibi savunması üst düzey bir isim varken tamamlayıcı olması için hucumu iyi bir pivot lazım.En ideal 2 isim Lampe ve Paul Davis
Arroyo-Ender-Nikolov
Hickman-Sinan-Toolson
Marko-Cenk
Erceg-Derrick Brown-Ersin
Lampe(Paul Davis)-Furkan
Bu kadroyu ben ideal olarak görüyorum.Toolsonda Euroleaguede rotasyona girer 7 yabancılı güzel bir kadro oldu.Drake Diener Vujacic yada Loftondan çok daha güvenilir.Hem Lofton kadar BBL'yi tanır hem Vujacic kadar Avrupa tecrübesi var kritik anlarda da serbest atışlar için sahaya girebilir yüzde 95le serbest atıyor
Hoşgeldin, açık yürekliliğin için teşekkürler. Burada kurulan birçok kadrodan daha mantıklı, daha birbirine uygun parçalardan kurulu bir kadro yazmışsın bana göre. Hem de bu kadro çok yüksek maliyetli de değil. Sadece Lampe'li pota altı rotasyonun biraz yumuşak kalmış. Erceg, Derrick Brown, Lampe ve Furkan'dan oluşan boyalı bölge Euroleague'de üst düzey sertliğe çıkamaz. Ya Derrick Brown varken Paul Davis olacak, ya da Lampe'nin 5 oynadığı takımda 4 numaraya daha güçlü, daha sert bir uzun olacak. Kadro ancak böyle dengelenir.