2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gentile NBA e gidecek die duymuştum ben :( pullen da bize güzel alternatif olur cok iyi oynamıştı bize karsı soco yu Maccabi zor bırakır :( ah jawai sakatlanmasa bu sene cok aradık :( dorsey guzel bir secim olabilir alabilirsek aslında

Denizaşırı Çaylak Raporu -3- - -YARISAHA-

Avrupada ki en iyi çaylaklar. Güzel bir yazı.

Dienner artık 3-4 sene önceki gibi değil. Özellikle bu sene kendi ciddi bir değişim yaşadı. Oyununu 1 seviye daha yükselti. Her zaman iyi bir şutördü bu sene daha da keskinleştirdi. Hem İtalya hem de Eurocup istatistikleri muazzam. Yalnız benchten gelip 15-20 dakikada iyi katkı verir. Domercant misali.

Ergin hoca'ya ulaşmamız lazım. Twitterdan yazmakla olmaz. Bir şekilde mail adresini bulmalıyız. Vujacic nedir yahu.

Bu arada Fener Cenk'e teklif yapmış. Bakalım bizimle Cenk görüşmemizden ne çıkacak.

Jamont kalırsa saydığımız isimlerin hepsinden daha faydalı olur. Heralde Jamont'la ilgili en net bilgiyi final serisi bittikten sonra alacağız. Bir aralar twitter aracılığıyla ''Sene sonu Türkiye'de kalmak veya NBA'e gitmek için menajerimle biraraya geleceğim'' gibisinden bir tweet atmıştı. Şampiyon olursak kalma ihtimali daha da artar muhtemelen. İnşallah kupayı alıp Jamont'u kadroda tutarız.

Jacop Pullen neden düşünülmez anlamam.Hem Skorer hem delici kendi şutunu yaratabiliyor.Bu sene Barca ile oynadığı maçlarda iyi işler başardı. Ücret olarak çok ucuz bir fiyata anlaşabileceğimizi düşünüyorum.

Merak ettiğim bir husus var; genelde 1-2 numara Combo Guard potansiyeli olan oyuncular yazılıp çiziliyor da Jamont Gordon' dan umudu mu kestik anlayamadım açıkçası. Sağlıklı bir Gordon ile beraber Arroyo-Gordon-Arslan rotasyonu 1 numarayı sorunsuz kapatacaktır. Asıl düşünülmesi gereken konu Domercant' in yerine bir oyuncu planlamaktır. Bu da yukarıda da belirtmeye çalıştığım gibi Pietro Aradori, Alessandro Gentile, Vitaly Fridzon gibi isimler olarak seçeneklendirilebilir.

Arda, Domercant´te dilimiz yanınca arkadaşlar yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ediyor sanırım. Sakatlık sonrası Jamont´un nasıl döneceği meçhul. Gerçi Domercant ile Jamont´u aynı karede değerlendirmek doğru olmaz, yaşı ve daha önce sakatlık yaşamaması Gordon´u farklı kılıyor ama...

Arda, Domercant´te dilimiz yanınca arkadaşlar yoğurdu üfleyerek yemeyi tercih ediyor sanırım. Sakatlık sonrası Jamont´un nasıl döneceği meçhul. Gerçi Domercant ile Jamont´u aynı karede değerlendirmek doğru olmaz, yaşı ve daha önce sakatlık yaşamaması Gordon´u farklı kılıyor ama...
Gordon kesin olarak seneye takımda olMAyacak. Olursa NBA'e gitmek yada daha iyi bir takımda olmak istiyor.

Denizaşırı Çaylak Raporu -3- - -YARISAHA-

Avrupada ki en iyi çaylaklar. Güzel bir yazı.

Dienner artık 3-4 sene önceki gibi değil. Özellikle bu sene kendi ciddi bir değişim yaşadı. Oyununu 1 seviye daha yükselti. Her zaman iyi bir şutördü bu sene daha da keskinleştirdi. Hem İtalya hem de Eurocup istatistikleri muazzam. Yalnız benchten gelip 15-20 dakikada iyi katkı verir. Domercant misali.

Ergin hoca'ya ulaşmamız lazım. Twitterdan yazmakla olmaz. Bir şekilde mail adresini bulmalıyız. Vujacic nedir yahu.

Bu arada Fener Cenk'e teklif yapmış. Bakalım bizimle Cenk görüşmemizden ne çıkacak.

Güzel bi araştırma, bunun 1 ve 2 si vardı onlarda başarılı çalışmalardı.

Fener, Cenk konusunda trollük yapıyo bence. Serhat ile anlaştılar zaten kadrolarında o pozisyon kalabalıkken Serhatın yanında bide Cenki almazlar

Kemal sunal filmine döndü olay damarlarımı kessen sarı kırmızı akar olayına iş sanki artık duygusal ($) oyuncular icin .ben en iyi transfer in kerem tunceri olacağına inanıyorum eger alınırsa

Sasha Vujacic konusuna hiç girmiyorum; Ergin Ataman' ın bu tarz oyuncuları beğenmediğini düşünüyorum

Tam tersine Ergin hocanın Vujacic tarzı keskin şutörleri sevdiğini düşünüyorum. Hocanın yıllardır kullandığı bir takım şablonu var, oyuncu seçimlerini hep bu şablona göre yaptığını düşünüyorum. Vujacic'te bu şablona uygun bi oyuncu bence. Vujacic'in fayda vereceğini bende düşünmüyorum ama dediğin hocanın sevmediği tezine katılmıyorum

Tam tersine Ergin hocanın Vujacic tarzı keskin şutörleri sevdiğini düşünüyorum. Hocanın yıllardır kullandığı bir takım şablonu var, oyuncu seçimlerini hep bu şablona göre yaptığını düşünüyorum. Vujacic'te bu şablona uygun bi oyuncu bence. Vujacic'in fayda vereceğini bende düşünmüyorum ama dediğin hocanın sevmediği tezine katılmıyorum
Kesinlikle doğru. Zaten sakatlık sürecinde hoca Henry'nin yerine Vujacic'i istedi ama bu transfer kulüp tarafından yapılmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...