• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gergin transfer bekleyişi yarın bir şekilde bitecektir.Koç'un gerekli açıklamaları yapacağını düşünüyorum.

Kinsey karakterli bir oyuncudur, taraftara yumruk attı diye abartmayın. Bonsu Fenerbahçe taraftarına atsa abartırsınız çok iyi yaptı diye. Ama sakatlık sorunu var istemem.

Unics çok iyi kadro kuruyor. Bakalım takım olabilecekler mi ? Sanırım Maciulis 2 sene 1,5m $...

Kinsey karakterli bir oyuncudur, taraftara yumruk attı diye abartmayın. Bonsu Fenerbahçe taraftarına atsa abartırsınız çok iyi yaptı diye. Ama sakatlık sorunu var istemem.
Aynen Melo fenerde olsa hakkında neler söylenir ama bizde olunca kahraman.Tüm takım taraftarları için geçerli olan birşey o yüzden bu tür şeylere takılmamak gerekir.Geçmişte olan geçmişte kalır anlayışıyla bakmak gerekir.Çünkü öteki türlü bakınca samimi değilsin

Kulübün resmi internet sitesinde Arroyo'nun kaldığına dair bir haber bulamadım. Artık ona bile şüpheyle yaklaşıyorum.

Bugün 9 Temmuz;

Arroyo??
Sinan-Göksenin(olmasa da olur)
-----------
Erceg
Furkan

En az 6 takviye lazım. Hatta 12 diye düşünüp 7-8 lazımda yine en az diyelim.

Oyuncu havuzu daralmaya başladı. Herkes tutturmuş takım kimyası yıldızlardan büyüktür diye. Bir kez olsun yıldızları alıp takım kimyası oluşturmayı deneyemedik. Sorun değil biz Shipp'i Jamon'u hatta Andric romantikliğini bile sevdik. İşin kötü tarafı takımı kurduktan sonra kimyasını oluşturacaksın falan ama rakibimiz olan malum takımlara karşı üstün olabilmen için bütün parçalarının işlemesi lazım. Bu sene Ülkerden iyi takımdık ama 2-3 parça işlemeyince sıkıntı yaşadık. Sakatlık falan oraya girmeye gerek yok. Ataman'a her ne kadar kadro mühendisliğinde güvensek de oyuncu havuzunun daralması can sıkıyor. Üstelik milli takım mesaisine başlayacak olan koç yeni sezon yapılanmasına her zamanki gibi de yoğunlaşamayacak.

12 kişilik kadro kurduk da ligi alıp F4 yapması kaldı. Tek korkum bütçe bütçe diye oyuncularla anlaşamadıktan sonra piyasada adam kalmayınca sırf kadro oluşturmak adına Ender ve Cenk gibi adamlara şu an aldıkları ücretten de fazla verip kontrat yapmak olur. Sonumuz hayrola.

Kacirdiginiz oyuncularin anlastiklari rakamlara bakinca konunun sadece butce olmadigini anlayabiliriz. Pocius 600, Maciulis 750 ama biz alamiyoruz? Bence baskan olumlu konustu Ataman a rota hafif kaydi, tabii boyle bir gorusme olduysa.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Marko gittiyse ve 750 bin euroya Maciulis kaçtıysa diyecek söz yok. Kazan'da çok sağlam kadro kuruyor ve diğer Rus takımları gibi deli para saçmıyorlar. Langford ve Maciulis için toplam 2 milyon verecekler yıllık.

Aynen Melo fenerde olsa hakkında neler söylenir ama bizde olunca kahraman.Tüm takım taraftarları için geçerli olan birşey o yüzden bu tür şeylere takılmamak gerekir.Geçmişte olan geçmişte kalır anlayışıyla bakmak gerekir.Çünkü öteki türlü bakınca samimi değilsin

Samimi olmayan sizsiniz. Galatasaray bir his takımıdır, erkek basketbol takımımız rakiplerine oranla dar bütçelerle daha başarılı oluyorsa bunun en büyük sebebi tribün ve oyuncular arasında oluşan sinerjidir. Sahada terinin son damlasına kadar savaşan oyuncular ve sesi kısılana kadar bağıran o taraftar bizi bugünlere getiren. Tribüne Galatasaray takımını desteklemeye giden birine atılmış yumruğu da şahsıma atılmış sayarım.

Amacım ikili bir tartışma yaratmak değil ama piyasada yüzlerce oyuncu varken Terrence Kinsey'i bu armaya yakıştırmak gerçekten olmamış. Galatasaray arması bu kadar ucuz değil.

Ben şunu çok net olucağını düşünüyorum.

Toplantıda Hocaya idare et hocam dedikleri an hoca masadan zaten kalkardı.Oyuncu havuzu daralmış olabilir ama Hocanın`da beklediği bir iki hamle olduğunu düşünüyorum.

Bjk`yı nasıl bıraktıysa Galatasarıyada bırakır hoca.Hamle Spa olur olmaz bilmem Pliess olur olmaz bilmem ama istedeği kafasında bir kaç isim illaki vardır onlarında alınıcak sözünü aldığı için kalır.

Yarın çıkar Sponsorumuz yok diye veryansın edebilir,gecikmelerle ilgili sersenişde olabilir.Bunlarda biraz yönetime nefes aldırmak için yappıcakdır,içimizdeki irlandilalara illa bişiler dicekdir demelidir.

Samimi olmayan sizsiniz. Galatasaray bir his takımıdır, erkek basketbol takımımız rakiplerine oranla dar bütçelerle daha başarılı oluyorsa bunun en büyük sebebi tribün ve oyuncular arasında oluşan sinerjidir. Sahada terinin son damlasına kadar savaşan oyuncular ve sesi kısılana kadar bağıran o taraftar bizi bugünlere getiren. Tribüne Galatasaray takımını desteklemeye giden birine atılmış yumruğu da şahsıma atılmış sayarım.

Amacım ikili bir tartışma yaratmak değil ama piyasada yüzlerce oyuncu varken Terrence Kinsey'i bu armaya yakıştırmak gerçekten olmamış. Galatasaray arması bu kadar ucuz değil.
Ben başka birşeyden bahsediyorum sen başka birşeyden bahsediyorsun.Dediğin şeyleri reddeden birşey demedim ki ben zaten.Anlamamışsın beni,cevapta boşa gitmiş k.bakma

Bütün şubeler dört dörtlük "şampiyon galatasaray" diyene basıyorlar 4 yıl sözleşmeyi. Bi tanesi ihtar çekiyor, öbürü 5 ay top oynamıyor. Her yer dört dörtlüktü de, bi Kinsey'in yumruğu kaldı. Hamle şansımızın olmadığı yerde sağlam Kinsey ilaç olurdu. Hocanın da yumrukmuş, vs. düşünecek biri olmadığını da hepimiz iyi biliyoruz sanırım.

Galatasaray’ın hedefinde Micov var

image18.jpg

Gürcü forveti Manuchar Markoishvili’yi CSKA Moskova’ya kaptıran Galatasaray Liv Hospital, yeni hedefini belirledi.

Gelabale ile görüşmelerini sürdüren Sarı Kırmızılılar bir yandan da Vladimir Micov ile temasa geçti.

Sırp basının haberine göre; CSKA Moskovalı yıldız için Galatasaray’ın ciddi rakipleri var.

Real Madrid, Olympiakos, EA7 Milano’nun yanısıra CSKA Moskova da yıldız ismi takımda tutmak istiyor.

Sırp basınında nasıl bir haber çıktı bilmiyorum ama Basket Dergisi onları kaynak göstererek bu haberi geçmiş.

Micov ismi keşke olsa ama zor.

Bu kadar takım arasından bize gelmesini ümit etmemek lazım.Real-Oli-Milano ve Csk'da kalmasından yana çok zor görünüyor

Micov Marko'dan ucuza oynamaz. Marko'yu tercih ederim.

O takımlar ilgilenirken alabilmek imkansız gibi bişey zaten.

Micov ilgimizin olduğunu biliyorum ama Real ve Oly istiyorsa almamız zor. Marko'dan da düşüktür bence maliyeti ama ben yine de Marko derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri