Bu gergin transfer bekleyişi yarın bir şekilde bitecektir.Koç'un gerekli açıklamaları yapacağını düşünüyorum.
Aynen Melo fenerde olsa hakkında neler söylenir ama bizde olunca kahraman.Tüm takım taraftarları için geçerli olan birşey o yüzden bu tür şeylere takılmamak gerekir.Geçmişte olan geçmişte kalır anlayışıyla bakmak gerekir.Çünkü öteki türlü bakınca samimi değilsinKinsey karakterli bir oyuncudur, taraftara yumruk attı diye abartmayın. Bonsu Fenerbahçe taraftarına atsa abartırsınız çok iyi yaptı diye. Ama sakatlık sorunu var istemem.
Aynen Melo fenerde olsa hakkında neler söylenir ama bizde olunca kahraman.Tüm takım taraftarları için geçerli olan birşey o yüzden bu tür şeylere takılmamak gerekir.Geçmişte olan geçmişte kalır anlayışıyla bakmak gerekir.Çünkü öteki türlü bakınca samimi değilsin
Ben başka birşeyden bahsediyorum sen başka birşeyden bahsediyorsun.Dediğin şeyleri reddeden birşey demedim ki ben zaten.Anlamamışsın beni,cevapta boşa gitmiş k.bakmaSamimi olmayan sizsiniz. Galatasaray bir his takımıdır, erkek basketbol takımımız rakiplerine oranla dar bütçelerle daha başarılı oluyorsa bunun en büyük sebebi tribün ve oyuncular arasında oluşan sinerjidir. Sahada terinin son damlasına kadar savaşan oyuncular ve sesi kısılana kadar bağıran o taraftar bizi bugünlere getiren. Tribüne Galatasaray takımını desteklemeye giden birine atılmış yumruğu da şahsıma atılmış sayarım.
Amacım ikili bir tartışma yaratmak değil ama piyasada yüzlerce oyuncu varken Terrence Kinsey'i bu armaya yakıştırmak gerçekten olmamış. Galatasaray arması bu kadar ucuz değil.
Galatasaray’ın hedefinde Micov var
![]()
Gürcü forveti Manuchar Markoishvili’yi CSKA Moskova’ya kaptıran Galatasaray Liv Hospital, yeni hedefini belirledi.
Gelabale ile görüşmelerini sürdüren Sarı Kırmızılılar bir yandan da Vladimir Micov ile temasa geçti.
Sırp basının haberine göre; CSKA Moskovalı yıldız için Galatasaray’ın ciddi rakipleri var.
Real Madrid, Olympiakos, EA7 Milano’nun yanısıra CSKA Moskova da yıldız ismi takımda tutmak istiyor.
Sırp basınında nasıl bir haber çıktı bilmiyorum ama Basket Dergisi onları kaynak göstererek bu haberi geçmiş.
Sırp basınında nasıl bir haber çıktı bilmiyorum ama Basket Dergisi onları kaynak göstererek bu haberi geçmiş.