• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov, Marko'dan cok ucuza oynamaz. Ama Marko'nun yerine ya onu ya Kaimakoglou'nu isterim.

Cantu'nun sondan bir önceki Euroleague sezonunda Marko ile birlikte aynı kadrodaydı, Micov. O Cantu kadrosu güzel bir kadroydu zaten; Micov, Basile, Cinciarini, Markoishvili, Shermadini..

Ve o kadronun da ana yapı taşlarının başında Micov geliyordu, esas oğlandı. Ertesi sezon o gidince bu sefer Markoishvili daha çok öne çıkmıştı.

Ben de pek ihtimal vermiyorum, Real Madrid falan isterken alabileceğimizi ama eğer olur da alırsak ben Micov'u tercih ederim. Hem şu var olan 3.5 numara muhabbeti için ekstra adam almaya gerek kalmaz. Micov o işi de görür, şut desen zaten %40'ın altında 3'lük attığı EL sezonu yok.

Ya Micov Marko farketmez ikiside oynadıkları pozisyonlarda fark yaratabilecek oyuncular.Bence Ergin hoca ile başkan bir şekilde uzlaşmışlardır.Bir Spa beklemiyorum ancak iyi bir 2 numara bekliyorum.Bizim için en önemli hamlenin burada olmasını bekliyorum.Uzun olarak zor gibi görünsede Pleis olursa muazzam bir hamle olur.

Pocius ve Gelabale 'i alacağımıza Micov'u alıp Marko'yu tutsak çok daha güzel bi rotasyon olur. Manu ikide Micov üç numarada oynar. Ayrıca gerektiğinde Micov'u dört numarayada çekip 4 dışarda yapabiliriz. İkisinin sahada olduğu zamanlarda savunma sertliği çok ayrı noktalara çıkar.

Bence fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor peş peşe haberler gelecek

Micov, Markoishvili'den daha ekstra oyuncu acikcasi. 2-3-4 oynar.

Markoishviliyi tutup, Micovu alirsak harika olur, combo guard tercihimizide delici bir skorerden yana kullanirsak problem yasamayiz.

Elimizideki oyunculari tutup 3 ekleme bizi cok iyi takim yapar.

Arroyo - Ender
Combo - Markoishvili - Sinan
Micov - Cenk
Erceg - Dudley - Kerem
Pivot - Furkan

Micov harika şutör. %45 lerin altına inmiyor kolay kolay 3sayı gerisinden. Ben çok umutlanmamaya çalışıyorum çünkü Madrid ve Olympiakos la yarışmamız zor. Fakat madem Marko'yu tutamıyorsun , madem 750K ya Maciulis'in başka takıma gidişine göz yumuyorsun o zaman alacaksın be kardeşim.

2-3-4 oynayabiliyor olması avantaj. Arroyo-x-Pocius-Micov-Erceg-X gibi bir rotasyon olursa 3.5 numaraya gerek kalmaz. 7.yabancı için 4-5 oynayabilen sert bi uzun tercih edilebilir veya sezonun gidişatına göre kısalara ekleme yapılabilir. Marko ya göre daha iyi şutör , ribauntlarda daha etkili ve 4 oynayabiliyor ama bireysel savunma ve takım savunmasındaki etkisi Marko kadar etkili değil. Şu anda alabileceğimiz en iyi forvet belki de.

Patrick Miller'ı aldı Bjk bu sene bol bol çılgınlık izletir izleyenlere :)

yüzde 50 3 lük, yüzde 45 ikilik atan adamı cska niye bıraksın

Micov'un normal şartlar altında Markoishvili'den daha az paraya oynaması imkansız.

Efes de Aradori'yi pas geçti,Pocius olmasa çok iyi olurdu bize.

Arroyo-Ender

Aradori-Darden-Sinan

Gelabale-Bertans-Cenk

Erceg-Ersin-Kerem

Lampe-Furkan

Mesela şu kadroda eksik çok az,atletizm-savunma-delicilik-sertlik-sırtı dönük oyun hepsi var.Aradori Arroyo yokken direksiyona geçer,Darden-Gelabale deler,Bertans 3-4 için iyi bir alternatif.

Tabi Lampe zor bir transfer,Aradori ve Darden'ın da isimleri hiç geçmiyor.

Bütçe konusunda fazla duygusal davrandığımız gerçek. Mesela Furkan parasına Efes neredeyse tüm yerlileri oynatiyor. Krstic hariç öyle pahali oyuncuları da yok. Rakiplere göre bütçe konusunda eziliyoruz diyemeyiz hiçbir zaman. Fener'in biraz yüksek sadece. Nokta oyuncularla iyi bir takım kurabiliriz ancak eleştirilmesi gereken konu sadece belirsizlik. Oyuncular yavaş yavaş kaçıyor. Pocius, Micov, Vougouikas (doğru yazdim umarim ) iyi olur Marko giderse.

Aradori'nin adının hiç geçmemesi gerçrkten çok garip. Oda boşta ve Pocius'tan daha verimli olur bana göre

Bütçe konusunda fazla duygusal davrandığımız gerçek. Mesela Furkan parasına Efes neredeyse tüm yerlileri oynatiyor. Krstic hariç öyle pahali oyuncuları da yok. Rakiplere göre bütçe konusunda eziliyoruz diyemeyiz hiçbir zaman. Fener'in biraz yüksek sadece. Nokta oyuncularla iyi bir takım kurabiliriz ancak eleştirilmesi gereken konu sadece belirsizlik. Oyuncular yavaş yavaş kaçıyor. Pocius, Micov, Vougouikas (doğru yazdim umarim ) iyi olur Marko giderse.

Aradori ve Vougouikas ile ilgimiz var mı?

Micov birlikte oynadığı dönemde Cantu için daha kilit oyuncuydu Markoishviliden.İsterim tabii ama yine bir arada oynasınlar.Marko'nun gitmesine gerek yok ama Marko illa giderse Micov onun yerini rahat doldurur

Micocv olursa harika olur bizim için pek ihtimal vermiyorum ama çok yönlü bir oyuncu , sağlam şutör . Bu arada arkadaşlar hala Marko Paşa'ya yer veriyor kadrolarında ve ''tutarsak'' falan diyolar tam olarak anlamadım Marko Cska'ya gitmedi mi kalma ihtimali var mı hala ?

Arroyo-Spanoulis-Marko-Micov-Erzeg (yerine Nocioni'yi isterdim)-Zaza'da yerli..1 tane de yabancı kontejanım kalıyor.Bu kadroyu isterdim

Nocioniyi alsak keşke.Abdi Ipekcide taraftarla bütünleşip iz bırakır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri