• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarın grup değerlendirmesi sonrası Ergin Hoca'nın görüşleri daha net fikir sahibi olmamızı sağlayacak transfer ve bütçe konusunda.

Şu belirsizlik bitsin artık...

Arroyo-Spanoulis-Marko-Micov-Erzeg (yerine Nocioni'yi isterdim)-Zaza'da yerli..1 tane de yabancı kontejanım kalıyor.Bu kadroyu isterdim
Bu kadroyu herkes ister ama keşke bizim kadar yöneticiler de istekli olsa. :)

Arroyo-Spanoulis-Marko-Micov-Erzeg (yerine Nocioni'yi isterdim)-Zaza'da yerli..1 tane de yabancı kontejanım kalıyor.Bu kadroyu isterdim
Bu kadroyu herkes ister ama keşke bizim kadar yöneticiler de istekli olsa. :)

Marko kaldı diyenler var.(Arif bey) İnş. doğrudur.

Markoya vercegimiz parayı,Mıcovu getırıyorsak cok mantıklı bır hamle olur.

Kaimakoglou Kazan'da :S Yeter be arkadaş ne aldılar yahu!

Micov işi çok zor Maciulisi kaçırmayacaktık

Dış transferi geçtim, Ender, Cenk, Arroyo ve Marko'dan hala haber olmaması ve şu belirsizlik müthiş can sıkıcı.

Evetttt !

10 Temmuz oldu,rakipler transferi bitirdi sayılır,belli ki hem programları var hem hedefleri,biz 17 haziran'da ki onurlu davranışımızdan dolayı başımız dik yürürken bu şubenin bu kadar umursanmıyor oluşundan başımızı egmeye başladık.Büyük bütçe küçük bütçe olayını geçtik ama bu şubede işlerin plansız,programsız yürütüldügünü görmek canımızı yakıyor.Bugün euroleague grupları belli olacak ve bizim grubumuzla ilgili yorum yapmamız mümkün olmayacak çünkü daha hiçbirşey belli degil.

İlla her sene moralimizi bozacaklar,neden hep şube kapatılacak dedikoduları bizde çıkıyor,inanın taraftar baskısı olmasa şubeyi kapatırlar,yük olarak görüyorlar şubeyi yükü hafifletecek sponsor'da bulamıyorlar,buradan sözde Galatasaray'lı zenginlerede birkez daha sitem ediyorum,euroleague'de final oynasak koşa koşa gelirler vip'den maçı izlemeye ! Yani bu saatten sonra 100 milyon euro'luk bütçe olsa ne olur biz bu plansızlıgı,umursamazlıgı gördükten sonra,heves mi kaldı basketbol sevgimize vurulan bunca darbeden sonra

Ne yapacaksanız yapın ama şu belirsizlik ortamını bitirin,ünal başkan çıkıp bir açıklama yapsın bu kadar saçma iş olmaz,şu şubenin idare edilişini birkez bile keyifli keyifli izlemek mümkün olmadı hep kaos hep kaos yeter artık be !

Moral bozmayayım diyorum lakin rakipler transferi bitirmişken biz daha iç transferde mutlu sona ulaşamadık hiç bir oyuncuyla. Bunun tek anlamı var ; küçülüyoruz! Yerli olarak Barış Ermiş'i bile almadık/alamadık. Telekom'a gitmiş. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek bize..

ps : Mart Janning Anadolu Efes'de...

Ender'in gidecek takımı kalmadı, bizle anlaşır büyük ihtimal ama keşke Barış ile anlaşsak.

Moral bozmayayım diyorum lakin rakipler transferi bitirmişken biz daha iç transferde mutlu sona ulaşamadık hiç bir oyuncuyla. Bunun tek anlamı var ; küçülüyoruz! Yerli olarak Barış Ermiş'i bile almadık/alamadık. Telekom'a gitmiş. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek bize..

ps : Mart Janning Anadolu Efes'de...

Eleştiriyi yaparken yanlış yerden yapıyoruz. Barış'ı istediğimiz nerden çıktı ki? Şahsen Barış ne kadar beğendiğim bir oyuncu olsa da Ender'den önce yazmam. Ender'i ne kadar eleştirsek de, çembere gitme ve şut konusunda Barış'tan daha istikrarlıdır.

Sezonu Hapoel Jerusalem'de tamamlayan Donta Smith de düşünülebilir. 31 yaşında dış şutu çok iyi değildir ama penetresi çok güçlüdür. Gelabale yerine tercih ederim açıkçası.

Jamon Gordon, kendisine atılan "bu formayı özledin mi" mesajını retweetlemiş.

Şutu yok ama oyun kurabilir ve savunması iyi malum, bilmem düşünülüyor mudur.

Sezonu Hapoel Jerusalem'de tamamlayan Donta Smith de düşünülebilir. 31 yaşında dış şutu çok iyi değildir ama penetresi çok güçlüdür. Gelabale yerine tercih ederim açıkçası.

O trende kaçtı malesef. 21 Haziranda 3 yıllık imzaladı Hapoelle

Aradori akıllaca bir hamle olur.

Ender ve cenk max telekom a gider. Yabancilara gore birinden vazgecebiliriz, mantikli kontrat yapmaya bi yerden baslamaliyiz. Mesela Cenk tahminim 900 istiyordur, Micov max 1.1

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri