2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe adına Serhat transferi bitti arkadaşlar Cenkle ilgimiz yok menajeri fiyat arttırmak için bizim ismimizi kullanıyor zaten mantıksız.Melih Serhat var Cenk'i napacağız ?
Langford ise yüzde 45 Efeste yüzde 40 Barca'da yüzde 15 diğer.Ne bize ne de size gelme ihtimali pek yok.Zaten devşirme statüsü değişecekmiş.Sonradan devşirilenler artık yerli sayılamayacak diye biliyorum.Emir Preldzic Ersin Dağlı Keith Simmons Ali Karadeniz Tomislav Ruzic daha önceden vatandaşlık hakları aldıkları için yerli statüsünde oynamaya devam edecek

Aslında şutör olarak Yotam Halperin'i de alabiliriz.Euroleague oynamadığı için tamamen aklımdam çıkmış.Olympiakos dönemi beğenirdim.Halperin hem benchden gelecek şutör olarak iş yapar hem de Arroyo oyunda değilken takımı organize eder.2 ayrı rolü de oynayabilmesi esneklik katar bize

Aslında şutör olarak Yotam Halperin'i de alabiliriz.Euroleague oynamadığı için tamamen aklımdam çıkmış.Olympiakos dönemi beğenirdim.Halperin hem benchden gelecek şutör olarak iş yapar hem de Arroyo oyunda değilken takımı organize eder.2 ayrı rolü de oynayabilmesi esneklik katar bize

Yotam Halperin'in klubüyle iki yıl daha kontratı var diye biliyorum. Bu sene Eurocup'ta da 2. beşe seçildi. Bırakacaklarını sanmıyorum kolay kolay

Ön anlaşma falan tamam diye biliyorum.Final serisi oynanacak motivasyon dağılmasın diye resmi açıklama yapılmadı final serisinden sonra açıklanacaktır
Size oldukça yakın ancak, henüz imza ve dolayısıyla kesinleşen birşey yok. Biz teklif yaparsak, yaptığımızda sarının yanındaki renk değişecek diye düşünüyorum. Sen benden daha iyi biliyorsundur, Türk oyuncular Obradevic'den pek hazzetmiyor. Bizim tarafta ise BJK'de Serhat'ı yeniden Serhat yapan ve birlikte şampiyon olduğu hoca var.

Açıkçası gerçek Galatasaray'lı olayına inanmıyorum ben. Daha öncede bu muhabbeti çok gördük Kerem Gönlüm ve Kerem Tunçeri'de

( Daha öncede bu muhabbeti çok gördük Kerem Gönlüm ve Kerem Tunçeri'de )

Herkes için aynı muhabbet olacağı anlamına gelmez

Kişilikler farklıdır Serhat olayıda farklı olabilir tabii olmayabilirde bekleyip görelim varsa öyle bir olay !!!

Size oldukça yakın ancak, henüz imza ve dolayısıyla kesinleşen birşey yok. Biz teklif yaparsak, yaptığımızda sarının yanındaki renk değişecek diye düşünüyorum. Sen benden daha iyi biliyorsundur, Türk oyuncular Obradevic'den pek hazzetmiyor. Bizim tarafta ise BJK'de Serhat'ı yeniden Serhat yapan ve birlikte şampiyon olduğu hoca var.
Nereden duydunuz bilmiyorum ama Obradovicten hazzetmeme durumları yok zaten öyle bir şansları da yok.Şuan her Türk oyuncu için Obradovic bir nimettir.Hedefi kendini geliştirmek olan her oyuncu onunla çalışmanın hayallerini kurar keza İvkovic ile de.Melih'e falan maçta çok bağırıyor diye öyle bir yargıya da varmış olabilirsiniz ama Melihle Obradovic'in arası çok iyi

O zaman Vujacic garanti diyebiliriz. Asıl merakım pota altına kimi alacağımız.

Sırf Şutör özelliği var diye savunması gereken alan yol geçen hanına benzeyen Vujacic,i istiyorsa ATAMAN,a ne diyeyim bilmemki, hem hedeflere taşıyan oyuncuların YUGOLAR değil USA,lılar olduğunu hala kafasına dank etmemiş demekki ah hoca ah bir anlayabilse =))

Gordon daha iyi bir takımda oynamak istediğini söylemiş. Yani EL şampiyonluğunu hedefeleyen büyük baş takımlardan biri veya NBA'e gitmek istediğini. Yani durum bizim taraftarın dediği gibi sakatlıktan nasıl çıkacak bilmiyoruz alsak mı acaba modunda değil. Şahsen ben öyle bir durumda Gordon ile aynı zeka kapasitesine sahip ama ondan daha atletik olan Shannon Brown'u isterdim. İçeri girişleri mükemmel ötesi. Sofo'nun üzerinden basar smacı rahatça:))

Sasha olayının bu sene geçerliliği var mı bilmiyorum. O olay bu sezonun başına dair bir durum. Ergin Hoca Sasha'yı istemişti bunun içinde Henry'yi gönderecekti (Henry'nin bizde 1 yıllık daha sözleşmesi vardı) Murat Özyer ise bütçe mütçe diyor beceriksizliğinden Henry'yi de gönderemeyeceğinden ERgin hocaya karşı çıkıyor. Zaten Ergin Hoca ile Murat Özyer'n arası ilk orada açılıyor. Geldiğimiz noktaya bakınca hocanın haklı olduğunu gördük. Henry den hiç faydalanamadık. Tabii şeytanın avukatlığını yapmayayım ama Hoca da o günden sonra Henry'den pek yararlanmayı düşünmedi bence.

Erceg ve Marko kesin kalacak Arroyo da büyük ihtimalle kalacak ama ona bağlı bir plan yapılmayacak. Yani onun daha çok EL'de kullanıldığı dinlendirilrek oynatıldığı bir durum yaşayabiliriz normal sezonda.

Kulübün bütçesi için daraltma olacak deniyordu. Sonra haber geldi bütçe yükseltiliyordu. Ama gene hoş haberler gelmiyor. Anlaşma sağlanılan büyük isimler de vardı ama şu an asonuçları ne durumda bilmiyoruz

Galatasaray-Kerem Gönlüm flörtü geçen sezon başlamıştı. Galatasaray Anadolu Efes'in kaptanına teklifini yapmış, el sıkışmış imza için bekliyordu. Ama Kerem Gönlüm son anda Anadolu Efes teklifini arttırınca kulübünde kalmayı tercih etmişti. Ve bu durum başta Kerem'i yakından tanıyan Lutfi Arıboğan ve Murat Özyer'i oldukça üzmüştü.

Bu sezon ise işler değişik. Kerem sezon boyunca Galatasaray'a mavi boncuk dağıttı. Hatta "Galatasaray'da oynamak istiyorum" bile dedi. Dusan Ivkoviç'in Efes'e gelişiyle birlikte kadroda revizyona gidileceği kendisine iletildi ve artık yolların kesişmeyeceği Kerem'e kaptanı olduğu Efes tarafından iletildi.

Kerem şimdi Galatasaray'a gelmek istiyor. Ama Galatasaray'ın bu transfere geçen sezon yaşananlardan dolayı pek gönlü yok. Galatasaraylı idareciler bu transfere 'Yapmayacağız' demiyor ama Kerem'in de aynı oyunu oynayıp oynamadığından emin olmak istiyorlar.

3.puan.com

Arroyo-Vujacic-Erceg... Ergin hoca ne TBL için ne de Euroleague için bu kadar yumuşak bir kısa rotasyonu kabul etmez. Tutku gelirse onun da savunması yok. Savunma olmadan şampiyonluk gelmez.

7-8 milyon avroluk bir bütçe olacak gibi (tabi bu para artabilir de ama azalmaz) ortada Maccabi'nin başarısı varken (7-8 milyon avro bütçeyle euroleauge'i kazandılar) bu bütçe artık birer pazarlama balonundan öteye gitmeyen eski Yugoslavya kökenli oyuncularla heba edilmemeli. Zaten üst düzey oyuncuları üst düzey takımlarda diğerleri ise iyi pazarlanıyor. Denizaşırı ligler iyi incelenmeli. Brezilya Arjantin ve Asya da Japonya Çin ve hatta Filipinler ligi.

7-8 milyon avroluk bir bütçe olacak gibi (tabi bu para artabilir de ama azalmaz) ortada Maccabi'nin başarısı varken (7-8 milyon avro bütçeyle euroleauge'i kazandılar) bu bütçe artık birer pazarlama balonundan öteye gitmeyen eski Yugoslavya kökenli oyuncularla heba edilmemeli. Zaten üst düzey oyuncuları üst düzey takımlarda diğerleri ise iyi pazarlanıyor. Denizaşırı ligler iyi incelenmeli. Brezilya Arjantin ve Asya da Japonya Çin ve hatta Filipinler ligi.

Deniz aşırı Liglere o kadar gerek yok Murat abi. İtalya Ligi, Fransa Ligi, Almanya Ligi, İspanya Ligin'de orta sınıf takımlarda çıkan oyuncular dikkate alınmalı. Hele İtalya ligi çaylakların ilk uğradığı Lig oluyor avrupada. Ben bazı zamanlar paylaşıyorum; Çaylak raporu, Fransada parlayan oyuncular,.. vs.

Çin Ligine giden zaten para için gidiyor. Belki Brezilya ve Arjantin liginden iyi oyuncular çıkabilir ama o kadar ileriye gitmeye gerek yok. Mesela böyle 5 kurulsa bizim ligde iyi işler yapabilir;

DJ Cooper-Wanamaker-Redding-JaJuan Johnson-Anosike

Al Dunston'ı bitir işi ya. Uzaklara gidiyoruz sürekli. Panathinaikos, OAKA'da Oly'i dağıttıktan sonra kapacaksın Bryant Dunston'ı. Sonra da Aradori olabilir Fridzon olabilir güzel bir şutör alacaksın bu kadar basit. Ender'e o kadar para harcamaya gerek yok al Tutku'yu sana 2 tane Ender performansı versin tek başına.

Langford için yönetim yalanlama haberini bilerek verdi. Langford ile anlaşıldı. Ama tamamen bitti diyemem ufak detaylar var Euroleague meselesiydi bunlardan birisi.Teyitli bilgidir.
Yönetim zellous'u yalanladı ama transfer geldi.Final serisi konstre bozulmasın diye bilgi verilmiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...