Langford ile ilgili bir bilginiz var mı?Paylaşırsanız sevinirim, çok fazla haber dönüyor ortalıkta
http://www.gsbasket.org/forum/erkek...ezonu-transfer-calismalari-27.html#post602955 son satırı okuyun lütfen
Langford ile ilgili bir bilginiz var mı?Paylaşırsanız sevinirim, çok fazla haber dönüyor ortalıkta
İmza atıldı mı? GS imza atılmadan önce teklif yaparsa Serhat'ın rotası değişecektir.Fenerbahçe adına Serhat transferi bitti arkadaşlar
Ön anlaşma falan tamam diye biliyorum.Final serisi oynanacak motivasyon dağılmasın diye resmi açıklama yapılmadı final serisinden sonra açıklanacaktırİmza atıldı mı? GS imza atılmadan önce teklif yaparsa Serhat'ın rotası değişecektir.
Aslında şutör olarak Yotam Halperin'i de alabiliriz.Euroleague oynamadığı için tamamen aklımdam çıkmış.Olympiakos dönemi beğenirdim.Halperin hem benchden gelecek şutör olarak iş yapar hem de Arroyo oyunda değilken takımı organize eder.2 ayrı rolü de oynayabilmesi esneklik katar bize
Size oldukça yakın ancak, henüz imza ve dolayısıyla kesinleşen birşey yok. Biz teklif yaparsak, yaptığımızda sarının yanındaki renk değişecek diye düşünüyorum. Sen benden daha iyi biliyorsundur, Türk oyuncular Obradevic'den pek hazzetmiyor. Bizim tarafta ise BJK'de Serhat'ı yeniden Serhat yapan ve birlikte şampiyon olduğu hoca var.Ön anlaşma falan tamam diye biliyorum.Final serisi oynanacak motivasyon dağılmasın diye resmi açıklama yapılmadı final serisinden sonra açıklanacaktır
Açıkçası gerçek Galatasaray'lı olayına inanmıyorum ben. Daha öncede bu muhabbeti çok gördük Kerem Gönlüm ve Kerem Tunçeri'de
Nereden duydunuz bilmiyorum ama Obradovicten hazzetmeme durumları yok zaten öyle bir şansları da yok.Şuan her Türk oyuncu için Obradovic bir nimettir.Hedefi kendini geliştirmek olan her oyuncu onunla çalışmanın hayallerini kurar keza İvkovic ile de.Melih'e falan maçta çok bağırıyor diye öyle bir yargıya da varmış olabilirsiniz ama Melihle Obradovic'in arası çok iyiSize oldukça yakın ancak, henüz imza ve dolayısıyla kesinleşen birşey yok. Biz teklif yaparsak, yaptığımızda sarının yanındaki renk değişecek diye düşünüyorum. Sen benden daha iyi biliyorsundur, Türk oyuncular Obradevic'den pek hazzetmiyor. Bizim tarafta ise BJK'de Serhat'ı yeniden Serhat yapan ve birlikte şampiyon olduğu hoca var.
O zaman Vujacic garanti diyebiliriz. Asıl merakım pota altına kimi alacağımız.
Kulübün bütçesi için daraltma olacak deniyordu. Sonra haber geldi bütçe yükseltiliyordu. Ama gene hoş haberler gelmiyor. Anlaşma sağlanılan büyük isimler de vardı ama şu an asonuçları ne durumda bilmiyoruz
7-8 milyon avroluk bir bütçe olacak gibi (tabi bu para artabilir de ama azalmaz) ortada Maccabi'nin başarısı varken (7-8 milyon avro bütçeyle euroleauge'i kazandılar) bu bütçe artık birer pazarlama balonundan öteye gitmeyen eski Yugoslavya kökenli oyuncularla heba edilmemeli. Zaten üst düzey oyuncuları üst düzey takımlarda diğerleri ise iyi pazarlanıyor. Denizaşırı ligler iyi incelenmeli. Brezilya Arjantin ve Asya da Japonya Çin ve hatta Filipinler ligi.