• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo-Pocius-Marko-Gelabale-Erceg-Lampe

Marko'nun kalacağına inanıyorum.

Aradori d.diener calebb green bu uc isimde cok etkili olur bence.
uzunda dunston dorsey...

Eleştiriyi yaparken yanlış yerden yapıyoruz. Barış'ı istediğimiz nerden çıktı ki? Şahsen Barış ne kadar beğendiğim bir oyuncu olsa da Ender'den önce yazmam. Ender'i ne kadar eleştirsek de, çembere gitme ve şut konusunda Barış'tan daha istikrarlıdır.

İyi de sıkılmadık mı hala 18 saniye top öldüren 6 saniyede bir şeyler yapmaya çalışan Ender'den? Carlos çıktığında oyun kuracak akıl kalmıyor maalesef parkede.. Ben şahsen formda bir Barış Ermiş'i tercih ederim Ender yerine.

Yolu İtalya'ya düşerse şaşırmayacağım pivotlardan biri daha..

[video=youtube;jdug9LNNKMI]http://www.youtube.com/watch?v=jdug9LNNKMI&hd=1[/video]

Buralar değerlenir..

[video=youtube;ae7Tr7qewp4]http://www.youtube.com/watch?v=ae7Tr7qewp4&hd=1[/video]

Sanirim Jamon Gordon ile ilgileniyoruz, twitter adresinden bizim takimdayken cekilmis fotograflarini ekliyor.

Yolu İtalya'ya düşerse şaşırmayacağım pivotlardan biri daha..

[video=youtube;jdug9LNNKMI]http://www.youtube.com/watch?v=jdug9LNNKMI&hd=1[/video]

Buralar değerlenir..

[video=youtube;ae7Tr7qewp4]http://www.youtube.com/watch?v=ae7Tr7qewp4&hd=1[/video]

Patric Young çok iyi bir oyuncuymuş.

Jamon Gordon Olympiacos a dön seklinde kendisine mentionlanan twitleri RT Etmis. Gonlu orada zaar.

Burada ki psikoloji enteresan gerçekten.
Macuilis 'in haberleri geçince çoğunluk bu nasıl transfer diye yazdılar. Kazan'la anlaşınca burada yazılanların hepsi kaçırdık , beceriksizlik, yandık, bittik şeklinde oldu.

İyi de sıkılmadık mı hala 18 saniye top öldüren 6 saniyede bir şeyler yapmaya çalışan Ender'den? Carlos çıktığında oyun kuracak akıl kalmıyor maalesef parkede.. Ben şahsen formda bir Barış Ermiş'i tercih ederim Ender yerine.

Bu benim de kızdığım birşey ama Hoca'nın oyun görüşü bu. Düşük skor istiyor. Arroyo da 16 saniyeyi cepten yiyor. Ender'le alakası yok.

Nikolov'u askere mi gönderecez, mahkeme lehine karar mı verecek belli değil. Ender yerli kontenjanından kalmalı.

Bugün kuradan sonra yavaş yavaş açıklanır hersey, bizde doğal bir negatiflik var zaten, Marko geldiğinde çoğu kişi istemiyordu bile yetersiz diyordu ama şimdi bulunmaz Hint Kumaşı oldu o yüzden iyi kadro kurulacaktir, seneye de tek rakip yine fulker olur aefesin dengesiz kadro yapilanmasini gördükten sonra...

Bugun kuradan sonra Ataman'in soyleyeceklerine gore ya havalara ucacagiz ya da karamsar dusunmeye devam edecegiz. Eger Ergin Hoca belirsiz konusursa yandik demektir.

Jamon Gordon rt ettiği tiviteri önemsemeyin adam hemen her Galatasaraylı, Olympiakos lu adamın bu tip gel bizde oyna seni seviyoruz tarzı attığı tivitleri rt ediyor

CSKA, Derrick Brown'ı alıyormuş.(Sportando)
Şu adamı almamız lazımdı.

O zaman Micov gidici.

kura kaçta çekilecek

Matt Janing'i almışsa Efes, Jamon Gordon da bize kalır.

Efes, 7 yabancıyı doldurdu. EL için alınacak bir 8. yabancı olsa da bu Jamon Gordon olmaz. Ha ben Gordon'u bizi satıp gittiği için hala istemiyorum o ayrı. Bu arada kura çekimi 14'te başlayacak diye biliyorum. Resmi siteden de kontrol ettim.

Efes, 7 yabancıyı doldurdu. EL için alınacak bir 8. yabancı olsa da bu Jamon Gordon olmaz. Ha ben Gordon'u bizi satıp gittiği için hala istemiyorum o ayrı. Bu arada kura çekimi 14'te başlayacak diye biliyorum. Resmi siteden de kontrol ettim.

Euroleague'de asist ortalamasında 4. sırada, top çalma ortalamasında zirvede. Çok iyi oyun kurucu, defansif özellikleri sağlam, liderlik ruhunda var ve clutch. Ofansif olarak biraz sıkıntılı. Range'i var ama istikrarsız şut atıyor. Penetresi var ama bazen çok zorluyor.

Jamon Gordon'u isteyenleri anlamıyorum gerçekten. Hem bizden gitme olayı hoş değildi hem de artık hedeflerimize uygun bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri