2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan , Uzun için ilginç ama Hynes ile görüşüldü.Fakat bazı sorunlar var. Koç Barış Ermiş'i çok istiyor ama Fenerbahçe engeli var.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Langford için yönetim yalanlama haberini bilerek verdi. Langford ile anlaşıldı. Ama tamamen bitti diyemem ufak detaylar var Euroleague meselesiydi bunlardan birisi.Teyitli bilgidir.
Yönetim zellous'u yalanladı ama transfer geldi.Final serisi konstre bozulmasın diye bilgi verilmiyor.

Arroyo'nun arkasına yabancı bi guard düşünülüyo mu peki?

Tutku gelsin Barış olmazsa. Sert bir uzun lazım takıma. Dunston, Sofo gibi. Hines'in boyu 198 pozisyonuna göre çok kısa

Murat Özyer transfer'de büyük etken.Malik transferinde Koç ile büyük sorun yaşadılar.
Umarım olmaz ama Final serisi sonrası yaşanacak bir sürtüşmede Koç bırakabilir.
Az ihtimal ama yok değil.İşin içinde olanlar bu yaz olan sürtüşmeyi biliyor.
Bonsu - Domercant - Malik - Jawai kesin gidenler.

Langford için yönetim yalanlama haberini bilerek verdi. Langford ile anlaşıldı. Ama tamamen bitti diyemem ufak detaylar var Euroleague meselesiydi bunlardan birisi.Teyitli bilgidir.
Yönetim zellous'u yalanladı ama transfer geldi.Final serisi konstre bozulmasın diye bilgi verilmiyor.

Yönetimin Langford olayını yalanlaması ve gizlemesi doğru ama Zellous meselesi, kadın ligi biteli epey oldu Final serisi erkek ligi ile alakalı onu anlayamadım ne ilgisi olabilir acaba ?

Arroyo'nun yanına yabancı Guard alınacak.
Kerem Gönlüm ile anlaşma zora girdi.Fiyatta indirim istendi.
Ender 3 yıllık 750 Bin € istedi.Yönetim 550 en son teklif yaptı.Ayrılık gerçekleşebilir.
Ender ayrılırsa Türk guard alınacak.
Pota altına Krstic ile görüşüldü olmadı. Sofo'yu koç istedi fakat çok zor transfer.
Türk olarak Orhan Hacıyeva düşünüldü ama geri plana itildi.
Langford ile anlaşıldı.Yönetim bilerek yalanladı.Barca fahiş bir fiyat önermez ise Langford bizde diyebilirim.

Yabancı guard için alternatfiler kimler biliyo musun?

Pota altı için Lampe veya Bourousis ile ilgilenme ihtimalimiz nedir? Birde Mbakwe? :)

Ayrıca Kerem Kanter'i önümüzdeki sene için kadromuza katacak mıyız? Bilgin var mı?

Şuan için bildiklerim bunlar lampe ve Bourosis ile şuan için temas yok.yabancı guard olarak tek hedef langford, Kerem kanter'i kadro'ya katacağız.

Arroyo'nun yanına yabancı Guard alınacak.
Kerem Gönlüm ile anlaşma zora girdi.Fiyatta indirim istendi.
Ender 3 yıllık 750 Bin € istedi.Yönetim 550 en son teklif yaptı.Ayrılık gerçekleşebilir.
Ender ayrılırsa Türk guard alınacak.
Pota altına Krstic ile görüşüldü olmadı. Sofo'yu koç istedi fakat çok zor transfer.
Türk olarak Orhan Hacıyeva düşünüldü ama geri plana itildi.
Langford ile anlaşıldı.Yönetim bilerek yalanladı.Barca fahiş bir fiyat önermez ise Langford bizde diyebilirim.

Mithat abide Langford bizde diyor.Sen de Mithat abiye dayanarak mı söylüyorsun yoksa ayrı bir kaynağın mı var? Ayrı bir kaynaksa bu kaynak yönetimden mi?(Kim olduğunu söylemen mümkün mü, özel mesaj da atabilirsin uygun görürsen.Şİmdiden teşekkür ederim)

Öncelikle affınıza sığınarak bir konuya değineceğim. Siz hoşgörülü olabilirsiniz ama bu forumda bazı kişilerin biz galatasaraylılara "siz" diye hitap etmesinden midem bulanıyor. Belki burası yeri değil haklısınz fakat, fenerbahçe transferlerin de tartışılacağı yer burası değil bbl transfer haberleridir. Kadro planlamasına gelirsek; kafamdaki kadroda langford türk olacak.
Areoyo-Ender-Sinan
Jamont-Langford(türk)
Cenk-Markoishvili
Erceg-Gönlüm-Kanter
Furkan-Aron Baynes

Yabancı sınırlaması 4+2 olursa şütor için sadha vujacic ucuza gelirse kabulümdür. Eğer pahalıya patlarsa jon diebler veya jimmy baron bu kadroya iyi gidebilir 14-15 dklik süre alarak.

Arkadaşlar,
Gordon'dan kolay vazgeçmeyin bence şut, savunma, ribaunt , delicilik bütün özellikler var. Tek sorunu bazen maçlarda kendini kaybediyor ama Ergin Hoca baya törpülemişti bu yanını sakatlıktan iyi döner bence çünkü iyi bir profesyonel. Aynı özellik Marko Paşa'da da var.

Bu arada David Hawkins den haberi olan varmı nerdedir ? ne yapar?

david hawkinsin cezası seneye ocakta bitiyor sanırım ki bence bu saatten sonra basketbola bu kadar ara vermisken tekrar donmesi zor gorunuyor

Yabancılar Arroyo, Langford, Marko, Perperoglu, Erceg, Dunston olsun seneye final four garantisi benden.

Takımın önümüzdeki yılki mali detaylarını pek bilmeden söyliyebileceğim, Jawai, Domercant, Gordon, Macvan,Hairston ve Bonsu'nun gönderilmesi ve bu adamlara ödenen paralardan açığa çıkacak bütçe ile Perperoglu, Langford, Dunston alınılabilir gibi görünüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...