• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortada yola çıkabileceğimiz bir Jawai mi var ?

Acaba Gordon gibi ondanda sağlık raporu istendi de onay mı verildi acaba. Günlerdir kısa transferleri tartışıyoruz. Hem de Euroleague sitesinde ismi kadroda.

Acaba Gordon gibi ondanda sağlık raporu istendi de onay mı verildi acaba. Günlerdir kısa transferleri tartışıyoruz. Hem de Euroleague sitesinde ismi kadroda.

Adam ölümden döndü, yaşaması bile sevindiriciyken basketbol oynamasını beklemek hayalcilik olur. +1 opsiyonunu kullanmayıp göndeririz. Aksini düşünmek bile saçma (yöneticiler için).

Euroleague'in sitesinde bazen böyle ufak hatalar oluyor, muhtemelen Jawai'nin +1'inden dolayı gözlerinden kaçmıştır.

Geçen hangi basketbolcuydu tam hatırlayamadım şimdi ama kadroları incelerken yollarını ayırmasına rağmen hala o kulübün kadrosunda gözüküyordu.

Jawai instagramdan antreman videoları paylaşıyor. Baya da hırslı. Ama bizle bağı kalmadı sanıyorum.

D.J. Augustin 2 yılı 6m $ Detroit'le anlaşmış.

Bu arada Matt Bonner da Spurs' te kaldı. Avrupa'ya düşse düşse bunlar düşer ki Avrupa standartlarında çok iyi bir 4 numaradır. Diaw düşecek değil ya... :)

Mirotic Bulls'a gitti, EL sitesinde Real Madrid oyuncusu olarak gözüküyor hala. Oluyor arada öyle.

Dudley gitmis yazmisiniz; ben kacirdim demek ki; ne oldu Erwin Dudley`e? Kerem alindigi icin bizimkiler sozlesme yenilemediler de mi gitti; aciklama - haber gormedim de hic ondan sormak istedim

Dudley gitmis yazmisiniz; ben kacirdim demek ki; ne oldu Erwin Dudley`e? Kerem alindigi icin bizimkiler sozlesme yenilemediler de mi gitti; aciklama - haber gormedim de hic ondan sormak istedim

Dudley Daruşafaka'yla anlaştı.

Ersin Dağlı sakatlıktan sonra bence toparlayamadı.Gitmesi bizi çok etkilemez ama bu onun yerine gelecek kişiylede ilgili.

Ender Arslan ile anlaştık diyorlar bilmiyorum ama Barış Ermiş'i Telekom'a kaptırdık bu sene Ender yüzünden bol bol saç baş yolarız.24 saniye eritmeler , pota altına fütursuzca dalıp blok yeme vb.2-3 sene önceki Ender'e amenna ama son seneki performans çok kötü.

Sakin olalım.Kadro şekillensin yorum yapılır.

Combo (Efesteki Gordon hariç) ve 5 numara geldiğinde takım ciddi sınıf atlayabilir.Beklemekte fayda var.

Ersin Dağlı sakatlıktan sonra bence toparlayamadı.Gitmesi bizi çok etkilemez ama bu onun yerine gelecek kişiylede ilgili.

Ender Arslan ile anlaştık diyorlar bilmiyorum ama Barış Ermiş'i Telekom'a kaptırdık bu sene Ender yüzünden bol bol saç baş yolarız.24 saniye eritmeler , pota altına fütursuzca dalıp blok yeme vb.2-3 sene önceki Ender'e amenna ama son seneki performans çok kötü.

Yeni yabancı kuralı ve combo ile süresi çok azalacaktır.1-2 numarada 3 yabancımız olacak büyük ihtimalle.Ender o kadarda kötü bir isim değil.

Yeni yabancı kuralı ve combo ile süresi çok azalacaktır.1-2 numarada 3 yabancımız olacak büyük ihtimalle.Ender o kadarda kötü bir isim değil.

Azalsın çok iyi olur.Kötü oyuncu değil ama Özelliklerinde büyük düşüş yaşadığını düşünüyorum.

Yerine birinin geleceğini düşünmüyorum bu bütçeyle. Bir yabancı hakkımız boşta kalacak ama oraya takviye yapacağımıza inanmyorum. Kerem Kanter oynacaktır belki de yerine. Ya da bütçe izni çıkarsa 7. yabancı Gelabale olabilir.

Yerine birinin geleceğini düşünmüyorum bu bütçeyle. Bir yabancı hakkımız boşta kalacak ama oraya takviye yapacağımıza inanmyorum. Kerem Kanter oynacaktır belki de yerine. Ya da bütçe izni çıkarsa 7. yabancı Gelabale olabilir.

Şimdi Pocius-Micov-Uzun-Combo guard ile birlikte 4 yabancı alacağız dimi ?

Yok ya kötüde olsa birini alırlar ama combo guard için kimsenin ismi geçmedi acaba kim olacak merak ediyorum.Delici biri olmalı.

Ben sanmıyorum artık. 7.bir yabancı beklemiyorum. Belki sezon ortasında TOP 16 durumlarına göre olabilir.

Bayern Munich ciddi ciddi Tubor Pleiss ile ilgileniyormus. Pleiss transferi de zora girdi.

diebler da iyi bir tercih olabilir 7. yabancı olarak bence...dıs atısı oldukça iyi olması dısında savunması da fena değil..

Bayern Munich ciddi ciddi Tubor Pleiss ile ilgileniyormus. Pleiss transferi de zora girdi.

Bayern'le çok rahat yarışırız ondan yana sıkıntı yok. Adam NBA'ya gidecekse asıl sıkıntı o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri