Zor işte Mehmet...İki tarafta çıkmak isteyecek...Bence hiç fena bir süre olmayan 10 dakikayı Radulijca beğenmeyecek, NBA'de ilerme şansından vazgeçecek, iş para pazarlığına geldikten sonra sen güç bela para veriyorsun bu sene oyunculara NBA'de 900-1m dolar arası kazanan bir oyuncuyu tatmin edecek bir para önereceksin vs vs... Barcelona- Real-CSKA için değil bizim için hayali transfer haberi diyorum...Çıkar CSKA kıyar paraya gelir neden gelmesin...Sonuçta Kirilenko bile gelmiş bir şekilde...
Garanti kontratı sadece bu sene ve Raduljica rotasyonlarında vazgeçilmeyecek bir oyuncu değil 3. opsiyonları durumunda. Raduljica ne kadar dönmek ister onu bilmiyorum tabi ki ama 48 dakikada alacağı 10 dk memnun etmez bana kalırsa. Kariyerinde ilerlemek istiyorsa daha çok rol alacağı bir takıma gitmeli mutlaka. Para mevzusuna gelirsek Avrupa'da büyük paralar verebilecek bütün takımların uzun rotasyonları tamamlanmış durumda. Cenk'in bütçesini de pivota aktarırsak 1-1.2 milyon dolarları görebiliriz ve Raduljica için bence yeterli olabilecek bir bütçe. Her ne kadar iyi bir oyuncu olsa da daha kendini Avrupa'da kanıtlamış bir isim değil. Direk büyük kontratlar alamaz bence. Onun için iyi bir adım olabiliriz.
Kolay bir transfer demiyorum ancak imkansız bir transferde değil bence.