2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor işte Mehmet...İki tarafta çıkmak isteyecek...Bence hiç fena bir süre olmayan 10 dakikayı Radulijca beğenmeyecek, NBA'de ilerme şansından vazgeçecek, iş para pazarlığına geldikten sonra sen güç bela para veriyorsun bu sene oyunculara NBA'de 900-1m dolar arası kazanan bir oyuncuyu tatmin edecek bir para önereceksin vs vs... Barcelona- Real-CSKA için değil bizim için hayali transfer haberi diyorum...Çıkar CSKA kıyar paraya gelir neden gelmesin...Sonuçta Kirilenko bile gelmiş bir şekilde...

Garanti kontratı sadece bu sene ve Raduljica rotasyonlarında vazgeçilmeyecek bir oyuncu değil 3. opsiyonları durumunda. Raduljica ne kadar dönmek ister onu bilmiyorum tabi ki ama 48 dakikada alacağı 10 dk memnun etmez bana kalırsa. Kariyerinde ilerlemek istiyorsa daha çok rol alacağı bir takıma gitmeli mutlaka. Para mevzusuna gelirsek Avrupa'da büyük paralar verebilecek bütün takımların uzun rotasyonları tamamlanmış durumda. Cenk'in bütçesini de pivota aktarırsak 1-1.2 milyon dolarları görebiliriz ve Raduljica için bence yeterli olabilecek bir bütçe. Her ne kadar iyi bir oyuncu olsa da daha kendini Avrupa'da kanıtlamış bir isim değil. Direk büyük kontratlar alamaz bence. Onun için iyi bir adım olabiliriz.

Kolay bir transfer demiyorum ancak imkansız bir transferde değil bence.

İsmail Senol'un dedigine bakarsak eger Jawai kalacak gibi ancak her dedigi dogru cikacak diye bir kural yok. Baynes icin ise zaten hem Cenk'ten hem Hawkins'ten iyi bir miktar butce olustu. Gelmesi mumkun olabilir bence.

Garanti kontratı sadece bu sene ve Raduljica rotasyonlarında vazgeçilmeyecek bir oyuncu değil 3. opsiyonları durumunda. Raduljica ne kadar dönmek ister onu bilmiyorum tabi ki ama 48 dakikada alacağı 10 dk memnun etmez bana kalırsa. Kariyerinde ilerlemek istiyorsa daha çok rol alacağı bir takıma gitmeli mutlaka. Para mevzusuna gelirsek Avrupa'da büyük paralar verebilecek bütün takımların uzun rotasyonları tamamlanmış durumda. Cenk'in bütçesini de pivota aktarırsak 1-1.2 milyon dolarları görebiliriz ve Raduljica için bence yeterli olabilecek bir bütçe. Her ne kadar iyi bir oyuncu olsa da daha kendini Avrupa'da kanıtlamış bir isim değil. Direk büyük kontratlar alamaz bence. Onun için iyi bir adım olabiliriz.

Kolay bir transfer demiyorum ancak imkansız bir transferde değil bence.

Mehmet'çim anlaşmamız zor bu konuda, en az iki sene takımı istemedikçe takımından ayrılamayacak, NBA'de oynayan bir oyuncunun aynı paraya tüm oyuncularına en fazla 1+1 öneren, sezon başı ciddi bir mali kriz yaşayan ve A Lisansı olmayan bir Türk takımına aynı paradan neden gitmek isteyeceğini ve neden iyi bir tercih olacağını anlamam mümkün değil açıkçası...Biz şu şartlarda Maric ayarında orta seviyenin üstü pivotları alabilirsek öpüp başımıza koyalım bence...Seviyorum seni, gıcıklığına yapıyorum sanma :)

Mehmet'çim anlaşmamız zor bu konuda, en az iki sene takımı istemedikçe takımından ayrılamayacak, NBA'de oynayan bir oyuncunun aynı paraya tüm oyuncularına en fazla 1+1 öneren, sezon başı ciddi bir mali kriz yaşayan ve A Lisansı olmayan bir Türk takımına aynı paradan neden gitmek istemeyeceğini ve neden iyi bir tercih olacağını anlamam mümkün değil açıkçası...Biz şu şartlarda Maric ayarında orta seviyenin üstü pivotları alabilirsek öpüp başımıza koyalım bence...Seviyorum seni, gıcıklığına yapıyorum sanma :)

Yok estağfurullah şurada gayet güzel tartışıyoruz fikir paylaşıyoruz keşke bütün tartışmalar bu şekilde seviyeli olsa :) Anlaşmamız zor gözüküyor o yüzden bende uzatmayacağım fikrine saygı duyuyorum abi ancak bence dediğin kadar zor bir transfer değil :)

İsmail Şenol dedi diye değil ama David Pick de geçen gün Galatasaray, Jawai'den vazgeçmedi onunla devam edecek gibi gözüküyor dedi. Bilmiyorum artık doğru da olabilir.

Yok estağfurullah şurada gayet güzel tartışıyoruz fikir paylaşıyoruz keşke bütün tartışmalar bu şekilde seviyeli olsa :) Anlaşmamız zor gözüküyor o yüzden bende uzatmayacağım fikrine saygı duyuyorum abi ancak bence dediğin kadar zor bir transfer değil :)

Keşke gelseler, özellikle Baynes'i çok beğeniyorum...Avrupa için komple bir oyuncu...Bir de az kazanıyor Radu'ya göre ama dün bir makale gönderdim foruma onun içinde birçok talip var NBA'de 2m doların üstünde teklif yapacak... Bence biraz piyasayı arttırmak için çıkartılan haberler İsmail Şenol'un Baynes için duydukları...

Will the Spurs re-sign Aron Baynes? | Project Spurs

Jawai benim içime hiç sinmiyor...Toronto'daki küçük kalp problemi, Barcelona'da ayağından geçirdiği ciddi sakatlık ve son bizde geçirdiği hayati tehlikeden sonra...20-25 dakika ezilmeden istikrarlı bir şekilde sezon boyu götürebilecek bir pivota fitim açıkçası bunca sıkıntıdan sonra...Jawai kalacaksa 7. yabancı olarak Eurolegue'de oynasın sadece az bir paraya, kendisi içinde sağlıklı olan bu, çok yüklenmesi bu sene ona da zarar verebilir...

Bu kulubun transfer meseleleri hic bitmedi, bitmeyecek. Her bransta bu aciyi en az bir donem cekiyoruz.

Hepimiz yakinda gunaydin diyene Baynes, iyi aksamlar diyene Jawai, afiyet olsun diyene Sofo falan diye cevap verecek kivama gelecegiz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Keşke gelseler, özellikle Baynes'i çok beğeniyorum...Avrupa için komple bir oyuncu...Bir de az kazanıyor Radu'ya göre ama dün bir makale gönderdim foruma onun içinde birçok talip var NBA'de 2m doların üstünde teklif yapacak... Bence biraz piyasayı arttırmak için çıkartılan haberler İsmail Şenol'un Baynes için duydukları...

Will the Spurs re-sign Aron Baynes? | Project Spurs

Jawai benim içime hiç sinmiyor...Toronto'daki küçük kalp problemi, Barcelona'da ayağından geçirdiği ciddi sakatlık ve son bizde geçirdiği hayati tehlikeden sonra...20-25 dakika ezilmeden istikrarlı bir şekilde sezon boyu götürebilecek bir pivota fitim açıkçası bunca sıkıntıdan sonra...Jawai kalacaksa 7. yabancı olarak Eurolegue'de oynasın sadece az bir paraya, kendisi içinde sağlıklı olan bu, çok yüklenmesi bu sene ona da zarar verebilir...

Keşke Aron Baynes'i getirsek Olimpija'da çok dominanttı. Piyasada olabilecek en komple pivot ancak Nba piyasasıda olan bir isim ve Spurs'te mutlu. Avrupa'ya konuşulduğu gibi mega kontratlar olmadığı sürece gelmez.

Sportando diyor ki Spurs için Baynes ilk planda yokmuş. Bir oyunculuk yerleri varmış ve o hakkı da Baynes'le kullanmakta aceleci olmayacaklarmış. Ama Baynes de kalmak ister diyor. Avrupa alternatifi büyüyor gibi.

Ismail Senol Kim ki Galatasarayin pivot almayacagindan o kadar emin. Murat Ozyer demedi mi pivot icin alternatifler var. Bu alternatifler icinde Jawai varsa bile milli takim performansini gordukten sonra ustu cizilir.

Cska Krsticin yerini doldurdu mu bilmiyorum ama Baynes avrupaya geri dönerse sanki hemen asılırlar gibime geliyor nede olsa hem orda eksik var olmasa bile o paraya şartsız şurtsuz çıkabilecek tek takım .

Twitterda Ferhat Yeşiltaş Furkan'ın yeni sözleşmede indirime giderek 900 bin euro alacağını yazmış. Daha çok BJK ile ilgili yazsa da güvenilebilir bir isim bence. Doğruluğu var mıdır bu haberin?

Bana kalırsa Jawai hiçbir şekilde gelmesin. Gidip, draft edilmeyen kolejden çıkma bir uzun alsak daha bile iyi olur. 200-250 bin $'a rahat buluruz. Sağlam bir pivot şart. Gustavo Ayon gelebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...