4 uzunla zorlanırız. Jawai kalsa da yine de bir uzun takviyesi şart.
4 uzunla zorlanırız. Jawai kalsa da yine de bir uzun takviyesi şart.
Pops Mensah'in sakatligindan dolayi da olsa takim bulamamasindan supheleniyorum Geri doner mi acaba diye. Jawai+ Pops nasil olur?
Aslında 4 uzunla bir yere kadar idare edilir de bizim elimizdeki uzunlar 'o yere' kadar güvenilecek oyuncular değil. Ben de Jawai kalacaksa bir uzun daha alınması taraftarıyım, sezona böyle başlamak çılgınlık olur.
Bende idare etmek için sağlam ve güvenilir olma şartı koydum zaten. Yoksa dediğin gibi Kerem yaşlı, Jawai'nin sonu ne olacak belli değil, Euroleague sezonunun %80'ini boş geçen Furkan ve istikrar problemleri olan Erceg. İsmail Şenol'un bu sefer yanılacağını düşünüyorum.Kerem 37 yaşında. Adam basketbol hayatın bitince Galatasaray'a geldi. Pek birşey verebileceğini sanmıyorum. Kerem'e emanet edilmez pota altı.
Arkadaşlar herkes 4 uzun diyor ancak takımımızda Ege Arar gibi pırlanta gibi bir yetenek var. Onu da rotasyonlarımıza eklemeliyiz. Ana rotasyonda olmayacaktır ama şampiyon olan genç milli takımımızın ilk 5 oyuncusu kendisi.
18 yaşında çocuk neyin katkısını verecek daha ilk sezonunda. Hayatında hiç 1.ligde oynamamış, Avrupa seviyesinde oynamamış birisi daha ilk sezonunda birşey veremez. Oynatılır ama rotasyonda fark yaratmaz.
Kisalarimiz İstanbul, uzunlarimiz Hakkari.
Koskoca 2 aylik surecte uzun olarak 40'ina yaklasmis Kerem'i al, pivota da hazirlik maclarinda birsey yapamamis Jawai'yi cek. Cok sikinti yasariz bu uzunlarla. İndirimidir, davadir, giden oyunculardir birsuru yerden maddi gelir olustu, bu parayi nereye harcayacagiz? Bi zahmet saglam uzunlar alinsin. Hayatinda 1.ligde oynamamis Ege'den ve 10 aydir basketbol oynamayan Jawai'den umutlanacak kadar transfer kitligi yok piyasada. 4-5 numarada gecen seneye gore gerideyiz.