Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 25 Ağu 2006
- Mesajlar
- 2,607
- Tepkime puanı
- 0
- Yaş
- 33
Kerem Kanterdi sanırım bir ouncuyu denemeye aldıydık akıbeti ne oldu yararlı bir isim diyorlardı ?
Evet Ege ve Göktürk altyapımızdan geliyor kazanmamız lazım onları ama bence en azından 1 sene başka takıma kiralık olarak gitseler hem onlar için hem galatasaray için hem türk basketbolu için faydalı olur. Gidip Torku Konya olsun, Antep olsun bu tarz takımlarda 20-25 dk civarı süre alıp oynamasıyla galatasarayda kalıp 3-5 dk süre alması arasında bu yaştaki oyuncular için dağlar kadar fark var.
Juan Palacios'u Karşıyaka almış
Bu iki oyuncununda 20-25 dakika süre alabilecekleri 1.lig takımı yok. Belki 2.ligde.Evet Ege ve Göktürk altyapımızdan geliyor kazanmamız lazım onları ama bence en azından 1 sene başka takıma kiralık olarak gitseler hem onlar için hem galatasaray için hem türk basketbolu için faydalı olur. Gidip Torku Konya olsun, Antep olsun bu tarz takımlarda 20-25 dk civarı süre alıp oynamasıyla galatasarayda kalıp 3-5 dk süre alması arasında bu yaştaki oyuncular için dağlar kadar fark var.
Dedim başka Türk takımıdır o diyeİsmail Şenolun Güney Amerika tiwitinin bir anlamı varmış demek![]()
İsmail Şenolun Güney Amerika tiwitinin bir anlamı varmış demek![]()
Vougioukas ile KSK mi Banvit mi lgileniyordu belki de aldılar diye biliyorum.
Vougioukas ı bende hiç beğenmedim. bence fark yaratacak bir oyuncu değil. sağlıklı bir Nathan Jawai ya da Sofo yu kesinlike tercih ederim