Kerem Kanterdi sanırım bir ouncuyu denemeye aldıydık akıbeti ne oldu yararlı bir isim diyorlardı ?
Evet Ege ve Göktürk altyapımızdan geliyor kazanmamız lazım onları ama bence en azından 1 sene başka takıma kiralık olarak gitseler hem onlar için hem galatasaray için hem türk basketbolu için faydalı olur. Gidip Torku Konya olsun, Antep olsun bu tarz takımlarda 20-25 dk civarı süre alıp oynamasıyla galatasarayda kalıp 3-5 dk süre alması arasında bu yaştaki oyuncular için dağlar kadar fark var.
Juan Palacios'u Karşıyaka almış
Bu iki oyuncununda 20-25 dakika süre alabilecekleri 1.lig takımı yok. Belki 2.ligde.Evet Ege ve Göktürk altyapımızdan geliyor kazanmamız lazım onları ama bence en azından 1 sene başka takıma kiralık olarak gitseler hem onlar için hem galatasaray için hem türk basketbolu için faydalı olur. Gidip Torku Konya olsun, Antep olsun bu tarz takımlarda 20-25 dk civarı süre alıp oynamasıyla galatasarayda kalıp 3-5 dk süre alması arasında bu yaştaki oyuncular için dağlar kadar fark var.
Dedim başka Türk takımıdır o diyeİsmail Şenolun Güney Amerika tiwitinin bir anlamı varmış demek
İsmail Şenolun Güney Amerika tiwitinin bir anlamı varmış demek
Vougioukas ile KSK mi Banvit mi lgileniyordu belki de aldılar diye biliyorum.
Vougioukas ı bende hiç beğenmedim. bence fark yaratacak bir oyuncu değil. sağlıklı bir Nathan Jawai ya da Sofo yu kesinlike tercih ederim