2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim gibi buyuk bir kulubun, vasat bir durumda olan pozisyona kumar oynamasi sasirtici. Gidenlerden, indirimden ve davadan butcede artis saglandi. İyi bir pivot almak gerekir. Maliyeti az diye "ya tutarsa transferi" yapmaya gerek yok.

Ayon için haklar Barçada diye bir şey deniyordu ne kadar doğru bilmem belki vaktinde gördüğüm saçma sapan bir forum twitter yorumlarindan biridir.

Raduljica eğer serbest kalır ve dönerse ben de üzülürüm.Imkan olursa Clippers çıkar o kontrattan rotasyonda süre bulması çok zor.

Yalnız Ayon gelse inanılmaz fark yaratır. Tek başına pota altını karartır; özelikle de Erceg ile oynarken savunma yönünü 2 taraflık yapar. Çok şey mi istiyoruz ya ? :)

Kontratını fesih etseler bile David Pick, Jawai konusunda sözleşme uzatılacak haberi vermiş. Radu'yu normalde beğenmem ancak Jawai'den daha iyi olacağını düşünüyorum

Clippers'ın cap boşaltmak için bu takası yaptığını düşünmüştüm de hedefleri başkaymış Raduljica ile birlikte aldıkları Carlos Delfino'yu serbest bırakacaklarmış.

Şöyle de diyebiliriz Delfino'yu bile serbest bırakıyorlarsa Raduljica'yı asla tutmazlar diyebiliriz sanırım.

200-300 bin dolara 8. yabancı bakıyoruz tahminimce,sezon ortasında gelse bu hamle daha iyi olurdu,o zaman 300 bin dolara fark yaratacak uzun bile bulursun. Sezon başında gelecek 8. yabancı hamlesi bence hiç mantıklı değil.

Ayrıca lig için Jawai düşünülüyor galiba,bir uzun daha alınırsa sadece Euroleague oynayacak,eğer o uzun Jawai'den daha iyi performans gösterirse Jawai ile o uzunun lisansları değişir ve +3 yabancı hakkımızdan da birini çok erken bir şekilde kullanmış oluruz.

Tersine, NBA'den teklifi olmadığı gibi Barcelona ile opsiyonu da bitmiş. Haberde oyuncunun takımsız kaldığı anlatılmış.
"No tengo ninguna oferta de la NBA. Mi opción con el Barcelona finalmente se ha caído. No tienen interés en ficharme este verano".

"NBA'den teklif almadım. Barcelona ile olan opsiyonum da sona erdi. Bu yaz benimle anlaşmayı düşünmedim".

Jawai yerine sağlıklı ne vereceği aşağı yukarı belli bir uzun almak en iyisi. Hem hamleni saklamış olursun hem de boşa para harcamamış olursun. Bana göre sağlam bir uzun almak en iyisi.

Baynes e hiç sıcak bakmadım ama daha önce de söylediğim gibi Ayon oldukça çok yönlü oluşu itibarıyla çok iyi bir parça olabilir. Ayakları da hızlı olduğundan ve çok iyi ikili oyun oynayabildiğinden 4 numarada da kullanabiliriz.

İmkanımız varsa ayon bizim için bulunmaz hint kumaşı olur; 4 dışarıda oyun için tek başına içeriyi kapatır.Ribant alır,blok tehtidi var. Az da olsa orta mesafesi var. İnş kaçırmayız...

Erazem Lorbek gelir mi? Sakatlığı ne düzeyde acaba?

Ruduljica serbest kalacakmış.

Ayon da bildiğim kadarıyla Dünya Şampiyonası sonrası kararını verecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...