2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jawai bizdede ilk geldigi zamanlar cok sure almiyor ve skora, ribaunda cok katki vermiyordu.Ilk defa olypiacos maci ile hareketlenmisti.Suanda jawai transferini desteklemesemde 2 ay icerisinde acilacagini dusunuyorum.

Haha hocası bağırdı diye böyle bir tepki verdiyse bizdeki kariyeri de uzun sürmez. Ben Ergin Hocanın neredeyse adamların kafasında taktik tahtasını parçaladığını biliyorum. Ergin Hocanın Rakoçeviçle kavgası vardır ki o da efsanedir.

O kavgayı efsane yapan Rako idi yalnız. Koçun üstüne yürümüştü. Ardından kadro dışı bırakılıp kısa sürede de affedilmişti.

Micov CSKA'nın son maçında rahatsızlığından dolayı oynayamadığını söylüyor. Rahatsızlığın sebebi karaciğerinde tespit edilen bir tür virüs. Doktorlar 3 ay boyunca sportif aktivitelerden uzak durmasını söylemişler. Bu durumu milli takımındakilerle konuşmuş. Oynama isteğini belirtmiş ve nitekim sezonun son maçından 2 ay sonra kendi isteğiyle çalışmalara başlamış.
Hazırlık maçlarındaki mutsuz hali herkesin malumu. Belli ki koçun, kendisini kullanma şeklinden muzdarip. Yunanistan maçının sonunda çok gereksiz bir faul yapmıştı, muhtemelen koçla arasındaki ilk ciddi sürtüşme orada başlamıştır. Dünkü olay da filmi kopardı herhalde.
Micov, iddia edildiği gibi ağza alınmayacak şeyler söylemediğini ve havluyu koça doğru fırlatmadığını söylüyor. Kararına saygılı olduğunu da ekliyor.
Burada yatıştırıcı şekilde konuşması en azından olayı daha da büyütmeyecektir. Artık eylül ortasına veya sonuna kadar tatil yapıp dinlenir, hazırlık kampına da rahat bir kafayla gelir.

Söylemek istediğim böyle durumlarda koçlar daima haklıdır. Ergin Hoca da cidden molalarda çok hırpalıyor oyuncuları. Micov eğer hemen küsecekse zor olur.

Söyle de bir şey var Ergin Hoca da artık eski Ergin Hoca değil oyuncular ile maç içinde tartışıyor ama uzatmıyor o maç içinde kalıyor kısacası oyuncunun suyuna gidiyor kötü niyet yoksa . Sonra diğer maçta hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Yıl içinde Arroyo ile bir kaç kere maç içinde sürtüştü ki hep o maçın özelinde kaldı bunlar. Devama yansımadı. Hatta 2013 Final serisinde Arroyo Bandırmadaki maçta soyunma odasına bile gitmişti sonra son periyot çatır çatır oynamıştı

Ben artık Ergin Ataman ve Ekrem Memnun'un olduğu yerde panik yapmam.Bu adamlar en iyisini bulup getiriyorlar.O yüzden pivot transferi için endişeli değilim.Yine kadromuz için en iyisini bulup getirecekler fakat sadece bir yabancı transferi ile pivot mevkisini kapatacak mıyız yoksa yerli birini kadromuza katacak mıyız?Bence asıl mesele bu.

Djordevic oyunculuk zamanlarında da deli dolu biriydi. Antrenörlüğü hakkında bir fikrim yok ama Micova sert çıkmış olabilir. Micovun bu tutumu bence tek seferlik bir olay. Uyumsuz bir oyuncu değil kesinlikle

Djordevic-Micov olayının nasıl geliştiğini bilmiyoruz.Ama hazırlık maçlarını izleyen herkes Micov'un maçlarda sönük kaldığını, istediği rolün kendisine verilmediğini çok net gördü.Bir koçun Micov gibi yüksek standartta bir oyuncuya bu kadar önyargılı olması ve antipati beslemesi büyük hata.
Bizimle oynadıkları maçta Krstic'i hiç oynatmayıp son 10 saniyede oyuna aldığında ben notunu vermiştim bu Sırp koçun =D

"Burak @bkik1905
· 17 Ağu
Krstici son 10 saniyede oyuna alan koça koç demem."

Gelelim Micov tarafına.Koç zaten belli ki almayacak seni kadroya.12 kişilik kadronun açıklanmasını bekle.Daha sonra basın toplantısıyla öfkeni kus...Milli takım formasıyla milli takım koçuna havlu fırlatmak hataydı.Belki de haklıyken haksız duruma düştü kamuoyunda.

Bir de bizim açımızdan bakalım olaya.Micov 29 yaşında hem yetenekli hem de tecrübeli klas bir oyuncu.Milli takımdaki bu olayı Ergin Ataman çok iyi kullanıp Micov'u çok iyi motive edecektir.Micov da kendisini tekrar ıspat etmek için çok daha fazla konsantre olacaktır.
Micov'un yaşadığı bu talihsiz olay karakteri ve kariyeri için kesinlikle referans olmaz.Ergin Ataman-Rakocevic olayıyla da bağdaştırılamaz.
Zira biz 2 yılda çok defa Arroyo'yla Ergin Ataman'ın ters düştüğünü gördük.Ergin Ataman da artık çok tecrübeli bir koç.'Adam yönetimi' konusunda çok iyi bir noktaya geldi.

Benim şahsi fikirlerim bunlar.Twitter'da da yazdım; bu yıl, Micov'un kariyer yılı olacak
talk to hand.png
:/" smilieid="52" class="inlineimg">:/" smilieid="52" class="inlineimg">

Beni Micov'un hocası ile tartışıp tartışmadığı, takımdan kovulup kovulmadığı zerre kadar ilgilendirmiyor. Bu olayda beni ilgilendiren tek şey Micov dünya kupasında yıpranmayacak, sakatlanma riski olmayacak, takımla erken çalışmalara başlayacak, bize çabuk adopte olacak...Bu durumda beni mutlu ediyor açıkcası...

Basketfaul Nolan, Erceg ve gençlerın çalısmalara başladığını yazmış . Ayrıca haberde Jawai ile imza aşamasına gelindiği EL için bir uzun daha alınacağı iddası var.

8. yabancıya vereceğin para+ Jawainin ücretiyle daha sağlam bir trasfer yapılamaz mıydı diye sorguluyor insan. Ligi bu kadar önemsememek başımıza iş açıyor final serisinde.

Djordjevic pek ukala konuşmuş ama göreceğiz onları dünya şampiyonasında :) Ver Bjelica'ya sallasın, ver Bogdanovic'e uzaktan yollasınla olacak mı olmayacak mı. Teodosic-Bogdanovic-Bjelica kafasına göre takılıyordu, geçen sene Ivkovic'le tutmadı bu, bu sene bakalım bu ukala herif ne yapacak. Her neyse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...