2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nolan Smith Sağlık Kontrolünden Geçti

Galatasaray Liv Hospital'ın prensip anlaşmasına vardığı Nolan Smith bugün Liv Hospital Ulus'ta sağlık kontrolünden geçti.
1,88 metre boyunda ve guard pozisyonunda görev alan ABD'li yıldızın taramaları yapılan rutin tetkiklerin ardından sona erdi.
Nolan Smith 29 Ağustos Cuma günü yapılacak törenle resmi sözleşmeye imza atacak.

söyleye söyleye getirttik kendisini :)

Nolan da açıklandığına göre sıra pivot transferinde.
Tüm sezonu etkileyecek transfer olacak.
Umarım bu transfer takıma hayrlı olur.

Transferler bitene kadar kanser olduk ama iyi bir pivotla beraber çok iyi takım olucaz inşallah..

Bana göre gerçekçi hedeflerimiz lig ve kupa şampiyonluklarıyla Final 8..

Ama koçumuzla,takım ruhumuzla,inancımızla,savaşçılılığımızla,iyi kura ile ve taraftaftarımızla Final 4 hayal değil.olmamalı...

Raduljica büyük ihtimalle serbest kalır.

Kesin birşey değil ama Clippers cap boşaltmak için bu takası yaptı.

Kontratının detaylarını bilmiyorum ama çıkışı varsa büyük ihtimalle serbest kalır yoksa 1 yıllık garanti kontrat gibi duruyor.

Raduljica büyük ihtimalle serbest kalır.

Kesin birşey değil ama Clippers cap boşaltmak için bu takası yaptı.

Kontratının detaylarını bilmiyorum ama çıkışı varsa büyük ihtimalle serbest kalır yoksa 1 yıllık garanti kontrat gibi duruyor.

NBA'de kontrattan çıksan bile salaryde yer açılmıyor. Raduljica'nın 3 yıllık bir kontratı vardı Milwaukee ile.

NBA'de kontrattan çıksan bile salaryde yer açılmıyor. Raduljica'nın 3 yıllık bir kontratı vardı Milwaukee ile.

Bazı minimuma oynayan oyuncularda takastan sonra kontratında çıkış olabiliyor.Örneğin bu yaz Bulls Anthony Randolph'un 1.75md garanti kontratı olmasına rağmen oyuncuyu takasla Orlando'ya yolladı ve onlarda serbest bıraktı.Hatta bu yıl için L.Kuban almış.

Benimde söylediğim buydu bazı oyuncularda bu olabiliyor.Eğer ki Raduljica'da varsa mutlaka serbest kalır.

Kontrat 1+2 gibi gelecek sezon takım opsiyonu var ki Clippers asla uzatmaz Jordan-Hawes falan varken.

Bazı minimuma oynayan oyuncularda takastan sonra kontratında çıkış olabiliyor.Örneğin bu yaz Bulls Anthony Randolph'un 1.75md garanti kontratı olmasına rağmen oyuncuyu takasla Orlando'ya yolladı ve onlarda serbest bıraktı.Hatta bu yıl için L.Kuban almış.

Benimde söylediğim buydu bazı oyuncularda bu olabiliyor.Eğer ki Raduljica'da varsa mutlaka serbest kalır.

Kontrat 1+2 gibi gelecek sezon takım opsiyonu var ki Clippers asla uzatmaz Jordan-Hawes falan varken.

Kontratını fesih etseler bile David Pick, Jawai konusunda sözleşme uzatılacak haberi vermiş. Radu'yu normalde beğenmem ancak Jawai'den daha iyi olacağını düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...