2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer bir riske girilecekse bu Jawai ile değil Avrupa'nın en yüksek kapasiteli uzunlarından biri olan Erazem Lorbek ile olmalı. Kleiza'nın 700k avroya imzaladığını düşünürsek, kariyeri benzer şekilde ineşe geçen Lorbek'in de aynı seviyelerde bir kontratla transfer edilebileceğni söyleyebiliriz. 8. yabancı olarak da savaşçı, atletik, D.J. White gibi uygun fiyatlı bir oyuncu alıp Euroleague'de iddialı olmak mümkün.

Patrick Young düşünülebilir mi acaba? Bir ara Beşiktaş ilgileniyordu, yaz ligi sonrası Pelicans ile imzaladı ancak Ömer, Ajinca, Whitney rotasyonu var orada süre bulamayabilir. Düşük ücretle getirebileceğimiz bir isim. Hücumda kısıtlı bir oyuncu, post oyunu yok ancak gücüyle oynuyor, en iyi yaptığı şey ikili oynayıp smaçlamak. Savunmada ise çok iyi bir oyuncu. Çok güçlü ve pozisyon almasını iyi biliyor. Yardım savunmasında ve birebir savunmada iyi bir isim. Dorsey tarzında bir oyuncu diyebiliriz.

Patrick Young düşünülebilir mi acaba? Bir ara Beşiktaş ilgileniyordu, yaz ligi sonrası Pelicans ile imzaladı ancak Ömer, Ajinca, Whitney rotasyonu var orada süre bulamayabilir. Düşük ücretle getirebileceğimiz bir isim. Hücumda kısıtlı bir oyuncu, post oyunu yok ancak gücüyle oynuyor, en iyi yaptığı şey ikili oynayıp smaçlamak. Savunmada ise çok iyi bir oyuncu. Çok güçlü ve pozisyon almasını iyi biliyor. Yardım savunmasında ve birebir savunmada iyi bir isim. Dorsey tarzında bir oyuncu diyebiliriz.

Tam senin aradığın özelliklere zıt bir oyuncu, Mehmet ...Jawai'nin kalacağını düşünerek mi bu öneriyi getiriyorsun? Furkan Dillice'de bu oyuncuyu önermişti...İzlemedim hiç ama videolardan Ben Wallace'a benzettim...Savunmada 4 numaradan katkı almamayı seçmişken, 5 numarada bu tip oyuncular kullanmaktan başka çare de yok zaten bence...Ayon, NBA'den önerilen oyuncular içinde en kafama yatanı ama...Geçen sezon pek süre alamadı, sözleşmesi bitti, yaşı ilerledi,düşüş trendine geçti... NBA'den teklif gelmedi demiş yukarıda gönderilen makalede sanırım... Barcelona ile alakalı bir sorun yoksa gelebilir...Tek engel Meksikalı olması sanırım...Amerika cazip onlar için, kendi memleketleri gibi...

Tam senin aradığın özelliklere zıt bir oyuncu, Mehmet ...Jawai'nin kalacağını düşünerek mi bu öneriyi getiriyorsun? Furkan Dillice'de bu oyuncuyu önermişti...İzlemedim hiç ama videolardan Ben Wallace'a benzettim...Savunmada 4 numaradan katkı almamayı seçmişken, 5 numarada bu tip oyuncular kullanmaktan başka çare de yok zaten bence...Ayon, NBA'den önerilen oyuncular içinde en kafama yatanı ama...Geçen sezon pek süre alamadı, sözleşmesi bitti, yaşı ilerledi,düşüş trendine geçti... NBA'den teklif gelmedi demiş yukarıda gönderilen makalede sanırım... Barcelona ile alakalı bir sorun yoksa gelebilir...Tek engel Meksikalı olması sanırım...Amerika cazip onlar için, kendi memleketleri gibi...

Aynen öyle Cem abi. Jawai ile devam edeceğiz gibi gözüküyor. Jawai'nin hücum özelliklerini göz önünde bulundurursak, alacağımız 8. yabancının önceliği hücum olmasa da olur. Ayrıca dediğin gibi Erceg ile oynarken savunma odaklı bir oyuncu ile oynamamız gerekiyor. Jawai de kalacakken Patrick Young düşünülebilir belki. Takıma dinamizm ve atletizm katar. Aynı şekilde Furkan Dillice'nin söylediği Jarvis Varnado'da düşünülebilir.

Bana kalırsa Jawai+8. yabancı parasına(maaş+lisans paraları) daha üst seviye minimum risk gözeten bir oyuncu alalım ancak istediğim şey olacak gibi gözükmüyor. İstediğim oyuncuyu biliyorsun sende :)

Raduljica serbest kalıyorsa Jawai'den vazgeçip tüm kaynağımızı Raduljica'ya aktaralım. Müthiş bir kadro kurmuş oluruz.

Bu arada Erceg noldu? İndirimi kabul etti mi, resmi site haber geçmedi.

Pelicans'la kontrat imzaladı.

Jawai-Raduljica birlikte mantıklı olmaz. Bence Jawai+ 3-4 oynayan oyuncu daha mantıklı, Kerem'i 5'e çekeriz. DaJuan Summers mantıklı olabilir. 4-5 oynayan sadece Deon geldi aklıma üst düzey o yüzden 3-4 yazdım.

İşin enteresan tarafı Jawai hazırlık maçlarında izlenecek, ona göre karar verilecek denmişti.Adam hazırlık maçlarında hiçbir şey yapmadı hatta süre aldığında savunma zaaflarıyla takımına zarar verdi.Ama yine de adamla anlaşıyoruz.Çok merak ediyorum bizim Jawai'den vazgeçmemiz için, Jawai'nin bu maçlarda daha ne kadar kötü oynaması gerekiyordu.

Cenk ile anlaşamamışsın, oradan da belli miktar para elinde kalmış.NBA'den kesilecek oyuncular var.Baynes, Radjulica, Ayon 3'lüsünden birini getirsen ciddi ciddi final four adayı olacaksın.Sen git son 1.5 yılda 5 resmi maça çıkmış Jawai ile anlaş.

Ha şahsi fikrim, daha ilk tur maçları bitmeden Jawai'den vazgeçileceği yönünde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...